3504
-
Austin Bailey #2058 minden ember képes nyelvet tanulni. Maximum ha diszlexiás vagy, akkor nehezebb. Sok ember azért nem tud nylevet tenulni, mert az iskolában olyan módszereket tanítanak, mint például hogy használj szótárfüzetet, meg hogy "fordíts le ezt vagy azt" (a nyelvek nem fordíthatók le egymásba egy az egyben) stb, ami nem alkalmas nyelvtanulásra, és akik a rossz oktatás miatt sikertelenek lesznek, azok azt hiszik, hogy velük van a probléma, és lemondanak arról hogy megtanuljanak egy nyelvet. Én például a németet tanultam szar iskolai módszerek szerint, és ugyanvan belőle nyelvvizsgám tök magas százalékkal, de mára egy rohadt szót nem tudok németül.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.04. 17:17:01 -
Coolfire #2057 Szerintem meg tök jól el lehet vele szórakozni.Igaz,néha idegesítő a sok plumbobot bámulni,de ez van.Viszont a multitasking,a hangulatváltozások,a nagy társas dumálások etc. jók.Én megveszem.:) -
Bal0924 #2056 A nyelv tanulásról, vannak olyan emberek akik nem tudnak, képtelenek más-más nyelvet tanulni.
Hiába hogy állandóan az megy körülötte.. -
Coolfire #2055 Annyira azért nem vészes.:)Én a szutyok gépemen high-ultrán játszom.:) -
Coolfire #2054 Fordítgatja,de valószínű,hogy az első patch/kieg/DLC ki is csinálja.És szinte esély sincs magyar patchre,mert lassan már terméktámogatás sincs nálunk... -
Bal0924 #2053 Akkor nyalják ki!
Különben is nem a nyelveken kellett volna spórolniuk, hanem a gép igényen! Arról volt szó eredetileg, hogy a 4 nem lesz annyira gép zabáló, erre mi lett az eredmény.. -
Austin Bailey #2052 igen, ez pont arra jó, hogy az ember megtanuljon egy nyelvet. Én is rengeteget tanultam játékokból. -
#2051 Nekem mai napig No.1. a Sims 1.. most is fenn van igaz néha vannak bugok, a Win7 miatt, de a full HD-t is tudja -
#2050 Pedig egy ember nevetve lefordítaná az egészet .. cöhh.. no majd mi :-)) -
#2049 én anno a sims 1-et angolul játszottam, és mikor megjelent, voltam 14 éves. -
Austin Bailey #2048 mi a bajod a sims 3-mal? -
VJP #2047 A magyar feliratért Joschka a felelős!
Persze lehet, hogy nem lehet fordítani a játékot, és akkor bukta a dolog. De ez majd ő megmondja! Valószínűleg az első patch vagy kiegészítő a döntő pillanat! -
Austin Bailey #2046 valószínűleg semmikor, mivel azzal indkolták a dolgot ha jól emlékszem, hogy költségcsökkenteni kellett, és nem fogyott elég Magyarországon. -
#2045 Ha valami nem megy egyszerűbb, ha löksz egy print screent... munka mellett bőven lefordítok neked pár sort .. :-PP -
Bal0924 #2044 Én egyből megvettem mikor megjelent, és az magyar volt.
És kb mikor várható, mert én tényleg analfabéta vagyok Angolból és egyéb nyelvekből. :-S ;-(
Addig meg sajnos a gugli fordítójával játszom, 5perc játék és 2óra fordítgatás..
-
Nirz #2043 biztos hogy lesz, anno megjelenéskor a sims 2 sem volt magyar csak később vált elérhetővé -
Bal0924 #2042 Na, most már tuti hogy ha lesz új Simcity, azt én nem fogom megvenni csak a tört változatát megszerezni.
Még a Sims 1-nél jól van hogy nem volt benne magyar, de a 4-ben...??
bezzeg a 2,3ban volt.
A Sims a tizes listámon 10ből 1-et kap!!!!
Kár volt megvenni!!
Többé nem kapkodom el a megvételeket.
Lesz majd magyarosítás vagy olyan patch ami magyart is tartalmaz? -
Nirz #2041 sims 2 > sims 4 (de van benne potenciál hogy később összes kiegészítővel kiüti)> sims 1 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>sims 3 -
twi452 #2040 nem -
Bal0924 #2039 Van Magyarul a játék?
Most telepítem és Angolul kezdte feltenni.
A végén magyar lesz, fog tudni magyarul? -
Dunna #2038 Így belegondolva olyan mint a Sims 2 grafikai stílusa,tom clancy ghost recon phantomsnak sokkal kisebb a proci és a VGA gépigénye,és mégis sokkal jobb grafikája van. Gondolom ismeritek a MOHAA-t. Csak szerintem szebb a grafikája mint ennek? Sőt,akkoriban olyan jól kidolgozta az EA (igen,részt vett a fejlesztésben,noha a 2015 csinálta a meló nagyrészét,de a kiadó is benne volt a buliban),hogy ma is megállná a helyét. És hozzáteszem Quake 3 a motorja.
-
Austin Bailey #2037 sim city 3000 nem 300 -
Austin Bailey #2036 összehasonlításképpen a 2000-ben kiadott Sim city 300 így nézett ki
-
#2035 Elég nagy bukás lesz ez a játék. Amit streamekből, videókból láttam eddig, elég sok a vissza lépés a 3-hoz képest. Kb a 2 szintjén van... -
#2034 tedd fel csak a 3 alapjátékot, simán fog futni -
#2033 megnézve azt a bejátszást, hát nem tudom
ezek mit várnak? majd a modderek mindent megcsinálnak? -
#2032 ebben hol a tuning? nézd meg a bútorokat, életlen szar az egész, tükröződés nuku, tényleg ez a szint 2014-ben? 2000 körül még elment volna de most? -
#2031 ja, valami eszméletlen alacsony felbontású textúrákat használhatnak a képek alapján
a sims 1 nézett így ki -
Plata #2030 Inkább lufifejű,de a Sims4-ben sem sokkal szebbek,csak nincsenek annyira kidolgozva.De a gyerekek érdekesek lettek.
Katt. -
twi452 #2029 annyit el lehet mondani, hogy sokkal simábban fut mint a 3 ugyanazon a gépen és a töltési idők is elég rövidek
néhány nagyobb kieg után még bármi lehet belőle :) -
Nirz #2028 hát jobb mint a 3 ahol gusztustalan puding arcú volt az összes sims -
Dunna #2027 Hát nekem egy kicsit grafikailag feltuningolt Sims 3 hatását kelti,nem nagyon lepődtem meg. Nem értem mi olyan jó a HUD-ján,ha IGAZÁN jó hudot akartok látni arra ott van a Hard Truck Apocalypse (mármint a korához képest jó,meg igaz,csak abban hasonlít a The Sims sorozathoz hogy vannak mindkettőben RPG elemek). -
#2026 Nekem amúgy egy részletes Sim City hatását kelti, mintha még közelebb tudnál zoomolni.. de kevesebb teret kapsz mégis .. :-D -
Plata #2025 valami ilyen baromság a Sim Cityben is feljött. -
#2024 Érdekes volt a felugró üzenet játék közben, mely szerint:
"A túlzásba vitt játék a valós életben problémákhoz vezethet. Játékban töltött idő 1 óra"
:-)
Utoljára szerkesztette: rage, 2014.09.03. 13:19:35 -
Plata #2023 Amúgy szép a játék,tényleg meseszerűbb és rajzfilmes.Kevésbé élethű mint a Sims 3,nincsenek annyira kidolgozva a tárgyak simek,egyebek. -
#2022 Érdekesek a kék színű árnyékok, amik inkább foltok. -
twi452 #2021 olyan mint a 3 csak még dobtak rá egy kis képregény/mese filtert de ezt azért lehetett előre is tudni :) -
#2020 Ez az ultra beállítás full HD-ben
:-)) -
#2019 Nincs semmi baj a grafikával.. sőt maga a menü, illetve felhasználói felület is fantasztikusan jóra sikeredett, nekem nagyon tetszik ..