Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD-n is van PhysX ha a játék használja, csak akkor nem a vga számolja, hanem a proci. Nem biztos hogy kikapcsolható.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tudom, hogy az mást reagál rá, de ugyanaz vagy direkt más minden karakterre a kombó.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
pedig féltem tõle,hogy akadni fog, de semmi
How much can you take,before you snap?
Azt írják még egy ATi 4850-en is tökéletesen megy.
Mivel tolod Te? s3 trio + 486 dx66? 😊)
nosztalgia hangulata
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szerk: tehát nem mindkettõ sebzõdik, csak a player 2, én így értelmezem
Fpocok: látom ugyanolyan vga káryád van. Neked sem enged ultra high shadows beállítást és SSAA X4 feletti élsimítást?
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Parasite Eve 2, best game EVER!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én Kung Lao Main-el vagyok nagyon jó,de ha random megyek akkor is elveregetem a nagyon jó játékosokat is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A szegényes MMO tapasztalatomból kiindulva ezek a "kemper núbok" és "farmer nördök" megfelelõi a bunyós játékokban, vagy mi?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ami alapján viszont nem igazán élveztem a nagyon rossz netkód laggolt gyakran.