A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Ragnar360
    na 1-2 órát tudtam tolni, mondjuk abba benne van a bíbelődés is kb:)
    Ez az fps config minimálisat segített, de volt újra rossz volt. Másik fps peccset is leszedtem semmi. Multi krekk (bár lehet egy masik verziot szedtem) nem sokat használt, elindult a játék (és azt írta h steam mindenképp kell hozzá. Volt is, be is volt lépve bár lehet volt vele valami, annyira nem néztem azt) rámentem online, sokat töltögetett, de nem talált semmit, hibát se dobott. Leaderboardot nem hozta be, na mondom akkor ez ennyi.

Médium laddernek neki mentem Liu Kangel, hát szarrávertme első párat. Aztán berősített a gép, mivel túl jó voltam neki:D

Kintarot bazdmeg nem birtam lecsapni vagy 5-6x rámentem legalább. Már felidegesített.
    Kamuskodott a rohadék. Mikor sétál elnyomom a repülő rúgást és sokszor elég furán védett mindent, már a fasz kivolt. Mondom ez mieeeeez de ott se volt és a rohadt gép tudja hogy mit nyomok be, mikor még be se nyomom. Megfogni nem lehet, az a rohadék meg állandóan dobált 1-2 meccsben. Azért szedegettem az életét, kombókat is legtöbbször védte, alig lehetett kiütni a rohadékot.

Meg az anyád mondom: első meccs aránylag jó, Retry már full lassú, slow motion, hát igy mondom nem lehet szart se.
    Remélem h azért nem ment csak. Meg haggyuk már, hogy verem és csak villog és nem lehet kiütni, ő csinálja tovább a mozdulatot. Vagy a szájába van már a lábam Liu Kangel de leesek a földre, mert amit köp tűzlabda megsírit, na ott volt pár furcsaság és az nem lassulás miatt van:d

Liu Kangnek lehet pont nehéz Kintaro, de direkt nem váltottam másra. A lassulás miatt ak ombókat nehéz benyomni, (volt hogy hátra előre Y és nem csinááááááálja) és akkor már átmegy button smashingbe a dolog.

Egyébként a játék lehet nem vesz be mindent tökéletesen, ha kombóról vna szó... pl előre előre (dash) a kombó ugy indul hogy előre X,Y,X. és mivel több előrét nyomtam elé így ez bezavarja vagy nemtudom.