Cities in Motion 2
-
Zero 7th #645 Igen, meglehetősen.
Először is nem igazán értem, mi a különbség a meglévő rész és az újonnan lerakott közt, amikor már le van rakva. Városrész ez is, az is, be kell közlekedni. Nincs eltérés ebből a szempontból.
Másrészt kurvára nem egyszerű a dolog, főleg nem autópályát húzni a dimbes-dombos részeken. Gondolom még nem próbáltad sose, azért gondolod, hogy egyszerű. Két utcát meghosszabbítani egy-egy tömbbel enyhén szólva nem ugyanaz, mint megteremteni egy teljesen új városrészt. Főleg olyanra, hogy az aztán növekedjen is, ne maradjon örökre kertváros.
Harmadrészt az végképp vicces, hogy szerinted ez a bevétel megtolására van. Kb egymilliót költöttem el az új városrészre, és nagyon messze vagyok attól, hogy nullán legyek. Nem tudom, mikorra fogja behozni az árát. Ha számítana a pénz, eszembe nem jutna várost bővíteni, a létező legrosszabb megoldás rá. (Na meg mondjuk az sem segít, hogy az über gazdasági növekedésből izom recesszióba csapott át az építkezés alatt a világ helyzete, úgyhogy a kezdeti 900e bevételem 600e-re csökkent a végére.)
Nyilván egyébként a végén a fullra belakott térkép összességében több pénzt fog termelni, mint a kb félig kiparcellázott kezdőállapot, de van is közte két-háromszoros szorzó a befektetendő munka mennyiségében...