banner
  • ratgab
    Az oké, hogy romlott kaja. Azzal nincs bajom, igazad van. De ez nem romlott és ezt még lehet javítani. Csak nem rögtön türelmetlenkedni kell, főleg akkor, mikor early access volt a játék, főleg akkor, amikor köztudottan egy ember foglalkozik a pc-s verzióval.

Abban egyetértünk (tudom, hogy ez jön), hogy akkor nem kell még végleges verzióban kiadni, ha bugos. Attól még a játékosok nagy részt túl sokat képzel magáról és nem veszi figyelembe, hogy ott is emberek dolgoznak és egyszerűen csodákat várnak mindig a játékoktól. Ha meg nem kapják meg, akkor meg sírnak-rínak, egy csepp türelem, egy csepp megértés sincs bennük.

Ezek luxuscikkek, nem alapvető életfeltételek, hogy ennyire vér komolyan kéne venni. Mindig a szórakozás részét felejtik el a gamerek és ez engem zavar. Sajnos, így vagyok beállítva. Nem védek én senkit se, csak a puttonyom tele van az állandó síránkozással.

Lehet mondani, hogy elnéző vagyok, mert én szórakozást keresek. Nem elemzem ki a játékot, hanem azt próbálom élvezni ami van. Ha nem élvezem, mert zavar ez vagy az törlöm, vagy várok vele (Rome 2-t 0 day vettem. Akkor bugos volt, ezért szépen félreraktam és mára már totál játszható. Nem hisztiztem, nem vertem az asztalt, türelmes voltam, pedig nem 2 Ft-ot áldoztam rá). Öreg vagyok már ahhoz hogy ilyen apró faszságokon idegeskedjek. És csak ajánlani tudom ezt a nyugodt módszert, sokkal kellemesebb lesz tőle a szabadidő.