1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Lunki88
    Félek hogy nagy pofára esés lesz ebből. Már vagy 2 hónapja terjed a pletyka hogy jön pc-re de semmi hivatalos bejelentés, kezdek kételkedni... Mondjuk az igaz hogy nem cáfolták meg a fejlesztők a hírt, de akkor meg minek ez a titkolózás?
  • Myselor
    na ez engem is érdekelne,meg hogy mikor jön:)
  • [HUN]FaTaL
    Volt már hivatalos bejelentés (dátum nélkül), vagy mindenki egy steam db rekordból indul ki? :D
  • Különc
    Mindig megörülök, hogy valaki írt a topikba, hátha a megjelenés dátuma miatt, de mindig csalódnom kell
  • Rayden02
    Steam adatbázis frissítés volt,és rengeteg SteamApp-ot töröltek köztük az MKnak is,de nem kell megijedni,ez nem jelent semmit, a megjelenésnek nem tesz be!!
  • SLICK
    például?
  • mester1987
    nyárra befutna az ideális lenne a PC-s közösségnek.
  • Rayden02
    Legalább a Skullgirls most már biztosan jön PC-re!
    Beta should start mid-June, release should be in mid-July.
    Twitter @Skullgirls
  • Rayden02
    Körülbelül ilyen lehet majd a PC-s verzió!

[URL=http://h9.abload.de/img/comparison_pshoppeduatg.png]"Ha nem lenne jó a kép"[/URL]
  • Rayden02
    Érdekes dolgok folytak le a Steam adatbázisában az elmúlt 2-3 hétben!
  • mester1987
    Valahogy az alkatom áll közel hozzá.
  • Lunki88
    Innen kezdődik...
  • Lunki88
    Szegény csajt jól elverték a tournamenten. :D Mondjuk az ellenfele is kemény ezzel az sztk keretes szemüveggel. xD

• Különc
    Tomb Raider vagy mi?
  • mester1987
    Felénk már Raider nagyúr villámjai is földet értek, volt is áramkimaradás :D
  • Pio
    Nem hiába fogad Putin is rá!

• Lunki88
    Én egyedül Smoke-al álltam neki a kombókat betanulni, de online meccseken ritkán sikerült az időzítés. Érdekes hogy a láthatatlanság képességét senkinél nem láttam még hogy használta volna. Mondjuk kb. ugyanez elmondható Reptile-ról is, ott se láttam nagyon hogy használták volna.
  • The Protector
    Kis multis egyveleg.
    Majd pc-n is meglesznek az evolúciói a karaktereknek és a fogásoknak.Lesznek majd szezonálisan kedvenc karakterek.
    NAgyjából mindenki Sup-al és Scorpionnal kezd majd.Ezek kezdő karakterek,egyszerűek a kombók,hatásosak és persze fasza a stílusuk.Ezekkel kezdenek a legtöbben.Aztán ha ezekkel jobb vagy akkor mindenki vált,betanul és lesz egy másik karaktere.Majd később már mikor sok meccsen túl vagy akkor már tudod,hogy Scorpion az kezdő játékos lesz.Aztán jön a pofára esés mert néhányan betanulják pro szintre és Scorpion brutál Blow-okra képes ha teljesen betanulja az ember a teleportálós cuccait.Félelmetesen jó és nehéz ellenfél.
    Lesz sok Noob,Reptile,Smoke,Liu Lang.Ha kettéveszed vízszintisen a karakter választó képernyőt akkor a felső rész az ami populáris és a DLC karik a legkevesebbszer használatosak.
    Nem elég a saját karidat ismerni,hanem ismerni kell az ellenfelet,mindenki ellen van jó taktika.
    A karaktereknek mind más a Reach-e azaz van aki távolabbra el tud rúgni.Mileena ebben a legjobb.
    Mileena val lehet spammelni.Bejön majd az idióta lábrugdosás ami annyi h leguggol az ellenfél és csak a lábadat rúgja.Nagyon idegesítő és nehéz kiszedni belőle,varázslatok hatásosak ellene.

Rövi karakter erősségek.
    Kung Lao:Felpörgetés erős fegyvere,közelre és távolra is jó,de lassúak a kalap dobások,tud teleportálni hogy egyből ott van melletted.
    Liu Kang:Nagy spammer karakter.Kegyetlen sok neki a 3as kombója amit sokáig csinálhatsz vele mert mindíg visszapattansz vagy felrepülsz,nagyon kell vigyázni vele mert közelről halálos.A 2spam támadása sokat sebeb.Az egyik guggolva védhető míg másik állva ezért gyorsan kell időzíteni mert ha elkezd akkor csak breakerrel szakítható vagy ha elbassza az ellenfél.
    Ermac:varázs karakter.Nehezen breakelhetőek a fogásai mivel varázsol durván és azt nem lehet breakelni.Felemel és csak néha ér hozzád,a többi fogása varázslat amivel a levegőben tart.
    Noob:Halálos gefyver.Spammelhető.Sok a varázslata és gyorsan elérnek a varázslatok.Tud teleportálni és ha azt beszívod akkor sok életet veszítesz,mert ilyenkor elkap és repül veled és földhöz vág.Ez a fogása tökéletes levegőben,védhetetlen!
    Reptile:A sav gömb támadási a legpopulárisabb fogása mivel ez felrepít,erre indítható támadás és megint jön a sav,a végén pedig becsúszással fejezi be.Jó és gyors karakter,vigyázni kel vele.
    Kitana:Hasonló Ermachoz csak legyezővel.A legyezőkkel a levegőben tart és sokat tud dobni vele,majd pedig a földhöz közelítve csapkod meg téged.Nehezen breakelhető.
    Johnny Cage:Igazi verekedős karakter.Piszkosul gyors,erősek a támadásai és a tökönveréssel stunnolni tud sok időre.Távolról könnyű ellenfél mert nehezebben tud közelíteni,de közelről nem ereszt.
    Smoke:Nagyon gyors teleport ütései vannak.Ezen felül bármikor magához varázsol smoke bomb-al.Lehet vele spammelni varézslattal is és 3as kombóval is.
    Cyrex:Bombákat használ amivel felrepít a levegőbe,vele iszonyú hosszú és látványos kombókat csinálhatsz,ha egyszer elkap akkor oda 40%életed.
    Sektor:Teleportál,még hozzá alád,így felrepít a levegőbe majd ezt kombózva ismételheti.
    Jax:Piszkosul erős közelre,de távolról gyenge.Lehet fake varázslatozni vele azaz csak beijesztesz és más támadást csinálsz helyette.Kevesen használják.
    Majd írok még pár kariról.
    Jah.Raiden:A legnagyobb spam karakter,főleg ha sarokba szorít.A superman-os előrevetődése igazi spam fogás amit nehéz védeni és levegőben is működik.Ha szuperjó harcos vagy és egy közepes spam raidennel kerülsz össze akkor fel kell kötnöd a gatyát.

Amit még megjegyeznék,hogy nincs gyenge karakter.Mindenkivel lehet durván nyomni.Szóval bárkivel állsz neki,azt betanulhatod pro szintre.
  • Különc
    Get over here!
  • SLICK
    na ezt a twitter bejegyzést nem láttam :D
  • RAZOR27
    neeem, a halo az csak annyiban szerepelt hogy közösségi csoport cimkékbe volt egy updaten belül de a fájlokba, konkértan sehol se tűnt fel. Sajnos túl szép volt hogy igaz legyen :D de Boon már tweetelt róla hogy lesz pc-re meg ilyenek, szóval ennél biztosabb bejelentés nélkül nemis lehetne :D
  • SLICK
    ugye tesztelés zajlott steamen belül. Olvastam, hogy a Halo 3-al volt hasonló a helyzet. Csak nehogy az legyen, hogy valóban csak tesztelés volt és le is fújják a kiadását PC-re.
    Bár azért gondolom azt, hogy nem kerül a Halo 3 sorsára, mert az Microsoft játék, tehát mindegy volt, hogy marad-e konzolon az X-box miatt.
    Szerintem május 2. felében már tuti lesz valami infó is. Már csak abban reménykedem, hogy júniusban már játszhatunk vele ^^
  • ratgab
    Come over here! Scorpion természetesen. Illetve holtversennyel Sub Zero-val. Le-előre,kis ütéssel fagyasztok...XD
  • Evoluti0N
    Tényleg fura, hogy ekkora csend honol körülötte. Ennél is úgy lesz, mint a Brütal Legend-nél: Egy-két info elhintve arról, hogy jönni fog PC-re, aztán nem sokkal a megjelenés előtt hivatalosan is bejelentik és mire észbe kapnánk, már fent lesz Steamen, aztán akik nem követik annyira a híreket, azok csak néznek, hogy WTF Mortal Kombat Steamen :D
  • SLICK
    egyébként jöhetne már valami infó. Ha júniusra tervezték a megjelenést, akkor már illene valami reklám kampány is.
  • Pio
    Sector, Striker, Kabal.
  • Seth
    Az a jó az új részben,hogy minden karakterrel lehet jól játszani. Persze vannak kedvencek, kedvenc mozgásokkal, de most már egyik figura sem olyan nyögvelős irányítású,mint a régebbi részekben.
    Nagyon jól van megoldva a sztori mód, mindenkit kipróbálhatunk majd és hamar belejön az ember mindegyik irányításába.
  • RAZOR27
    ha nem nézzük a legutóbbi részt akkor sub zero, de a 9 óta annyi karakter megtetszett, hogy választani se tudnék :D kitana, noob, sonja, mind1 :D
  • Különc
    Noob Saibot, mert fekete, mert ninja, és mert Trilogyban csak vele tudok nyerni, másik kettő az Jax és Stryker

Ha igaz marad a tier list PC-re akkor szarul jártam
  • SLICK
    Reptile a fő kedvenc, de tetszik Scorpion, Sub Zero, Liu Kang, Goro (sajnálom is hogy nem lehet vele játszani).
  • sirdond
    nekem smoke és scorpion voltak a nagy kedvencek mindig
  • donatus13
    egyértelműen kung lao :D
  • [HUN]FaTaL
    Sub-Zero :)

De Scorpion és Raiden is nagy kedvenc volt.
  • mester1987
    Régen Johnny Cage-re hasonlított haverom arca, mert annyira sima volt, de aki tud fagyasztani, na az még ami szerintem ott van (Sub-Zero), aztán Liu Kang. Sárgakazettán szarrá játszottuk te jó isten belegondolva, most esik csak le :D
  • The Protector
    Kicsit pörögjön a topik.

Kinek ki kedvenc karaktere?Vagy ki lenne ha belecsöppenne az MK világába?
  • Különc
    Én PC Only vagyok, szóval fájó pont volt 2 évvel ezelőtt, hogy nem játszhatok vele (viszont a mai napig tolok néha MK4et vagy Trilogyt) éppen ezért félek ettől a lag dologtól, nem is értem miért alakult ez így, ha már competitive játékot akartak belőle csinálni
  • The Protector
    Tudod én sosem tudok igazán rajongani,de tényleg gyogyó fokon semmi iránt sem,így azt kell h mondjam vannak nagy kihagyások,most pl a héten nyomtam 2meccset 1hónap kihagyás után.Valahogy mostanában incsen sok kedvem játszani,de semmi mással sincs.Én is nagyon remélem,hogy javítanak a laggon.Ps3-on nem olyan nagy de sosem tökéletes,soha nem lesz olyan mintha az ellenfeled ott ülne melletted.Ha offline begyakorolsz egy kombót az online is gyakorolnod kell igazi embereken mert máshogy kell időzíteni.Offline csak a mozdulatsort tudod megtanulni és rögzíteni magadban,és ezt online-ra kell időzíteni.

Különc:100%ban igaz amitt mondasz.Tényleg ég és föld az online és offline harc.Az is előfordulhat,hogy online elverem az ellenfelemet míg sima lanon úgy megaláz h csak na.Offline sokkal gyorsabbnak kell lenned,nem tudod kihasználni azt a kis input laggot és ebből fakadóan offline sokkal jobb és hosszabb kombókat lehet csinálni.Vannak ezek a fasza kis youtubos kombó videók.Azokból 40% nem működik Online meccsen mert nem éred el az ellenfelet és nem tudsz olyan gyors lenni.Idehaza nincs MK közösség vagy vmi nagyobb összeröffenés sajnos.De ha mondjuk lenne,akkor sem lennék tagja.

Végezetül csak annyit mondok,ha ugyan azt kapja a pc mint a PS3/xbox csak picit szebb graffal és stabilabb kapcsolattal akkor pc-n teljesedik ki a játék.
  • Különc
    Erről az egyik fórumon találtam is egy jó cikket, lényege, hogy aki online karajgyerek, az semmire se megy vele szinte, úgy tud igazán valaki fejlődni játéktechnikailag meg tudásilag, hogy offline lanokon játszik, na most kérdem én ti ismertek-e Magyarországon Mortal Kombat közösséget?
  • Lunki88
    Ennyi játék után sem unalmas még amennyit te nyomod? :) Amúgy remélem ha kijön pc-re akkor az online meccseken javítanak, mert xboxon nekem nagyon ritka volt az olyan meccs mikor nem lagolt egyikünk sem. Meg az input lagok, hogy 2 másodpercet késik a mozdulatsor amit be akarok vinni kikészítenek.
  • Seth
    Shao Khan itt nagyon köcsög lett, sztori módban főleg :)