• damojian
    Ha single playerre mennék, arra az álltalában 4-5 órára, akkor tuti nem venném meg hanem letölteném, végigvinném aztán csókolom.Mivel Multizok jópár résszel elég régóta, klánunk is volt, meg szerver stb...így viszont vérzik a szívem mert ez a multi egy nagy szar, fos graf, játszhatatlan, kis emberek rohangálása, fegyvercélzás és fizika is gyanus.Nem az a baj hogy ÉN sztem nem ér 2 ezer forintot, hanem hova lesz így hosszútávon ez az egész CoD.A Black Ops 2 miért játszható, miért szép és miért jók a hanghatások.Itt miért nem ??? A CS:Global Offensiv csak 5ronygba került steamen, és ettől a Ghost multitól még az is jobb sokkal.Bakker ez engem nem hagy nyugodni.Hogy merjek így több jatékot venni a CoD-Ból ? Most egy darabig nem fogom támogatni a srácokat úgy döntöttem.Majd ha kihoznak vmi színvonalas dolgot legközelebb max akkor.De akkor sem rendelem előre, mert már nem garancia a CoD név.Multiban legalábbis.A single-vel semmi bajom szépen fut, szinte maxon, gyönyörű és élvezetes.Pedig csak win 7 em van.Viszont a multiba hozzánk vágtak egy Doom 1-et kb.Én így érzem.Sajnos...