• fecg21
    #1
    kicsit OFF: Régebben heti szinten több órát is eltöltöttem azzal, hogy az ebay-en keresgéljek hasznos, érdekes/szórakoztató cuccokat, alkatrészeket egyéb dolgokat. Már egy jó ideje annak hogy csak akkor keresgélek az ebay-en ha nagyon muszáj, egyszerűen idegesítő az ahogy a seggemben is benne vannak ezek az idióta barmok. Nem lehet úgy rákeresni valamire hogy azt utána ne listázza nekem ki-ráadásul a fő oldalon.

    "A CNet szerint az IAB azzal érvel, hogy adatok nélkül nem lehet megállapítani, hogy a felhasználó látott-e már egy adott hirdetést vagy sem, így akár ezerszer is megmutathatják majd neki a reklámot"
    "Tavaly októberben az Ipsos nemzetközi kutatásából az derült ki, hogy a válaszadók 56 százaléka szereti, ha a közösségi oldalakon saját személyére szabott reklám fogadja. A magyar megkérdezetteknél ez az arány 54 százalék volt. "

    Ezek nem hallottak még az adblock-ról?? A reklámokat meg senki nem szereti,függetlenül attól hogy az személyre szabott vagy kihagyhatatlan vagy bármilyen vevőcsalogató...