banner
  • pett3rson
    Amikor egy session-t, azaz Legacy küldetés-sorozatot végigviszel, akkor semmit sem fogsz továbbvinni csak azt amit az adott karakterednél éppen van. A zsebében és a hátán a hátizsákban. Nincs kocsi, nincs semmi egyéb. Persze ha viszed magaddal az 50-es kaliberű fegyvert, akkor már mindjárt máshogy indul az egész...vagy C4-et vagy akármi ilyet :)

Igazából talán arra érdemes figyelni, hogy mivel könnyebb indulni. Természetesen fegyver és lőszer nem árt, de az új pályán nem olyan nagy a fenyegetettség, hogy ezt ne tudd kibekkelni amíg be nem szerzel megint egy komolyabb arzenált. De mondjuk gyógyszert sem árt, bár ezt is találsz hamar..szerintem.

Amire érdemes figyelni, azok a képzettségek. Pl az elején jó ha van aki medic, mert akkor gyorsabban fel lehet húzni az Infirmary-t maxra vagy éppen az a karakter lehet nyerő aki miatt magasabb a morál vagy alapból több az alvóhely, így az első háznál is már több embered lehet anélkül, hogy morognának.
    Persze ugyanezt be tudod szerezni az új pályán is, szóval ez tényleg csak a leges-legelső pár nap (vagy inkább játékóra) amiről most szó van, magyarán a kérdés mindig egyéni, ami Neked jobban tetszik.

Speciel most végeztem a Trader-el és két olyan karaktert vittem át az új pályára, akiből az egyik majd a Builder legacy-t építi, a másik meg Agriculture-t ad, azaz több kaját a Farm-ból. Harmadiknak meg választottam egy random-ot, de olyat akinek nincs képzettsége, mert Őt akarom arra használni ami majd éppen aktuálisan kell. Pl ez lehet a Computer, de lehet, hogy a Construction kell jobban, még nemtom...de amikor tudni fogom akkor csak ki kell képezni a könyvvel és kész :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja, most már két segítséget kaptam, a Sheriff az időnként ad ital-t meg kaját vagy mit, mindegy, hasznos és most a Trader miatt 4000 Influance-el indultam alapból..az azért nem rossz :)
    Kíváncsi vagyok mit ad majd a Builder és majd a Warlord...ne lőjétek le :)