Cities in Motion 2
  • Zero 7th
    Tudod, ezzel igazából tompítottam az élét a dolognak, mert látatlanban ekkorát tévedni még mindig kisebb gond, mint megnézni, és így félreértékelni a helyzetet. Elnézést, hogy a neked kedvező feltételezést választottam a kettő lehetőség közül, a jövőben nem fog előfordulni.

Az én városom kb 20 óra játék és 30 óra éjszakai pénzgyűjtő futtatás után tart ott, ahol, és csak így van egyáltalán pénz ilyesmire, úgy vélem a "kipróbálás" nálad vagy végtelen pénzzel történt, vagy nagyon kis területen. Abban biztos vagyok, hogy mélységében nem ismered a problémáit, buktatóit a dolognak, mert ez egyértelműen lejön a mondandódból.

Továbbá mindez nem változtat azon a tényen, hogy egyáltalán nem "túl egyszerű" (amit egyébként te is pöcsölésnek nevezel, ez önmagában kiveszi a _túl_ egyszerű kategóriából), és egyáltalán nem hoz gyors pénzt, inkább csak visz, és sokat. Arról meg még nem is beszéltünk, hogy "nulla gondolkodást igényel". Ja, ész nélkül is lehet csinálni, csak akkor olyan is lesz.

Egyébként meg ha ezzel kezded, hogy nincs kedved ahhoz a pöcsöléshez, ami az új városrész építése, akkor azt gond nélkül elfogadom. Engem is le tud fárasztani. De nem ezt mondtad, meg akartad magyarázni, és hülyeséggel.

Ezen a besértődött "mert te mindent jobban tudsz" dolgon meg jókat tudok röhögni, majd ha nem lesz igazam, akkor talán el is gondolkodok rajta. Addig meg sajnos ez van, jobban tudom. El lehet kezdeni hozzászokni...

Az meg, hogy ki mennyire szeret vagy nem, tökéletesen hidegen hagy. Nem a ti szórakozásotokra járok ide, hanem a magaméra. Ami egyébként megvan, köszi a kérdést.