• Tinman #8
    "Május másodikától a következő négy kategória lép hatályba: 16 Mbit/s-ig a havi forgalom 75 gigabájt"

15 Mbites netem van idehaza, amiből a fos Té 8-9-et szolgáltat. Jobb, mint a semmi marad, ez van.

Ellenben! Steam accounttal rendelkezem, mint rajtam kívül még sok millióan.

Ha játszani akarok, le kell előtte töltenem a játékot, amit MEGVETTEM.

Ebben a hónapban a Metro 2033-at töltöttem le Steam-ről, amit a Max Payne 3 fog követni, mert előbbivel végeztem... 7.5 GB-ot szedett le Steam-ről, utóbbi 30.5 GB FOG leszedni hamarosan.

Ez összesen 37.5 GB, közben a párom Youtube + Rtl Most-ot néz napi szinten, ez nála NAPONTA alsó hangon is 1 GB, egy hónapban csak ez a forgalma ~30 GB. 67.5 GB-nál tartunk és én még nem csináltam semmi mást akkor a neten...

A fenti 2 játék közül egyik sem több száz órás történet... laza 1.5 hét bőven elég a kényelmes végigvitelükhöz. Ha utána a 15 GB-ot leszedő GTA4-re támad kedvem, akkor már lekorlátoznának!

Úgy, hogy közben 1 kb illegális forgalmat nem bonyolítottam.

Vicc.

Főleg úgy vicc, hogy az egész IT világ a cloud, a streamelés és digitális terjesztés felé menetel már régóta. Új XBOX720 és PS4 is többek között ezt az irányt preferálja, nem mintha a jelenlegi generáció nem ebben lenne egyre erősebb...

Szóval, ezt egy picit sem gondolhatja épelméjű telekommunikációs szakember 2013-ba. Ha igen, akkor tessék lemondani és visszamenni a jurtába!