Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az amugy emnnyire lehetséges az AI szempontjabol h gyakolartilag meghaladja már a Medium szintet. Hirtelen ránehezített, miután szarrávertem majd az egészet. Kb Hardnak éreztem. Ami persze nem hard, mert elvagyok szokva és ritkan tudok jatszani vele...

Experten miféle lehet már az elsõ pár ellenfél is? És aztán még azokra is rákeményít 😄

mert néha furábban mutatja és karaktervalogatja.
nincs v nem mindig látod úgy h konkrétan alulra rúg, vagy fejre.
szal nem az teljesen hogy A kisrugás, B nagyrúgás, X kis ütés, Y nagy ütés.
habár ahogy megfigyeltem, ütésnél jobban látszik az eltérés😄 whaterver végülis😄

Fpocok
Nem értem, hogy itt miért front meg back, amikoe eddig high meg low volt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Így van, kis-nagy ütés/rúgás. Minek mást adni neki? 😄

Ha lesz új film, akkor remélem nem a búzabogár lesz megint a fõszereplõ. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

😊

Myselor
aham,már a megjelenés napján.azóta kussolnak😊 pedig jó lenne
ígértek patchet?

How much can you take,before you snap?

Myselor
hát igen,nagyon kijavíthatnák,mi van már a patchel amit ígértek?
Fpocok
Ha nem javítják ki a MK-t, akkor SEMMI ÉRTELME MEGVENNI AZ INJUSTICE-t. Sõt... egyenesen hülyeség lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Innen max Liu Kang-ra lehetne sztorit építeni. (Scorpiont én is csípem, de a játék történetében gyakorlatilag semmilyen hatása nincs az eseményekre)

Én azt mondom, maradhat a 95-ös féle megközelítés, csak jobban meg kéne írni a figurákat, mert annak a filmnek is az volt a legnagyobb baja, hogy egy-két fontosabb szereplõn kívül mindenki csak ott volt, a két ninjáról (Scorpion és Sub-Zero) semmit sem tudtunk meg, pedig nem elhanyagolható szempont, hogy pl csákjás barátunk semleges oldalon áll, és õ akarja megölni Sub-Zerot. (bár egy annyira rossz rendezõtõl, mint Paul WS Anderson, még az is csoda volt, hogy ezt össze tudta hozni egy alapvetõen játéktermi cuccból, aminek majdnem minden összetevõje össze lett lopva - ez persze nem von le semmit a játék értékébõl, magam is imádom a Mortal Kombatot😊)

Az újfajta megközelítéssel kapcsolatban: a Rebirth videó baromi faszán lett megcsinálva, a sorozat viszont (hiába követi valamennyire az eredeti történetet) egyszerûen gyengére sikerült.
genndy
Kis ütés, nagy rúgás... mint az elsõkben volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

FEARka
Nekem nem tetszik ez az elõre-hátra ütés, rugás. Azért kérdeztem, hátha van aki tud valami jobbat...

Mivel a back punch-al se hátra üt...

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Különc
Ha itt elakadsz a magyarosításban, akkor gond lesz késõbb lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

FEARka
Üdv!

A segítségeteket kérném. Ezeknek milyen magyar nevet adnátok ?

Front Punch, Back Punch, Front Kick, Back Kick

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Lunki88
Megvettem konzolra is megjelenéskor, így ott is szívtam vele. 😊 Azt reméltem pc-n majd minden oké lesz, de bilibe ért a kezem.
The Protector
Nézd,ezt meg kell élnetek nektek is sajnos.Anno mikor a mortal kijött akkor még unbalanced is volt rendesen.Ti már nem kaptok az arcotokba reversed xray-t vagy végtelen kombót😊Az Injustice is sajna még gyerekcipõben jár.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lunki88
Egyelõre ezt rakják rendbe, majd utána ráérünk örülni az injustice-nak.
The Protector
Nah,ha minden igaz lesz Injustice is pc-re.Királyok vagytok!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mi? Folyik? Itt? 😄
Különc

SLICK
na ja, a hazafiasság a minden ott amerikában

Különc
Mindegy szinte, csak amerikai karakter legyen, hogy könnyebben azonosulhassanak vele

Maxtreme
Ezt csak most látom.
Pfff.. Vannak még beteg emberek. <#idiota>

SLICK
mondjuk ez a szempont, hogy Cage szempontjából közelítik meg a dolgokat, kicsit erõsnek tûnik. Elvégre õ mégis csak inkább egy töltelék szereplõ.
Leginkább õk a fontosabb karakterek: Shao Kahn, Shang Tsung, Liu Kang, Kung Lao, Raiden, Kitana, Scorpion, Sub-Zero, esetleg még Quan-Chi, Goro.

SLICK
hát ha olyan szintû lesz mint a a Legacy netes-sorozat, akkor annyira rossz mégsem lehet, az legalábbis tetszett úgy-ahogy.

Különc
Fõleg hogy ezzel ki lenne zárva mindenki, aki nem ember és nem a Földrõl származik. Tehát kb lenne egy Mortal Kombat Johnny Cage-dszel, Sonyaval, Jax-szel és Strykerrel lol

Szerk: aki KÖZEL reális verekedõs filmet akar látni, az nézze meg a Yip Mant, szerintem azok faszásak

troll on:

majd lesz egy gyûrûk ura recap is
A gyûrû valójában egy pendrive amit Kolompár Frodó lopott el egy kávézóból (akitõl ellopta az az MI5 szuperkémje)
Frodó a szeretõjével Lakatos Sámuelel menekül, meg közbe kitör a zombiapokalipszis.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

The Protector
Szerintem a realitások terén egyáltalán nem állja meg a helyét a film.Olyan mint mondjuk egy dragon ball kame hame nélkül meg ilyenek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Különc
Kicsit olyan Kiskegyed szintû beütése van, de ám legyen. Bár ez a szupermarketbõl hogy lesz világot leigázó Shao Kahn sztori, az nekem magas még

realisztikus mk? az bizony nagy bukás lesz...

SLICK
Segített a Google, meg is van:

Új MK film

SLICK
fingom nincs hol olvastam, de megpróbálom megkeresni.

Különc
Van forrás?

SLICK
elvileg lesz hamarosan egy új film, új storyval, meg tán úgy akarják, hogy a természetfeletti erõket a minimumra akarják csökkenteni, hogy tényleg annyi legyen benne, amennyit a karakterek feltétlen megkívánnak.

Különc
Jesszus, ráférne egy reboot erre a franchisera <#nevetes1>

SLICK
Igaz ez sorozatbeli fight, látszik, hogy mennyire betanult mozdulatsorok kicsit hiteltelenné is teszik, de akkor jó volt. Scorpion féle rúgás 3:05-nél epic 😄

SLICK
nekem is ez a kedvenc harcom a filmbõl, meg a zene is 😊

igaz

és ez legalább jó értelemben gagyi 😄

Maxtreme
Hát igen 😊

Abban az idõben viszont ütött😊

omg, már el is felejtettem mennyire gagyi 😄

Broafka
ha hangulatot akarsz fokozni, akkor inkább ezt ajánlom, (egyik) legjobb jelenet a filmbõl 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SLICK
egy kis hangulatfokozó epic jelenet a filmbõl <#ravasz1>

ProGabe
"Delete your MKKE folder in %appdata% and then reboot your PC"

Tehát azért kell totál reinstallt csinálnod, mert a Dokumentumok//AppData könyvtárban (rejtett mappa) van gebasz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ATI van

sith7
pü ment

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

egyébként,ha van kedved gyakorolhatunk pár meccset. feltéve, ha nincs nagy lag

sith7
köszönöm, ki fogom próbálni

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

igen, nekem úgy sikerülnek a kombók