- a telkeket csak világszerkesztőben lehet "normálisan" az úthoz igazítani...remélem ezen változtatnak a négyesben
- nem tudom - nem értek hozzá -, mennyiben más íves falat programozni a játékban, mint íves kerítést
én azt hiszem, senki nem azért szeretne íves falat, mert a simjét feltétlenül amellett akarja körbe-körbe sétáltatni (ezt azért gondolom, nem nagyon lehet leprogramozni...még)...innen kezdve sztem dekoratív szerepe van az íves falnak is...el tudok képzelni pl. egy télikertet egy házban, aminek íves fala van...a területre lehetne tenni virágokat és már meg is van egy pozitív hangulati elem:)
- a kinti növények...nos azért itt is van (lenne) tennivaló: szépek a virágok, virágos fák...de nem kicsit fura a hólepte virágzó magnólia...
ha jól emlékszem, a kettesben télen nem virágoztak a kerti növények...ezt nem lehetett (lehetne) továbbvinni?
- ahogy néztem az eddigi bemutatót, a hajak még mindig nem hajlandóak megmozdulni, holott a kettesben már képesek voltak erre...tényleg úgy néznek ki a mostani hajakkal a simek, mint akit leöntöttek egy vödör mézzel és úgy maradt