Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld meg csak az .exe-t a 3DM-esbõl, hátha. A .dll-eket nem ajánlom, mert hozzányúl a védelemhez.
Nekem a Crackbõl csak a ramfix érdekelne az erdeti példányomhoz. Valaki ki tudná nekem bogarászni melyik fájlra lenne szükségem a crack fájljaiból?? :)
kill3r21
Meglátjuk, remélem azért de egyenlõre virágbolt az biztos....
30GB lejön 5-6 óra alatt, de szerencsére megyek dolgozni :D
Ez csak egy ilyen ellenõrzés, ha nem talál annyit akkor nem indul el. Csak ki kell kerülni ezt a mûveletet.
Már van ramfix és állítólag mûködik! Éjfélkor kiderül, hogy megy eredetiben is..
lac coo
Ha ez az marad a divat, venni kell néhány terra hdd-t :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
:P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ki lehet kerülni, hogy a Windows kevesebbet használjon, csak kérdés, hogy lesz-e rád mód, hogy a játék így el is induljon majd <#fejvakaras>
kill3r21
Ha ott is 6GB ram a minimum, akkor lehet hogy nem fog futni, erre felkészültél?
Lehet nem túl jól ha 6 giga ram kell neki... :D

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

már le van töltve! Preload Steam-en pár napja és koliban vok. Lentebb írtam tegnap, hogy 4,4-5Mb-al töltöttem ;) Csak az élesítést várom.. :)
ProGabe
"RAM usage is currently at 1.9 GB, unsure if it'll continue to grow as the game goes on but maybe it doesn't properly unload those cached resources?"

ROFLMAO!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha addig lejön akkor már jó neted van :P
Nekem lesz reggel 7:45tõl angolom, lehet piros lesz a szemem... :)
...és akkor a Rivals-ról nem is beszélek így elõre, hogy az mekkora lesz ha tényleg gyengébb tömörítés is van a háttérben a Frostbite 3-ban :D
DarkSector
ne aludjak este?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
2 videó, de a multi tartalom nem tudni mennyit vesz el melyik játéknál....

Éjfélben élesedik Steam-en, majd kiderül, miért ilyen nagy valójában a mérete, persze ha képes lesz elindulni 4Gb-on. :)
Abban kb. 2 videó van az is a betöltés miatt.
DarkSector
Válaszoljak magamnak?:

- gyengébb tömörités
- sok szinkron, átvezetõ
- sok nem használt kod, lehet dlc-k maradványai stb.
- több platform fájljai.
- multiplayer tartalom.....

kb hirtelen ennyi minden fordulhat elõ

DarkSector
BF4- miért 23GB?

lac coo
Szerintem az átvezetõk miatt, ha az valóban 4k felbontás.... az irgalmatlan méret..... De legalább értelmetlen is :)

lac coo
szerintem bírja... De a lényeg a lényeg ,doom1-et nézed 4k felbontásban attól még nem lesz jobb :)

Ne is foglalkozzatok ezzel, sima marketing, 3D tv bukás volt, kell valami új hóbort......Meg ugye, nem sokunknak van 4K megjelenítõje ...:)

De akkor miért olyan nagy a mérete, ha nem a UHD textúrák és átvezetõk miatt?
Kérdés, hogy bírja az a 2003-as engine a 1920x1080-as textúrát :P
lac coo
Jah a multi, nem is mondtam , az egyértelmû ,abban igazán erõs ...

DarkSector
Persze hogy nem. :)

Mint 100 másik topikban eirtam, itt is igaz, hogy a felbontás, élsimitás lofasz, a látványt a részletek adják, amikbe az apró beállításokat értjük, textúra-árnyék-post process-stb.....

lac coo
Na ja, de annak semmi köze a texturák meg egyéb más minõségéhez... Egy COD 1-et is lehet nézni FHD-ban :)

+ a multi azt annyi, ami ellen nem is vetekszem...
DarkSector
a kép felbontása 4k, nem tudják mirõl beszélnek, én mondjuk értem mire gondoltak. :D

lac coo
BF-et továbbra is a hang, és a koszos szemüveg effekt adja el :))))

DarkSector
Igen színgazdag a BF...aha, ez nem fordítva van véletlen?
Nézd már meg a BF-ed, szürke-piros-sárgás.
CoD nemhogy 100féle szín, helyszín, stílus van benne, hanem 1000nyi, az összes színárnyalatot felvonultatja....

Bocs de most ez durva melléfogás volt, pont ellenkezõleg van, ha nem ellenkezõleg lenne, nem panaszkodának a szinglere.

Amúgy ennek a BF4-nek azt sem tudom hol az eleje meg hol a vége, a pályák szinte centiméterre ugyanolyan szinekkel van megoldva, csak a térkép más idomû....
omg.

lehet vitatkozni ezzel a hsz-mmal.

lac coo
Mi az hogy 4K textura ???!!!

Textura az nem 4K, max a felbontás tud annyit, igazodva a jövõ tv trendjéhez...... Egy textura nem 4k, van kicsi nagy nagyobb éppen mit kíván meg egy adott object .....

Fpocok
Xbone verzióból :DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tudom fura, de van akkora, nézd meg jobban, nagyon vandál mennyire részletes :D
Eleve ott a gond, hogy a CoD kb. a 4 rész óta nyomatja ezt a szürkés alapú látványvilágot, míg a BF 3 és a 4 egy sokkal szín gazdagabb világot mutat. Ezért arra valahogy eleve jobb ránézni.

DarkSector
Oks egyetértek 6giga, BF34-nek is soka a 6gb szerintem.
Oks életszerûbb, a hangok miatt fõként, de azért nem fényévek vannak köztük annak ellenére, hogy ez a motor a régi csiszolt változata.

Ezek szerint tényleg megszívtam :S :(

https://img.ncore.cc/proxy/6ae2a5d2a87382225e96ad8eda3b5a69/http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2Fp5pm73ofj%2F6_GB.jpg
DarkSector
De nem úgy, fotozzatok már abból is egy képet, ahol a háttér vna, tárgyak épület falak....az oké hogy a sok effekt miatt meg shader végett a fegyverek csillognak, de a környezet ott sem az a hûdefasza.....

és nem kontrázni akarok, hogy fú éppazért is bf, de érdekes hogy egy nem-nextgen motorral a CoD még mindig szép.

Az a Battlefield csak csillog-villog nem is látsz belõle semmit...már nem tudták jómodjukban milyen effektet rakjanak bele...

Ilyen felbontással egyáltalán nem lesz csúnyább az is biztos!!!
Teljesen más a két játék grafikai stílusa. A BF szerintem élethûbb, de ez se csúnya így, na de az vicc hogy ehhez 6 giga ram meg mit tudom én milyen gép kelljen.

ozimak
Igen, mozgolódás van :) A TPB-n is van kint egy állítólag mûködõ krekk, már csak a game kellene valahonnan :D
Kandurex
Ez kamu kép, 4k textura?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
1 hozzászólással lejjebb a válasz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Atya isten, ez a 3840x2160 tényleg Ultra HD már, minek ekkora, mondjátok el...:D
DarkSector
Elmondhatná valaki, hogy ez miért csúnyább összeségében mint mondjuk egy BF?

Tök korrket.

TBTPumpa
Elméletileg ezek a képek az Nvidia oldaláról származnak.
"Higher-resolution textures <...> make full use of the available VRAM and system RAM of PCs, adding extra detail even at 3840x2160, the next-generation 4K Gaming resolution."

Tehát 4K-s textúrákkal néz ki így... No comment.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Szedték. Rejtett alany van a mondatban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én már vagy félórája egy kibaszott letöltésgenerálót keresek (uploaded/putlocker stb...) de nincs egy korlátlan sehol :(
DarkSector
oks thx, azt hittem sima kiadók által terjesztett képek.