• csimmasz
    #115
    Sajnos a homeopátia egy nagyon nagy üzlet, engem már többször átvertek.
    Ha nem vagy résen a gyógyszertárban nem gyógyszert adnak hanem homeopátiás szart, ami sokszor drágább mint a gyógyszerek.
    Többször csak az után vettem észre, hogy nem gyógyszer amikor azon rugóztam, hogy mi a fenéért nem hat.
    A dobozuk egy az egyben ugyan olyan, apró kis betükkel van csak rajta, hogy homeopátiás szer.
    Ha rákérdezel miért nem gyógyszert kapsz akkor jönnek azzal, hogy kíméli a szervezetet és ugyan az a hatása,
    A NAGY LÓF*SZT!

    Az orcsepp semmit nem használ, a fülcsepp semmit nem használ, egy hét után az orvos által felírt 3 nap alatt elmulasztotta a gyulladást, a fejfájásra adott tabletták nem használnak semmit, a kézkrém semmit sem használ, a bőrgyógyász amit adott egy kenés után szinte megszüntette az ekcéma szerű bőrgondot amit a melós kesztyű miatt kaptam.

    Lehúzás arra válasz , hogy sokan a vissza a természetbe baromság miatt minden szart megvesznek.

    Ez mind trapasztalat amit a figyelmetlenségemnek köszönhetek, mostmár minden alkalommal előre szólok, hogy nem fizetek homeopátiás cuccokért.

    A south park egyik epizódja jut eszembe amikor a mexikóiak mint őslakos indiánok népi gyógyászatot árultak a sok idióta meg vette azt sem tudván mi a szar van benne.

    Nem mondom, hogy a gyógyszerek nem rosszak, sokszor csak sokára derül ki egy egy mellékhatzása de én nem szeretnék olyan világba élni ahol nincs modern gyógyászat, ahol belehhalhatok egy szaros fertőzésbe, ahol egy romlott ételtől napokig rosszul lehetek, ahol egy komolyabb fejfájás ellehetetleníti az egész napi cselekvést, stb.

    Még mindíg a kissebbik rosz az ha a gyógyszerek okoznak valamit mintha az életminőségem a béka segge alatt van de elmondhatom én ugyan nem szedem az ördög piruláit.