A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
redcapsinger #737 Sziasztok! Na megvettem én is ezt a csodagémet... :) Látom ti is szívtatok rendesen a Tag Combokkal a trainerben :D Azt én se csináltam meg, csak ugye acsihoz az is kell.
Lenne pár kérdésem, ha nem baj :)
1. ATI Radeon 7770 vidikártyám van, 1680X1050 felbontásban játszok, minden High, az AA 16, viszont nekem már csak Very High van valamelyik pontnál, de nem is igazán kell, mert ha ezt felveszem, kicsit már lassabb érezhetően... Szóval, nagyon észrevehető, hogy jobb a grafika ilyen very high beállítással? Mert kipróbáltam, de nekem nem igazán tűnt fel...
2. Story módot bármilyen fokozaton el lehet kezdeni/és bármikor szintet váltani? Valamint érdemes belevágnom, vagy még gyakoroljak a laddderen, ahol easyn már elvittem Kintaróig Subival. Érdekelne már nagyon a sztori...
3. Hol lehet kosztümöt választani? A karakterválasztó képernyőn nem találom, pedig Subinál elvileg van másik ruci. Azt írtátok, hogy a Komplete Edition tartalmaz minden ilyet alapban, nem kell feloldani a kriptában.
Hát ennyi. Előre is köszi a válaszokért! Mindenkinek jó játékot! LET THE FIGHT BEGIN!!! :D