Szélesvásznú zombiapoklaipszis.
  • W B
    #57
    Látom nem fogtad fel, hogy mért nevezem "szarnak".

    Számomra tetszett sőt, gondolkodtam, hogy megveszem. Ám egyre több fanatikus idióta okoskodása, hogy milyen "húde reális, bármikor megtörténhet" és hasonló okoskodásai után, én már szép lassan a csillámvámpíros alkotások közé sorolom.

    Nekem abból van elegem, hogy egy csomó ember elhiszi, hogy ez igaz is lehet. Biológia szempontból meg azért írtam annyit, mert látom, hogy harcászati rész miatt borult ki valaki. És jogosan. Páncéltörő lőszerrel is szép aprítást lehetne végezni, sőt nem a könyv írta, hogy beásták a tankokat? Ha kb. vízszintben tud lőni a tank, hogy eltalálja a dögöket, akkor az is tud aprítani rendesen. (Bár macerás)
    Én erre írtam, hogy alap koncepció miatt sem lehet reális. Se Superman, se Hulk sem más fiktív lény/gép/szereplő nem szar attól, hogy nem reális a működése. De ezeket nem is magasztalják, hogy "húde kuvafira reális!".

    Jó, legyen impotens az egész emberiség hadserege és haljon ki majdnem a teljes emberiség. DE! Akkor ne akarják eladni, úgy hogy milyen hiteles.
    Igen érdekes a könyv ezért is tetszett meg, újszerű, ám a fogyatékos rajongótábor baromira elvette tőle a kedvem.

    Tehát nekem ez a hiteles dolog meg a sok vérpisti fanatikus szúrja a szemem. Meg ha már vita, hogy a mostani tech szinttel úgy nyerünk mint a szar, más meg fújja hogy nem is... teljesen hülyeség, mert eleve egy nem valós helyzet. Ha a zombik rohannának és ugrálnának azt mondom, hogy oké akkor tényleg kicsit végtermékben lenne az emberiség.

    Nem tudom érződik-e. Van aki jogos észrevételeket tett, hogy lazán kicsinálhatóak a zombik, tankkal még lőni sem kell. De nem! SZÓLJUK LE MERT NETEN NAGY AZ ARCUNK!

    Szerintem annyiban kéne maradni, hogy a zombis műfajnak ez egy új és jó megközelítése, de továbbra sem valósághű.