A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Ragnar360
    Én is csak csatlakozni tudok:d zseniális, mégha csak keveset is tudtam tolni, meg belassulva.
    Hatalmas élmény, lehet érezni a kéjt:D

A lassulás mondjuk érdekes, mert fullra levan butítva (még igyis teljesen jó) menü nem akad, átvezetők se, a betöltés is meglepöen gyors ahhoz képest, de a játék kicsit lassított felvétel:D

És még ígyis teljesen élvezhető volt. Haha amúgy könnyű, Médiumon is simán elvertem a gépet:d könnyen bele lehet tanulni, élvezetes, aprólékos.

(egyébként lehet a hang kaver be, mert pl van hang, de amit karakter beszél meg 1-2 ilyen apróságot nem hallani, se a FIGHT, se karakternevek stb. minden más hangot bemond...leakartam venni dxdiagba a hardveresgyorsítást mert az kb megoldaná a problémát, de nem lehetett semmit állítani, win7) na mert ahogy ki néz lebutítva, úgy semmi extra, gyorsan betölt nincsen ami megeröltethetné, szóval simán pörögnie kéne ezerrel :D és nem ilyen bullet-timeosan.