Cities in Motion 2
-
Szthomas #209 Sziasztok. A játék szerintem kifejezetten jó. Kezdem kitapasztalni a lehetőségeket. Austin Bailey már említette, hogy ha a végállomás nem a depó akkor sokkal jobban lehet ütemezni a járatokat. A járművek folyamatosan teljesítik az útvonalat és csak akkor állnak be a depóba, ha már jócskán 50% alatt van a kondíciójuk. Természetesen ennek ellenére is kell tartalék, de nekem ez így sokkal jobban működik. A kereszteződések sem olyan nagy problémák, ha bizonyos szögekben építed az utakat (általában kis szöget bezárva) akkor megjelennek csíkozott területek amikkel befolyásolni lehet némely sáv viselkedését. Kvázi meg lehet vele akadályozni jobbra vagy balra kanyarodást róla, illetve rá. Én az utolsó állomásokat mindig az általam épített utakra rakom, legtöbbször egy egyirányú buszsáv, személyautó forgalom nélkül. Egy ilyen út alkalmas lehet busz, troli és villamos együttes végállomásának is, komolyabb forgalmi fennakadások nélkül. Ha gondoljátok majd hozok képeket is. A tutorial várost teljesen újraértelmeztem, kitoldottam a várost egy komplett elővárosi résszel és hasonlók...