3500
-
Coolfire #2054 Fordítgatja,de valószínű,hogy az első patch/kieg/DLC ki is csinálja.És szinte esély sincs magyar patchre,mert lassan már terméktámogatás sincs nálunk... -
Bal0924 #2053 Akkor nyalják ki!
Különben is nem a nyelveken kellett volna spórolniuk, hanem a gép igényen! Arról volt szó eredetileg, hogy a 4 nem lesz annyira gép zabáló, erre mi lett az eredmény.. -
Austin Bailey #2052 igen, ez pont arra jó, hogy az ember megtanuljon egy nyelvet. Én is rengeteget tanultam játékokból. -
#2051 Nekem mai napig No.1. a Sims 1.. most is fenn van igaz néha vannak bugok, a Win7 miatt, de a full HD-t is tudja -
#2050 Pedig egy ember nevetve lefordítaná az egészet .. cöhh.. no majd mi :-)) -
#2049 én anno a sims 1-et angolul játszottam, és mikor megjelent, voltam 14 éves. -
Austin Bailey #2048 mi a bajod a sims 3-mal? -
VJP #2047 A magyar feliratért Joschka a felelős!
Persze lehet, hogy nem lehet fordítani a játékot, és akkor bukta a dolog. De ez majd ő megmondja! Valószínűleg az első patch vagy kiegészítő a döntő pillanat! -
Austin Bailey #2046 valószínűleg semmikor, mivel azzal indkolták a dolgot ha jól emlékszem, hogy költségcsökkenteni kellett, és nem fogyott elég Magyarországon. -
#2045 Ha valami nem megy egyszerűbb, ha löksz egy print screent... munka mellett bőven lefordítok neked pár sort .. :-PP -
Bal0924 #2044 Én egyből megvettem mikor megjelent, és az magyar volt.
És kb mikor várható, mert én tényleg analfabéta vagyok Angolból és egyéb nyelvekből. :-S ;-(
Addig meg sajnos a gugli fordítójával játszom, 5perc játék és 2óra fordítgatás..
-
Nirz #2043 biztos hogy lesz, anno megjelenéskor a sims 2 sem volt magyar csak később vált elérhetővé -
Bal0924 #2042 Na, most már tuti hogy ha lesz új Simcity, azt én nem fogom megvenni csak a tört változatát megszerezni.
Még a Sims 1-nél jól van hogy nem volt benne magyar, de a 4-ben...??
bezzeg a 2,3ban volt.
A Sims a tizes listámon 10ből 1-et kap!!!!
Kár volt megvenni!!
Többé nem kapkodom el a megvételeket.
Lesz majd magyarosítás vagy olyan patch ami magyart is tartalmaz? -
Nirz #2041 sims 2 > sims 4 (de van benne potenciál hogy később összes kiegészítővel kiüti)> sims 1 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>sims 3 -
twi452 #2040 nem -
Bal0924 #2039 Van Magyarul a játék?
Most telepítem és Angolul kezdte feltenni.
A végén magyar lesz, fog tudni magyarul? -
Dunna #2038 Így belegondolva olyan mint a Sims 2 grafikai stílusa,tom clancy ghost recon phantomsnak sokkal kisebb a proci és a VGA gépigénye,és mégis sokkal jobb grafikája van. Gondolom ismeritek a MOHAA-t. Csak szerintem szebb a grafikája mint ennek? Sőt,akkoriban olyan jól kidolgozta az EA (igen,részt vett a fejlesztésben,noha a 2015 csinálta a meló nagyrészét,de a kiadó is benne volt a buliban),hogy ma is megállná a helyét. És hozzáteszem Quake 3 a motorja.
-
Austin Bailey #2037 sim city 3000 nem 300 -
Austin Bailey #2036 összehasonlításképpen a 2000-ben kiadott Sim city 300 így nézett ki
-
#2035 Elég nagy bukás lesz ez a játék. Amit streamekből, videókból láttam eddig, elég sok a vissza lépés a 3-hoz képest. Kb a 2 szintjén van... -
#2034 tedd fel csak a 3 alapjátékot, simán fog futni -
#2033 megnézve azt a bejátszást, hát nem tudom
ezek mit várnak? majd a modderek mindent megcsinálnak? -
#2032 ebben hol a tuning? nézd meg a bútorokat, életlen szar az egész, tükröződés nuku, tényleg ez a szint 2014-ben? 2000 körül még elment volna de most? -
#2031 ja, valami eszméletlen alacsony felbontású textúrákat használhatnak a képek alapján
a sims 1 nézett így ki -
Plata #2030 Inkább lufifejű,de a Sims4-ben sem sokkal szebbek,csak nincsenek annyira kidolgozva.De a gyerekek érdekesek lettek.
Katt. -
twi452 #2029 annyit el lehet mondani, hogy sokkal simábban fut mint a 3 ugyanazon a gépen és a töltési idők is elég rövidek
néhány nagyobb kieg után még bármi lehet belőle :) -
Nirz #2028 hát jobb mint a 3 ahol gusztustalan puding arcú volt az összes sims -
Dunna #2027 Hát nekem egy kicsit grafikailag feltuningolt Sims 3 hatását kelti,nem nagyon lepődtem meg. Nem értem mi olyan jó a HUD-ján,ha IGAZÁN jó hudot akartok látni arra ott van a Hard Truck Apocalypse (mármint a korához képest jó,meg igaz,csak abban hasonlít a The Sims sorozathoz hogy vannak mindkettőben RPG elemek). -
#2026 Nekem amúgy egy részletes Sim City hatását kelti, mintha még közelebb tudnál zoomolni.. de kevesebb teret kapsz mégis .. :-D -
Plata #2025 valami ilyen baromság a Sim Cityben is feljött. -
#2024 Érdekes volt a felugró üzenet játék közben, mely szerint:
"A túlzásba vitt játék a valós életben problémákhoz vezethet. Játékban töltött idő 1 óra"
:-)
Utoljára szerkesztette: rage, 2014.09.03. 13:19:35 -
Plata #2023 Amúgy szép a játék,tényleg meseszerűbb és rajzfilmes.Kevésbé élethű mint a Sims 3,nincsenek annyira kidolgozva a tárgyak simek,egyebek. -
#2022 Érdekesek a kék színű árnyékok, amik inkább foltok. -
twi452 #2021 olyan mint a 3 csak még dobtak rá egy kis képregény/mese filtert de ezt azért lehetett előre is tudni :) -
#2020 Ez az ultra beállítás full HD-ben
:-)) -
#2019 Nincs semmi baj a grafikával.. sőt maga a menü, illetve felhasználói felület is fantasztikusan jóra sikeredett, nekem nagyon tetszik .. -
Plata #2018 Szent szalamandra,ilyen szar a grafikája?Szerintem még zsebszámológép is vinné fullon.
Olyan mintha egy fészbúkos játék lenne. -
#2017 Kép alatt megtalálod -
ssx22 #2016 Milyen gépen tolod? -