12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • V43 1105
    Nekem tetszik maga a játék, igaz vannak hiányosságok, baba, medence stb.. nagyon tetszik az, ahogy a házat építheted, három féle falmagasság, hozzátartozó ablak, ajtó lehetőségek. Több féle tető, cserép, kémény. Sok féle szoba létrehozási lehetőség, íves, L-alakú, nyolcszögletű. Sok tárgy, amivel élethűvé lehet tenni egy fürdőszobát például. Van vagy 6-8 féle zuhanyfülke, törölköző a falon, szőnyeg, sok féle WC, kézmosó, a tükröt betudod állítani milyen magasan legyen a falon, akárcsak az ablakot, festményt, konyhaszekrény polcot stb stb .. a Sim-ed végre több dolgot is tud csinálni, például TV és beszélgetés egyszerre. Végre nem rinyál, ha nem tud valahol beférni, hanem szépen megoldja okosan. A környezeted él, a fák mozognak, a bokrok, a Simek fel-fel tűnnek a házkörül, a háttérben, illetve a házam mögött lassan csordogál egy kis patak, ahol lehet pecázni. Kicsit formálták olyan téren is, hogy a vezetékes telefonok eltűntek, vagy csak én nem találtam , a mobilé a főszerep azon keresztül intézhetsz mindent, több féle pizzát rendelhetsz meg ilyen marhaságok .. már csak hat szükségletét kell a Simednek kielégíteni. Olyan apró dolgokat is megcsináltak, hogy főzéskor már animációk is vannak, a késsel szeleti a paradicsomot, forgatja a húst a serpenyőben stb.. barómi jó. :-)