A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Tudod én sosem tudok igazán rajongani,de tényleg gyogyó fokon semmi iránt sem,így azt kell h mondjam vannak nagy kihagyások,most pl a héten nyomtam 2meccset 1hónap kihagyás után.Valahogy mostanában incsen sok kedvem játszani,de semmi mással sincs.Én is nagyon remélem,hogy javítanak a laggon.Ps3-on nem olyan nagy de sosem tökéletes,soha nem lesz olyan mintha az ellenfeled ott ülne melletted.Ha offline begyakorolsz egy kombót az online is gyakorolnod kell igazi embereken mert máshogy kell időzíteni.Offline csak a mozdulatsort tudod megtanulni és rögzíteni magadban,és ezt online-ra kell időzíteni.
Különc:100%ban igaz amitt mondasz.Tényleg ég és föld az online és offline harc.Az is előfordulhat,hogy online elverem az ellenfelemet míg sima lanon úgy megaláz h csak na.Offline sokkal gyorsabbnak kell lenned,nem tudod kihasználni azt a kis input laggot és ebből fakadóan offline sokkal jobb és hosszabb kombókat lehet csinálni.Vannak ezek a fasza kis youtubos kombó videók.Azokból 40% nem működik Online meccsen mert nem éred el az ellenfelet és nem tudsz olyan gyors lenni.Idehaza nincs MK közösség vagy vmi nagyobb összeröffenés sajnos.De ha mondjuk lenne,akkor sem lennék tagja.
Végezetül csak annyit mondok,ha ugyan azt kapja a pc mint a PS3/xbox csak picit szebb graffal és stabilabb kapcsolattal akkor pc-n teljesedik ki a játék.