Gabe18#381
Bár én még csak stream videokon láttam az új BF-et, de az alapján valóban nincs túl sok érdemi változás. Biztos szebb meg pár dolgot jobban kipofoztak, de kb. ennyi jött le.
Na most a CoD nagy dumáit meg hallgatjuk már pár éve, a megújulásról, meg minden jó lesz, meg stb, úgy hogy részemről az is majd ha látom...
"Úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Ghosts el fog térni minden eddigi CoD résztől és a stúdió filozófiája is megváltozott. "Ne aggódjunk folyton azon, hogy a játék igazságosan kompetitív-e, csak csináljuk meg szórakoztatóra." Nem egy rossz ötlet."
Hát ez engem kifejezetten riaszt... Sajnos a "szórakoztató" ott eddig is ( a 4. rész után) az olyan perkek, tulajdonságok, fegyverek bevetését jelentette, ami csak idegesítő volt számomra, aki egy kiegyenlített, izgalmas, a játékos tudását igénylő multi játékot akart. Hát ha most még az azt a kevés "igazságos" elemet is kiveszik, hogy jobban szórakoztasson, akkor én már nem tudom itt mi lesz. Talán a vállról indítható atombomba elég szórakoztató lesz...