1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
ntex #772 Közbe is üthet, ezt hívják combo breakernek. Minden karakternek van rá egy gomb kombinációja -
Amikor én voltam a host, nem volt lagg.
Este kipróbálhatjuk
-
Én már játszottam többel is és ott nem volt lag. -
Itt kajak nem lagg van mint az SF-ben hanem slow motion hiába 5 pötty van a másik játékos kapcsolatánál ugyan úgy belassul az egész.
Kíváncsi lennék egy magyar játékossal is ilyen? -
Én évekig tanultam karatét, hogy meglegyenek a megfelelő reflexeim a játékhoz, és azóta hasonló trükkök nélkül elverek bárkit. True Story.
-
És megvan :D 35 menetet és 16 meccset vesztettem. Na de már megvan a trükk :D -
Igen, egyébként minél távolabb vagy tőle annál gyakrabban tauntolnak, ezt már megfigyeltem én is. -
Én Gorot meg Shao Khant is úgy vertem, hogy mindig megvártam amíg kacarászik egyet magában, hogy milyen nagy arc, aztán akkor ütöttem-rúgtam
-
azaz, pont ezt írtam h kintaronál is ez jó módszer :D
Amúgy ezek a "mai fiatalok" mit kezdenének a régi sf-mortal gépekkel, ahol köztudottan hard+ + + + +-ra volt állítva a nehézségi fokozat.
Hány-ost eljátszottunk.. Ejj azok a régi szép idők.
-
Szégyen vagy nem, de én shao kahn-t mindig úgy verem meg hogy ugrás, háta mögül felütés, aztán ezt ismétlem végig. :DD -
Én ezt kiraknám pirossal ám a kép alá, VÉDEKEZÉS az alapja az egésznek, amíg azt nem tudsz normálisan, nem vagy tisztában a recovery framekkel legalább, addig ez csak bohóckodás lesz
Ja meg gyakorlás kérdése -
mondjuk tény sokat kell gyakorolni, ezer éve nem játszottam semmilyen verekedős játékkal, csodálkozok, hogy legalább ennyire haladtam benne. -
Az már csak ilyen. Lődd messziről. Én azt szoktam. :D
szajtó :D -
na hozzá 1 nagy adag szerencse sem árt :DD -
már túlmentem rajta, most Shao Kahn szopat. Végül rájöttem a trükkre Kintaronál, néha használni kéne a védekezést is 
De Shao Kahnnál még az is haszontalan olykor. :|
Nem tudom mit csinálok rosszul, néha egyszerűen nem akar rendesen kombót bevinni. Simán közbeüt és fekszek. -
Ugrik= szaltó -
Ugrik, felüt, ugrik, felüt.
Mást ne is csinálj :)
Szépen ki lehet használni a lassúságát. -
lol -
felbasz nem bírom Laddert Easyn végigtolni. Kintaro egyszerűen szétpicsáz mint a szart. -
Köszi, akkor szétnézek ott majd megint. -
ja akkor nem befolyásol semmit hogy a legelsőt mutatja.. Okés köszi! :) -
Gondolom a stage fatalityk is, mert a pálya is választható. -
A legelsőt mutatja, de a többit is megtalálod Pause-nál a menüben, és bevihetők. -
amúgy ha valaki gyakorolni akar akkor a Practice-ban tegye. Ott azt csinálsz amit akarsz, egyesével beviheted a kombókat is, és ha úgy van akkor az AI-t is beállíthatod, hogy milyen nehézségben játszon ellened. Így harc közben is kipróbálhatod a kombókat.
Ha valaki netán ezt nem tudta volna, azoknak szánom ezt a kis segítséget.
Viszont Fatality tutorialnál mindig csak egyet lehet gyakorolni? A többit nem lehet? Mert azokat szeretném kipróbálgatni. -
Vannak rá programok. MSI Afterburner ingyenes, ha meg akarod nézni a játékoknál. -
donatus13 #747 Fps-t ti ,hol nézitek ? -
Dobja el az összes kontrollert, és nyomja billről
-
Na végignyomtam mediumot a laddert! Nagyon jó volt. Ráadásul ment közben a rögzítést és semmit nem esett le fps :D
Aki komolyabban akarja tolni, az dobja el az xbox controllert és vegyen egy ps3asat. 3k-ér már lehet kapni. Azzal nincs semmi gond. -
Tegnap este nekem is sikerült lenyomnom a Beginner laddert (billel), Scorpionnal, pár fatality is megvolt (stage fatality is), Goro nehezebb, Shao Kahn meg még inkább, de verhetők voltak azért.
Fatality előtt én mindig gyorsan megnézem a kombinációt, arra még van idő :) -
redcapsinger #743 Nem vagyok sírós fajta :D Amúgy köszi!
Egyébként de jó újra Subival menni! XBOX 360 kontrollerrel nyomom, és hát azért a D-paddal elég érdekes néha bevinni a speckókat, meg a fatalityket, mondjuk azért mind a 3 kivégzést már meg is tudtam csinálni vele, a titok, hogy óvatosan kell lenyomni az irányokat, bár ha siet az ember (ami azért elég sokszor előfordul :D), akkor elég könnyű bénázni...
-
Fú én most tökre bekavarodtam, annyira hasonlít a logotok, mármint a mozgása. Shep nem egyenlő Maxtreme, ma se hülyébben fekszem le -
redcapsinger #741 Options-ban be lehet állítani nehézséget, szerintem az a sztorira is vonatkozik. -
Kontrollerrel tolom. :) Amúgy nem vertem semmit sehova, nem idegesített fel a játék. -
Hol lehet egyáltalán nehézséget állítani, mert a storyban én nem találtam ilyen lehetőséget. -
1. Egyéni preferencia, lehet patch segít majd, de itt sokkal fontosabb a performance mint a quality. Szép ez kisebb felbontáson is, ahogy Te is írtad
2. Kezdd el, legfeljebb összecsuknak, de szépen felállsz és letolod (csak ne sírd tele a fórumot, lol ez rímelt is)
3. Komplete Edition, de tudtommal pár dologhoz le kell tolni a Story módot bizonyos nehézségen hogy működjön (bár lehet hogy ez bullshit) -
redcapsinger #737 Sziasztok! Na megvettem én is ezt a csodagémet... :) Látom ti is szívtatok rendesen a Tag Combokkal a trainerben :D Azt én se csináltam meg, csak ugye acsihoz az is kell.
Lenne pár kérdésem, ha nem baj :)
1. ATI Radeon 7770 vidikártyám van, 1680X1050 felbontásban játszok, minden High, az AA 16, viszont nekem már csak Very High van valamelyik pontnál, de nem is igazán kell, mert ha ezt felveszem, kicsit már lassabb érezhetően... Szóval, nagyon észrevehető, hogy jobb a grafika ilyen very high beállítással? Mert kipróbáltam, de nekem nem igazán tűnt fel...
2. Story módot bármilyen fokozaton el lehet kezdeni/és bármikor szintet váltani? Valamint érdemes belevágnom, vagy még gyakoroljak a laddderen, ahol easyn már elvittem Kintaróig Subival. Érdekelne már nagyon a sztori...
3. Hol lehet kosztümöt választani? A karakterválasztó képernyőn nem találom, pedig Subinál elvileg van másik ruci. Azt írtátok, hogy a Komplete Edition tartalmaz minden ilyet alapban, nem kell feloldani a kriptában.
Hát ennyi. Előre is köszi a válaszokért! Mindenkinek jó játékot! LET THE FIGHT BEGIN!!! :D -
Azért írtam hogy többé kevésbé müxik a módszer. Nyilván azoknál akik nem csinálnak mást csak nyomják a speckó mozdulatokat, ez krva szar stratégia :D -
mediumba tolom :) -
Az jó, de gondolom te is belátod, hogy beginner fölött ez nem fog menni
Más: TYM itt mindenki megtalálhatja amit keres, és amit nem, minden karakter leírása, többségük videó guidedal, alapok, felfogás mi miért történik, van, lesz
Továbbá aki szeretne látni pár LAN, professzionális meccset, az keressen youtubeon a:
Perfect Legend, GGA Dizzy, Pig of the Hut, CD JR
szavakra -
még a blokkolás sem muszáj. (én legalábbis viszonylag kevés alkalommal használom)
Egyszerűen le kell rohanni a gépet (a legtöbb esetben ez működik) ha meg nem, 1-2 meccs után úgy is kiismeri az embert.
Goro-t pl második próbálkozásra sikerült likvidálnom úgy, hogy a második menetben szinte hozzám sem tudott érni. :)
-ost eljátszottunk.. Ejj azok a régi szép idők.