• alma2
    A fikazast picit maskepp latom, irhatnek oldalakat rola, mi nem tetszik benne, megint atvagtak stb stb. De ha erre fokuszalok, megint csak feltornassza az agyam feleslegesen, mig begepelem ide, az is egy csomo ido, hogy kiadjam magambol, igy inkabb neha felszisszenek, vegig tolom, es mire tulporognem a kerdest, hogy megint mit adtak ki a kezukbol, mit igertek, addigra mar le is toroltem. Egy csomo agysejtem megmarad, es meg jol is ereztem magam, mig szorakoztam vele par orat :)

Vagy csak sokan mar belefaradtak ismetelni magukat evrol evre, mivel sok pozitivumot sem tudnak mar az emberek felsorolni, igy az osszes negativumot is elpuffogtuk mar az evek alatt :)

Mondanam, hogy jovore mar biztos nem lesz kepuk ugyanezzel az engine-nel kiadni a kovetkezo reszt. Most mar villantaniuk kell, de ha megnezzuk az aranyokat jovore mig mindig tobbszorose lesz a regi konzolok aranya a kozkezen, nem hinnem, hogy koltenek annyit, hogy alapjaiban kulonbozo jatekot csinalnanak a ket generaciora. Na majd kiderul.

Mondnam azt is, hogy azzal nagyobb tabort megtalalnak, hogy elmegy regi gekepen is, mig a bf4 nem, de ezzel a 6 Gb-os hulyesegukkel, nem igazan tamasztjak ala ezt a felvetest. Bar mar korrigaljak de akkor is.