torreadorz#53
Szokásos vita, szerintem az asztali PC elterjedése brutálisan vissza fog esni már csak azért is mert amennyire én látom ha valaki nem szereti a tabletet akkor sem asztali PC-t vesz helyette hanem inkább laptopot mert az rendelkezik az ötvözi a PC-k előnyeit (nagyobb teljesitmény) a táblák előnyeivel (mobil).
Persze kivétel a hardcore gamer játékosok meg az atomfizikai szimulációkat futtató emberkék, de ők csak egy nagyon pici százalék.
Ugyanakkor a táblák nem alkalmasak dolgozni, cserébe erősen konkurálnak az okostelefonokkal (kb. ugyanazt a piacot akarják lefedni), kiváncsi vagyok ebből mi fog kisülni.
Nekem a legreálisabb jövőképnek a dokkolható okostelefon tünik lévén ha az ember valami értelmes dologra is akarja használni a gépét akkor ahhoz emberi méretü perifériák kellenek, mint billentyüzet, egér, monitor.
Szóval én 10 év múlva kb. úgy képzelem el hogy az ember bemegy a munkahelyre bedugja a telefonját valami laptop szerü vázba, a munka leteltével kiveszi és bedugja a tablet vázba aztán hazáig azon pörög vagy valami hasonló.