• narumon
    #42
    "Azt sejtem, hogy bármi ami nincs az iphonban az nem hiányzik, ugysem használnád, meg amügy is hülyeség, legalább is mindaddíg amíg nagy csinnadrattával be nem jelentik az uj készülék feature jai közt, akkor aztán mint világmegváltó újitás száguld keresztül a neten!"

    Ennek némileg ellentmond, hogy az új featureök közül is van amit rögtön leszarozok max ahhoz te nem szólsz hozzá....

    "Te nem akarod kapcsolgatni, más igen, tehát ezért szar nyilván!"

    Nem mondtam, hogy szar csak iOS alatt NINCS ÉRTELME! Ha mondasz egyetlen értelmes esetet rá akkor azt kíváncsian hallgatom, de csak azért kapcsolgatni, hogy kapcsolgassak valamit - ez nem az én mókám (de felőlem akár be is tehetik, csak hagyják benne a mostani nincs szükség kapcsolgatásra megoldást is, mert ellentétben veled én nem élvezek valamit kapcsolgatni amit az oprendszer tökéletesen lekezel). Android alatt tök máshogy működik tehát OTT VAN ÉRTELME kapcsolgatni - viszont most iOS-ről van szó. Várom a példát, hogy miért lenne jó kapcsolgatni.

    "Tőled minden egyes iPhone al kapcsolatos hsz ben ezt hallom, ha nincs valami azt te ugysem használod, stb."

    Ebből is látszik, hogy soha nem olvasod el csak azokat a hozzászólásokat ahol és amibe bele lehet kötni. (Mellesleg arra meg nem lenne nehéz rájönnöd [a társaiddal együtt] ha nekem azok a dolgok kellenének amik az androidban vannak benne akkor azt vettem volna nem?)