1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Ragnar360
    Szerintem minden mappon van stage fatility, vagy ha nem is mindegyiken, de a legtöbbön tuti biztos.
    Láma kérdés: de ladderbe gép ellen nem tudtam betolni kivégzést, (bár kicsit lámáztam is) néztem és ott volt hogy sweep, jump stb. utólag [gyakorlasból kiindulva]itt basztam el mert volt hogy nem voltam elég közel akkor ezek szerint...vagy pedig kell unlockolni valamit...bár nem hiszem.
  • Ragnar360
    Volt valami in-game renderelt animacios, mert rámentem valamire, ilyen extrás dolog stb. az in game volt.
    2,5gb ram, 4200+ x2 amd, gef8800gts 512mb, win7, ilyen konfiggal probaltam:d

Amúgy simán jó lehet neten is és toljátok ezerrel, wháá á á á áá:D
    harc harc harc, hadd menjen a viadal :D

(ps: el se merem képzelni billentyüzeten milyen [szar] lehet, bár lehet meglehet szokni, de joyal az igazi, gecijól veszi az inputokat, volt hogy azt hittem félrenyomtam, de nem... elég pontos, bár a joy is jó, logitech. egyébként vezetékes xbox joy, 6-7k körül mozog, minden játékhoz tökéletes, habár az újjabb D-pados változat kell, nemtudom azt árusítják e mindenhol már)
  • Voltan
    Hell YEAH!!!!!!

Egy kérdés viszont. Kísérletezgetek még a karakterekkel, sztori módnak még nem mentem neki. A pálya-specifikus kivégzések melyik pályákon vannak? Illetve hol lehet a pályákat változtatni egy single-match esetén? Még nem jöttem rá :S
  • Voltan
    A multit én letojom, soha nem játszom neten. Meg nem is vagyok nagy kombóhuszár, egyszerűen csak élvezem a játékot.
    Tegnap kipróbáltuk haverokkal vs-ben, controller, és bill felosztásal ugyanazon a gépen, házibuláj volt :).

Zseniális, nincs annál jobb, mint mikor ott ülsz a haverral a gép előtt, és a monitoron a szart is kiveritek egymásból :D Megy az anyázás rendesen, jó kis old school C-64 feeling
  • Ragnar360

:)
  • Ragnar360
    csak mert ez így a jó, enjoy:)
  • Voltan
    A menu nem számít, mert az sztem nem in-game graf, hanem pre-renderelt, Sub Zero ruháján látni.

Virágbolti, vagy eredeti verzió? Csak mert elvileg nincsen nagy gépigénye, nálam sincs semmi lassulás, kőstabil 60 FPS, pedig nem mai a konfig.

V-Syncet levetted? Vagy driver probléma lehet talán, sztem.
  • Ragnar360
    Én is csak csatlakozni tudok:d zseniális, mégha csak keveset is tudtam tolni, meg belassulva.
    Hatalmas élmény, lehet érezni a kéjt:D

A lassulás mondjuk érdekes, mert fullra levan butítva (még igyis teljesen jó) menü nem akad, átvezetők se, a betöltés is meglepöen gyors ahhoz képest, de a játék kicsit lassított felvétel:D

És még ígyis teljesen élvezhető volt. Haha amúgy könnyű, Médiumon is simán elvertem a gépet:d könnyen bele lehet tanulni, élvezetes, aprólékos.

(egyébként lehet a hang kaver be, mert pl van hang, de amit karakter beszél meg 1-2 ilyen apróságot nem hallani, se a FIGHT, se karakternevek stb. minden más hangot bemond...leakartam venni dxdiagba a hardveresgyorsítást mert az kb megoldaná a problémát, de nem lehetett semmit állítani, win7) na mert ahogy ki néz lebutítva, úgy semmi extra, gyorsan betölt nincsen ami megeröltethetné, szóval simán pörögnie kéne ezerrel :D és nem ilyen bullet-timeosan.
  • skymannn
    Én sem bántam meg hogy megvettem a most ki jött gamet. Igaz felbosszant hogy a mp-ben időnként nagyon hanyag bugok miatt kidob a játék stbstb. De ettől még a karakterek,grafika,kombók,játékmódok és a játékélmény kárpótol.
    Remélem hamarosan látunk vmi kis updatet.
  • Voltan
    Marha nagy ez a játék! Végre igazi old school Mortal Kombat fun, semmi 3d-s szarság, így kell ezt! És elképesztően gazdag tartalom van benne!
    Minden fillért megért, le a kalappal!
  • Dency
    én is hasonló összegért. 4.490 :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://cdkulcsok.info | Elutaltam a pénzt még aznap küldte az emailt, gift-ként lehetett átvenni.
  • Shep
    Hát rajongónak még jó :)
  • genndy
    Mittomén, nekem eredeti van.
  • Shep
    Köszi, És a demo verziónál? :)
  • genndy
    Steam\userdata\<user ID>\237110
  • Shep
    Mentéseket hol tárolja a játék, sehol nem találom?
  • Shep
    ÁÁÁ nekem kifagy a storyban a Shevas harcál :(
  • genndy
    Gondolom ororszbú'.
  • ntex
    Ha jól olvastam itt is írták hogy már ígértek hotfixet, többek között a D3D probléma miatt, gondolom majd a multival is fognak valamit csinálni. Amúgy igen, single-ben is van mit bőven csinálni :)
  • Ry0K3N
    Hol az istenbe vetted annyiért?
  • donatus13
    Feltéve ,hogy lesz, de én nagyon élvezem a laddert is, addig gyakorlok :D billel azért másabb a játék, de még így is nagyon élvezem.
  • ntex
    Várni kell a patchre, a multi még nagyon béta
  • donatus13
    Nekem is rossz, ha meg talál ellenfelet olyan lassú az egész ,hogy játszhatatlan :) én a multit addig kihagyom amíg nem teszik rendbe.
  • Dency
    Multival mi a jó isten van? Megnyomok 1 gombot és fél másodpercel utána reagál, ez így kurv@ szar.
  • CalebJoe
    Ezt nem vágom oké:) de ez inkább valami bonusz dolog mintsem unlockable karakter cucc.
  • The Protector
    Örülök annak,hogy félreértetted.:)

Smoke leselkedik az erdőben,elő is lehet hívni,vagy pl super reptile vagy a kőkemény noob saibot.
  • Myselor
    nemtudni és még javítás sem érkezett hozzá sajna.nállam is még mindig ez van.de full lowon játszható cska szar úgye:)
  • ProGabe #825
    Hol, hogy? Linkt! :)
  • elitehun
    Hello!
    Az mért van hogy a játék be van lassulva? A gépem szerintem bőven megfelel, és single playerben van ez a hiba
    Más embernél is olvastam, hogy van ilyen gondja. ha leviszem a grafot akkor is ugyanúgy lassú
  • Maxtreme
    esetleg max a kódok miatt akinek kell :) (zombie kombat stb)
  • CalebJoe
    Nézd meg mit tartalmaz ez az edition és nézd meg a játékba is hogy már alapból benne van.
  • Lunki88
    Pedig benne van alapból minden, a fatalityk is alapból mind elérhetők amiket elvileg a kryptából kéne kioldanod, a skinekről nem is beszélve.
  • donatus13
    De, a kripta tartalmakat unlockolni kell.
  • Fpocok
    Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem attól, hogy komlpete edition, meg benne van minden, még unlockolni kell, nem? Kicsit hülyeség lenne, ha nem lenne semmi értelme.
  • CalebJoe
    Itt már nem kell mivel komplete edition, mindenki és minden cucc már benne van ezért sincs már értelme a krypt-nek sem.
  • Krisztiam #817
    azért a story módban a videóbejátszásokban meglátszik, hogy portolták a játékot..
  • ratgab
    4200 volt a végösszeg.
  • wantonly
    Mennyiért vettétek? Teljes áron?
  • ratgab
    Minden szavaddal egyetértek! Kiváló port, kiváló játék! Jól elköltött összeg volt, amit rááldoztam.
  • The Protector
    Sajna csak script,animáció nem real time törés/fizika.De attól még látványos.

Aki elég vállalkozó szellemű az hozza be nyugodtan a rejtett karaktereket:)Én anno mindet előcsalogattam.