A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
nekem mondjuk nem volt sosem nagy kedvencem Cage, de az első filmben bírtam... ott is nagyképű volt, de azért nem ripacs.. viszont a 2. részben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kábé 10 perc után ki is nyírják, ami eléggé ledöbbentett..
összességében a 2. rész szerintem is gyenge.. az volt a céljuk, hogy minél több karaktert belezsúfoljanak, és eléggé agyatlan az egész.. meg emlékeim szerint az első rész próbált relative reális lenni.. olyan értelemben, hogy a "sima" földi harcosok (Cage, Liu Kang, Sonya, Kano) nem csinál teljesen lehetetlen dolgokat.. jó, mondjuk egy bicikli-rugás sem reális, de legalább nem dobálnak tűzgolyót, lőnek szemből lézert meg hasonlók... a 2. részben eléggé elszálltak ezekkel, lásd például a végén a fő küzdelem...
szvsz az első rész 10-es skálán egy 7 pontot simán megér (a zenéje önmagában 9-10 pont), a második rész max egy gyenge 5, de csak ha van mellé popcorn meg sör (:
a Mortal Kombat: Conquest sorozat érdekes volt, és nem egészen sikerült megértenem, hogy ez miképp is passzol bele a MK történelembe.. a második filmnél azért tán jobb, sima 5 pont
a Legacy az meg egy érdekes kezdeményezés / hozzáállás, erősebb és gyengébb részekkel, egy 6-7 pontot adnék rá