1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
na ezzel a rohadék xbox controllerrel kezdeni kell valamit mert emiatt fingatnak, nem bírok rendesen kombót bevinni vele. -.- -
Ragnar360 #971 hmmmlol experten így megenni shao khant reggelire... iksz meg dé. -
Ragnar360 #970 xd kintaro g**i
aaah nyomniii akarom:( d addiktív a cucc, de nem is baj ennél. -
Ragnar360 #969 na ez gecijo kis gameplay... vki nyugtasson meg hogy slow motionba nem lehet igy nyomni... mert hiába nyomkodod gyorsan a gombokat egyszerüen nincs szinkronba az egész és a régi mortalokban is a kombóknak nagyon precíz időzités kellett, az se volt ugye jó, ha előre lenyomtad azokat a gombokat amik kellettek, mert akkor nem csinált szart se.
De ilyen slow motion shitbe egy ujjal gyorsabban nyomkodnám a gombot, mint ahogy a karakter csinálja a dolgokat.
-
Ragnar360 #968 Combo breaker hogy müködik pontosan? illetve az ellenfél védekezését hogy lehet megszakítani, mert már idegesítő mikor az egész meccs abból áll hogy a hülye gép levédekezik mindent.
Sétál felém a rohadék mondom, és nem tudhatja h mit fogok csinálni, még be se nyomom a mozdulatot de ő már tdja vagy én nemtudom. És a repülö rúgás rohadt gyors, megérteném ha tűzlabdát lövöldöznék rá, mert az lassabb is és kiszámíthatóbb. -
Ragnar360 #967 katt
lehet nekem is igy kellett volna csinálni...bár igy meg nem olyan szép. Az ugrását nem is tudtma h ugy kilehet kerülni h csak ellépsz, mert nekem az behúzta, meg lol hol volt ilyen normálisan gyors ott nálam... pfff (vagy félóráig mutogatta a finish him utáni részt mikör leölt, azt nyomkodtam hogy adja már ki, hogy Retryzhessek, a Fight felirat is baszott sokáig van ott) úgyhogy inkább két szaltóval ugrottam el előle. A nyomorék mindig veri a mellét, rá is rúgtam mindig, de csak kört tudtam hozni ellene. Persze volt h közel jártam. -
Ragnar360 #966 na 1-2 órát tudtam tolni, mondjuk abba benne van a bíbelődés is kb:)
Ez az fps config minimálisat segített, de volt újra rossz volt. Másik fps peccset is leszedtem semmi. Multi krekk (bár lehet egy masik verziot szedtem) nem sokat használt, elindult a játék (és azt írta h steam mindenképp kell hozzá. Volt is, be is volt lépve bár lehet volt vele valami, annyira nem néztem azt) rámentem online, sokat töltögetett, de nem talált semmit, hibát se dobott. Leaderboardot nem hozta be, na mondom akkor ez ennyi.
Médium laddernek neki mentem Liu Kangel, hát szarrávertme első párat. Aztán berősített a gép, mivel túl jó voltam neki:D
Kintarot bazdmeg nem birtam lecsapni vagy 5-6x rámentem legalább. Már felidegesített.
Kamuskodott a rohadék. Mikor sétál elnyomom a repülő rúgást és sokszor elég furán védett mindent, már a fasz kivolt. Mondom ez mieeeeez de ott se volt és a rohadt gép tudja hogy mit nyomok be, mikor még be se nyomom. Megfogni nem lehet, az a rohadék meg állandóan dobált 1-2 meccsben. Azért szedegettem az életét, kombókat is legtöbbször védte, alig lehetett kiütni a rohadékot.
Meg az anyád mondom: első meccs aránylag jó, Retry már full lassú, slow motion, hát igy mondom nem lehet szart se.
Remélem h azért nem ment csak. Meg haggyuk már, hogy verem és csak villog és nem lehet kiütni, ő csinálja tovább a mozdulatot. Vagy a szájába van már a lábam Liu Kangel de leesek a földre, mert amit köp tűzlabda megsírit, na ott volt pár furcsaság és az nem lassulás miatt van:d
Liu Kangnek lehet pont nehéz Kintaro, de direkt nem váltottam másra. A lassulás miatt ak ombókat nehéz benyomni, (volt hogy hátra előre Y és nem csinááááááálja) és akkor már átmegy button smashingbe a dolog.
Egyébként a játék lehet nem vesz be mindent tökéletesen, ha kombóról vna szó... pl előre előre (dash) a kombó ugy indul hogy előre X,Y,X. és mivel több előrét nyomtam elé így ez bezavarja vagy nemtudom. -
sirdond #965 basszameg! és sikerült, kb úgy 80adjára :DD
teleport spam ezerrel és felütés, op. de jól kell időzíteni,hogy sikerüljön, különben countereli.
nagyon tetszett a story mód, igazán ötletes és élvezetes játszani! -
sirdond #964 eddig a legjobb az volt,hogy egyet nyertem ellene. utána elpicsázott 10 másodperc alatt -
HINT:Ha pár dolgot skippelsz aranyért és úgy viszed végig akkor is megkapod a meglepit a végén!!!
Shao Kahn a legnagyobb geci a játékban:)Medium fok felett dobál kalapácsot és az védhetetlen+stunnol is vele.Ami müxik ellene jól az ha távolról spammeled szét az öreget. -
Semeddig el se kezdtük ! xD Most a Challenge Towert csinálgatom több kevesebb sikerrel :D -
sirdond #961 ki meddig szenvedet shao khan-nal a story mód végén? -
Jah tudom én csak hát az x360 D-padja alkalmatlan erre igy a régi Gamepadom-on próbálgatom ! -
Combo breaker.nem kell időzíteni azt.Tartod a védekezést miközben vernek és csak pöccintesz az előre irányon,ennyi.Nem kell sokat gyakorolni vele. -
Én meg csak egyenlőre Laddert játszom !
Hát jah a Controller már csak ilyen hogy marha érzékeny ! Én azt csináltam hogy Practice Mode-ban szinte mindent begyakoroltam megnéztem mi hogyan megy és amikor már jól ment akkor álltam neki a Laddernek !
Pedig érdemes megnézni egy pár Special Combot nem olyan nehéz az meg kb a Combo Breakert is érdemes betanulni ! -
Földre érkezés pillanatában kell speckót nyomni.Nem minden fogásnak van wake up része,de pl kung lao prögése wakelhető meg Cga úrfi rúgása is.Ez egy azonnali visszatámadás.Gyakorold sokat,főleg majd úgy megy jól ha sokat ütnek fel és akkor el tudod sütni,az időzítés a lényege. -
hát de melyek azok? :) vagy ezt csak úgy ki kell tapasztalni? Amúgy az a baj, hogy a szaros kontroller marha érzékeny, ha egy kicsit nem balra nyomom, hanem egy kicsit fel, már elkezd átlósan ugrálni, elég nehéz így kombózni ,hogy sose az van, amit megnyomsz.
Ráadásul őszintén szólva én az ilyen: B, B, X, A, Y, Y, A + X, -> + Y meg társai kombósorozatokat nem hogy kivitelezni, de megjegyezni sem lehet, hát most minden kombó előtt menjek ki a menübe, hogy megnézzem, hogy is van a lista? Egy-kettő kombó azért kicsit... túlzás szerintem, de mondom, ez lehet az én hülyeségem.
Egyébként én nem ladderben játszom, csak a story módot nyomom egyenlőre -
Hát, ellenfélnél tapasztaltam főleg az elején, leütöttem a földre, fekvésből meg wake up attackből egyből ütött...borzasztóan idegesítő, valahogy én is tudom néha csinálni,de még nem jöttem rá hogy -
Az nem az? Hogy egy ideje nem ütötted meg? -
Ilyen lett a PC-s verzió. -
Helló, valaki tudja hogy kell csinálni a "wake up attack"-et?
fekszel a földön, és valami spéci támadással tudsz felkelni.... -
Ki a faszom az a Ruutuu? -
az hogy mi van oroszul odaírva lényegtelen, a kombináció a lényeg :)
de játék közben Practice módban is elérhetőek, ha Pause-t nyomsz. Egyenként beviheted őket és be tudod gyakorolni könnyen, hogy mi mit csinál és melyik a leghatásosabb.. -
ntex #949 Amúgy még mindig ott van az in-game move list, játék közben pause és kiválasztod a "move list"-et, két oldalon leír mindent a karakterekről amit tudnak. Alap kombókat is felsorol párat, azokat gondolom tovább lehet kombinálni -
ntex #948 Az a baj hogy ez erősen hiányos, mert csak az alap képességeket és a kivégzéseket tartalmazza, a kombók viszont teljesen hiányoznak belőle :) -
Pár napja linkelte valaki:)
MK moves
kiválasztod melyiket szeretnéd megtanulni és klikk. -
Az van, hogy el sem indul :D -
retroid #945 Olyankor mivan ha kivettem a CCC be a V syncet de igy mar el se indul a jatek ? Steam -
Ezeket a kombó kártyákat nem tudná valaki átszerkeszteni angol nyelvűre? Mert egész jól meg lett csinálva, csak kár hogy oroszul van. -
Ragnar360 #943 :) ;) Jó lesz az.
katt
elég komoly ez a Rain. 11 hit kombó super használata nélkül 36%, caskúgy pörög. -
ntex #942 Erről beszéltem hogy ki lehet ismerni, onnantól meg reflex, időzítés és gyakorlat kérdése :D Nekem régen még könnyen mentek ezek a dolgok de manapság már megkoptak a reflexeim így nehezebben megy :D -
Ragnar360 #941 Kung Lao nem is gyors annyira ráadásul: Rain, Noob, Reptile, Liu Kang.
csajoknál Mileena is rohadt gyors tud lenni, vagy Sindel. Amit eddig láttam. -
Ragnar360 #940 katt
sokszor a fejbe dől el minden:d itt is mivan? blokkolgat Stryker szépen, Expert szinten gyorsan reagál oké, erre mti csinál? fogja átugorja és el is kapta. Persze az meglehet, hogy jókor kellett átugrania.
Átugorja pár csapás és a végén fogás, ami egy gomb 2-3t hitel. -
Ragnar360 #939 Zsír, ezt értem:) bár amit én mondok azt nem befolyásolja ez.
Maga a nehézségi szint a lényeg most igazából:)
összes karakter fent van igy amúgy. pár alapkombó, gyors játék és csakúgy pörögnek a körök. a gép meg csomoszór hülye
-
ntex #938 Alkalmazkodik az MI minden Mortalban. Fokozatosan bekeményít (fokozattól függően előbb/később, pl. MKT-ben Easy-n az első 3 ellenfél nem tol kombót sem, Very Hardon viszont már az első karakter is), illetve ha túl sokszor elver (úgy 3x egymás után) akkor érezhetően visszább vesz a következő ellenfélig. -
Ragnar360 #937 Btw milyen acsik vannak pc-n benne? Expert laddert vidd végig minden karival?, vagy Expert ladder kör, mecsc vesztés nélkül?
Expert se valami nehéz ránézésre, gyakorlottak mit szólnak erre? -
Üdv a klubban hát akkor én mit mondjak ! :D
Habár én nekem sikerült végigvinni Normalon Shao Kahn ellen csak 36-xszor vesztettem.
De ez idö alatt kidolgoztam a legjobb taktikát ellene és ha csak egy hajszállal is de legyöztem öt ! :D
Amugy nem szabad hagyni hogy lekombozzon téged mert akkor neked annyi állandó ugrani kitérni és guggolni kell elöle.
Mindegyik MK karakternek van olyan Special Komboja ami Unblockable vagyis kivédhetetlen, ha ezt egymás után megtudod csinálni akkor már az jó, jah és ami a legfontosabb a Combo Breaker ez nagyon fontos mert ez megszakítja az ellenfél Combo támadását és visszatámad na ilyenkor kell megsorozni a legjobb Special Combok-kal és amikor kevés élete van és van X-rayed azonnal elnyomni rá persze ha nem védi ki !
-
ntex #935 Be kell gyakorolni és tanulni a nagyobb kombókat :) Visszább linkeltek egy videót ahol Reptile-al végigverte valaki a laddert, bosson flawless victoryt is csinált. Ha jól tudsz kombózni és időzíteni akkor meg sem tud ütni. Az MI meg idővel könnyen kitanulható, legalábbis UMK3-ban én is volt hogy flawlessre tudtam verni Shao Kahn-t Very Hard-on, a kettővel előtte lévő dupla karakteres menetben meg vért pisáltam mire túljutottam. -
Ragnar360 #934 Hát nemtudom. Mediumon 3-4t levertem a ladderen, easy. Vagy a végére erősödik be?:D -
na jó, de azért legyen már egy szintkülönbség a kezdő, normál, meg a profi között. Én örülök, ha bármilyen kombót el tudok lőni. Sose voltam nagy mortal kombates, tekintve, hogy nem volt PS-em és társai, csak PC-n játszottam, de pont az ilyen játékok miatt vettem kontrollert, de azért ez túlzás!
Normálon, nehogy már ne tudjak két támadás között pislogni, vagy fordítva! Ráadásul két meccset?! Őszintén szólva, nekem már az is elég kemény menet amikor 2 ellenfelet kell kicsinálni egy karakterrel :S