1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • ntex
    Flawless omg :D
  • ntex
    Ez az Ermac vs Cyrax jó meccs :D
  • Ragnar360
    "a 102 winners finals" :O :DD
  • Ragnar360
    Akkor jólsejtettem. Szerintem nézni fogom.
    Kb mennyi player indult azt lehet tudni?!
  • Ragnar360
    EVO2013 - Mortal Kombat bajnokság stream
    (csak hogy ne kelljen másolgatni, így jobb:) )
  • Fpocok
    Tétre megy, de ez még a torna eleje. Selejtező. Azért nincsneke. Döntőre tele lesznek.
  • ntex
    Kenshivel nagyon skilles a csávó, ugyanazt spammeli végig... :D
  • Ragnar360
    illetve amik most mennek meccsek azok már tétre mennek vagy még nem? (annyira nem figyeltem) + közönség sincs, üresek a széekek. vagy csak most a kvalifálás megy stb és este lesz a nagy nép ?
  • Ragnar360
    mekkora szar...látta valaki ezt a Scobydoot, vicc ilyen szarul jatszani vagy én nem tudom, de belement mindenbe és nem is gondolkozott. Cyrax szarráverte...gyengén jatszott Reptileal
    sok kis hülye amerikai megy meg nevez, mert ott van. EU-bol nem nagyon vannak.
    btw mik a feltételei ennek a versenynek, hogyan lehet indulni rajta?!
  • Fpocok
    Döntő hajnali 3. Gondolom akkor elődöntő előtte.
  • Ragnar360
    Srácok, magyar idö szeirnt mikor lesznek a komolyabb dolgok?
    Negyedöntő, elő és döntő.?
  • Retsu
    Én is , magasan verte mind2 film harcjeleneteit a koreográfia! Siro nagyon nagy arc volt, 1ik kedvenc jelenetem mikor részegen bunyózott Kung Laoval. Meg azok a beszólások Raydentől is XD Kár hogy hirtelen kellett befejezniük,így a sztori vége gagyi lett... de a nagyrésze 0 19 rész előtte királyság!

Amúgy a játékról: nem tudom megéri-e beszerezni, oldschool fannak mint nekem is a régebbiek jönnek/jötek be. Ok, hogy az Armageddon után nemigen tudtak sztorit kitalálni, de korai volt a reboot szvsz.
  • Fpocok
    lol állva játszanak :D
  • Fpocok
    DAT CYRAX!
  • sirdond
    pár játékos,akire érdemes figyelni: Pig of the hut, Perfect Legend, 16bit
  • sirdond
    http://www.twitch.tv/srkevo2

na elvileg ez lesz az mk stream
  • sirdond
    a fighting game-knél, nem csak az mk-nál, ez a legnagyobb színvonalú esemény,szóval tényleg érdemes belenézni.
  • Ragnar360
    pont ma olvastam róla én is egyébként...kivancsi leszek rá.
  • Fpocok
    Majd dobd a linket pls. Megköszönöm.
  • Ragnar360
  • sirdond
    5kor kezdődik az EVO2013 pool play és még ma (nálunk az már holnap lesz) be is fejezik a döntőkkel. aki minőségi MK-t akar nézni, annak kötelező.

stream link később,mert még nem tudom,hol lesz.
  • Dency
    Miért is? Fejtsd ki.
  • Fpocok
    Akinek kell a jó minőségű sztori átvezetők.
    csak 7 giga.
  • Ragnar360
    katt
    hát ez még mindig kész:D milyen jól el lehet képzelni bármi erre a zenére:d
    hogy mennyire dancelnél, gecijól...hogy mennyire vernél szét akarákit, vagy tíz kancigányt erre a zenére. fakkjeeeeeeeeeeeee MK forever.
  • The Protector
    A Conquestet nagyon szerettem kiskoromban,mindig néztem.Ciro meg Taja meg Kung Lao volt benne emlékeim szerint.Ami még megmaradt h Shang Tsung egy jócsőcsú feke nővel volt és mindig kigyúrt izzadt állatokat szívogatott le.Nekem tetszett.

Az új aminek a trailerében Jax beszélgetett Scorpionnal nem jött be.Nem jött be h asszem reptile vagy baraka vmi betegségben szenvedett és azért volt olyan,vagy doki volt,fasz tudja.Nekem nem tetszett így meg sem néztem egyik részt sem.

A játékból nekem ami hatalmas fav+ az a shaolin monks volt.Imádtam.
    Amit még anno ps1-en nyomtam az a Special forces volt.Ott jax-el kellett lenni.

Volt egy olyan is asszem amiben Sub Zero volt a főszereplő,de nem biztos,arról vki adna youtube linket.
  • Shiwo
    nekem mondjuk nem volt sosem nagy kedvencem Cage, de az első filmben bírtam... ott is nagyképű volt, de azért nem ripacs.. viszont a 2. részben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kábé 10 perc után ki is nyírják, ami eléggé ledöbbentett..

összességében a 2. rész szerintem is gyenge.. az volt a céljuk, hogy minél több karaktert belezsúfoljanak, és eléggé agyatlan az egész.. meg emlékeim szerint az első rész próbált relative reális lenni.. olyan értelemben, hogy a "sima" földi harcosok (Cage, Liu Kang, Sonya, Kano) nem csinál teljesen lehetetlen dolgokat.. jó, mondjuk egy bicikli-rugás sem reális, de legalább nem dobálnak tűzgolyót, lőnek szemből lézert meg hasonlók... a 2. részben eléggé elszálltak ezekkel, lásd például a végén a fő küzdelem...

szvsz az első rész 10-es skálán egy 7 pontot simán megér (a zenéje önmagában 9-10 pont), a második rész max egy gyenge 5, de csak ha van mellé popcorn meg sör (:

a Mortal Kombat: Conquest sorozat érdekes volt, és nem egészen sikerült megértenem, hogy ez miképp is passzol bele a MK történelembe.. a második filmnél azért tán jobb, sima 5 pont

a Legacy az meg egy érdekes kezdeményezés / hozzáállás, erősebb és gyengébb részekkel, egy 6-7 pontot adnék rá
  • The Protector
    Nekem beleégett az agyamba az a film.Egy kalap szar.

Jax azért szereltetett karokat magának,hogy nagyobbat tudjon ütni.Raiden megjegyzi neki,hogy "valaki súlyos önbizalomhiányban szenved".Erre jax puszit ad a karjára meg mondja,hogy a két kis bébi meg stb.....Ekkor jönnek be nindzsák és a 2robot.Szerepel még benne ha jól emlékszem Motaro is,akit jax ver meg(félelmetesen szar CGI),és Raiden is ember lesz benne,levágatja a hajátXD
    Az MK1 egy klasszikus míg az MK2 egy ZS kategóriás szarkupac.Botrányos minden téren,színészek,CGI,történet,eredetiség,játékkövetés.Minden téren katasztrofális.Ha jól emlékszem Jade is megjelenik benne,őt zabálja fel vmi falból kijövő gagyi szörny.stb............
  • Broafka
    szerintem az első rész jó volt. Nekem tetszett. Jó hangulata volt, voltak benne poénok, látványosak voltak a csaták, zenék is jók voltak benne, én azt szeretem. Ráadásul a karakterek jellemzői is benne voltak (Cage spárga tök ütése, Scorpion csontváz feje, Reptile láthatatlanná válása, stb)

a második rész viszont nagyon szar. Nálam totál homály is volt az egész. Ez is spoileres aki még nem látta: Oké, hogy a karakterek nagy része már más (Raiden katasztrofális ahogy kinéz, no comment). Egyszer csak szonja rátalál Jax-re (őszintén szólva eddig egy büdös szó nem esett róla) és már robot karjai vannak, nincs róla szó, hogy mit, meghogy, vagy ha van is, már nem emlékszem, akkor egy gyors fél perces szöveggel el lett intézve. és tényleg nagyon rövidek a harcok
  • ntex
    Ha még nem láttad az MK2 filmet akkor spoileres a hsz. szal úgy olvasd :)

Nekem sem tetszett annyira mint az első rész, a harcok sokkal rövidebbek, meg picit süt róluk a gagyi volta. Mondjuk a robotok tetszettek, főleg Cyrax. Smoke érdekes karakter volt a filmben mondjuk mert ő ott ilyen Sektor/Smoke hibrid volt, füstként tűnt fel de rakétázott mint Sektor... :D A Rayden vs 3x Reptiles harc az kb awful volt, ha jól emlékszem 2-t elintézett 1-1 ütéssel-rúgással a 3. meg csak úgy eltűnt, pont a rész előtt tűnt fel Sindel, e harc után meg már azt mutatták hogy halott volt, de hogy kik és hogy ölték meg nem tudni. A Scorpion vs Sub-Zero harcban is volt egy két látványos mozdulat de az sem volt maradandó.

Meg úgy általánosságban rövidek is a harcok az egész filmben...
  • Eftörsokk
    Hát igen, a második rész sokkal rosszabb mint az első :D Mint film, szerintem mind 2 része gagyi, viszont az MK feeling elviszi őket a hátán :)
  • Ragnar360
    bár nem sokat nyúltak hozzá:) azon gondolkodom, hogy megkéne nézni a 2. részt, csak attól tartok és nem tudom miért, hogy meg sem közelití az 1-et, csask a végére emlékszem és imdb 3. valamennyin áll. nézhető még, az 1-hez képest?:)
  • Muttley
    ez a 2. filmnek a zenéje

• Ragnar360
    atya-gatya ez mit ver^^ :3 WTF ten/ten nuff said:d
  • Ragnar360
    hmmm
    "I like how it goes from left to right in head phones listen it goes left to right it makes your mind go what the heck is going on!!!"
  • Ragnar360
    elöbb mentem el mellette: d nemrossz de csak pár rész ahol jó:D ott viszont nagyon ütős:)
  • Ragnar360
    Fááááááááking Mortal Kombat is da best:D LEGEND cheeeeeeeeeeez.
    (Az egész úgy ahogy van...)

Amúgy most ezt találtam, kurvajó kis mix:d (végignézem az összeset szinte, kitudja milyen jók vannak:d

csekkoljatok csak. (egyszerü de szerintem hallgathato:d)

• DarkSector
    Metal? :P

• DarkSector
    És ez?

• Ragnar360
    attól még az, nem is mondtam azt h nem : d (csak külön irtam én is h zene és félreértetted:D)
  • DarkSector
    Mondom te nem ilyet hallgatsz, ettől ez mégé zene. :)