1429

• DarkSector
    Nemtudom hogy ilyenkor felmerül-e benned az a kérdés hogy nem kéne-e várnod még a számítástechnikával? :D
  • damojian
    A bajom az hogy ez teljesen más mint az eddigi multik.A legjobban a fegyverhangok recsegése zavar.A Black Ops 2-ben sokkal részletesebb széles skálán megjelenő hangok voltak, itt szinte minden fegyver hangja szinte ugyanaz a recsegés.Sokkal gyorsabb a mozgása a játékosoknak, egy nagy rohangálás az egész.A graf is rosszabb, mire észreveszed az ellenfelet már késő.A fegyver fizika és lövés sem smakkol.Nehéz szavakba önteni a dolgot, ha multizol régebb óta a CoD-okkal akkor sztem tudod mire célzok, ez most valahogy nem az ami eddig volt.Ekkora váltás legutóbb a CoD UO és a CoD2 között volt, de ott még megszokható volt.Itt valahogy az az érzésem hogy kicsit Budget szagú, sajnos nem tudom máshogy leírni.De aki sokat multizik CoD-al sztem érti mire gondolok.
  • Fpocok
    Nincs elég helyed.
  • torok6
    Ezt írja ki Call of Duty Ghosts couldn t write a file. The hard drive is probably full ez mit jelent?
  • torok6
    Van egy kis baj a játék indításnál ezt írja ki. Ez mit jelent?[IMG][/IMG]
  • vortel
    Kifejtenéd részletesen mi a bajod a multival?
  • Piko888
    Másnak is szaggat win8.1-en?
  • damojian
    Ha single playerre mennék, arra az álltalában 4-5 órára, akkor tuti nem venném meg hanem letölteném, végigvinném aztán csókolom.Mivel Multizok jópár résszel elég régóta, klánunk is volt, meg szerver stb...így viszont vérzik a szívem mert ez a multi egy nagy szar, fos graf, játszhatatlan, kis emberek rohangálása, fegyvercélzás és fizika is gyanus.Nem az a baj hogy ÉN sztem nem ér 2 ezer forintot, hanem hova lesz így hosszútávon ez az egész CoD.A Black Ops 2 miért játszható, miért szép és miért jók a hanghatások.Itt miért nem ??? A CS:Global Offensiv csak 5ronygba került steamen, és ettől a Ghost multitól még az is jobb sokkal.Bakker ez engem nem hagy nyugodni.Hogy merjek így több jatékot venni a CoD-Ból ? Most egy darabig nem fogom támogatni a srácokat úgy döntöttem.Majd ha kihoznak vmi színvonalas dolgot legközelebb max akkor.De akkor sem rendelem előre, mert már nem garancia a CoD név.Multiban legalábbis.A single-vel semmi bajom szépen fut, szinte maxon, gyönyörű és élvezetes.Pedig csak win 7 em van.Viszont a multiba hozzánk vágtak egy Doom 1-et kb.Én így érzem.Sajnos...
  • Keveqiah
    :)
  • kanduhr
    Lol, az árnyékok kikapcsolásával laza 25-30 fps-et nyertem...
  • Shep
    Kilőttem a vezérlőpultban a pontosabb rámutatást az egérnél és most talán jó.
  • kanduhr
    Több fórumon is jelezték, és nálam is előfordul hasonló.
  • Shep
    Más tapasztalt olyat (single), hogy húzom oldalra az egeret és van mikor egyszerűen tovább csúszik?
  • lac coo
    Nem teljes maxon, dof meg ilyen vackok nem kellenek nekem, de igy is szep.Multi nem erdekel......
  • Piko888
    minden maxon van? multit nem próbáltad?
  • Dodo55
    Bocs, elbasztam:
  • Dodo55
    Ennek a résznek a látványvilága picit pl. a HL2-re emlékeztet.

• lac coo
    I5 , 6870 , 8 G ram ....fut mint az álom.

De mivel PC. nincs két egyforma, még ami egyforma az em az, lehetnek bajok...ez mindig így volt, így is lesz .

Szerintem is jó, multi nem érdekel, semelyik ,sok debil meg csaló van, de single szerintem jó. Nem getreal, de nem is akar az lenni. .... COD így jó ahogy van, mindig is ilyen volt.....
  • Dodo55
    Ja egyébként a hangulata eddig nekem kifejezetten bejön.

(Single)
  • ron8
    Nem értem miért írnak ide akiknek nem tetszik a játék. Igaz nem reformáló játék de jó kis nosztalgikus hangulata van.
  • Dodo55
    Huh, megnyugtattál akkor, hogy nem RAM/VRAM hiba :)
  • Krisztiam #1064
    gondolom az is hulladék lesz, mint ez :D
  • csuripi
    Core i5 3570k, 8GB memó, ASUS 7870, 13.9 catalyst, w7 64 bit, 1920x1080, minden maxon, fraps szerint 85-91 fps. Nem biztos, hogy az AMD a ludas.
  • Árnyvadász
    Nem szereti az AMD kártyákat. Várni kell egy új AMD Driverre. Esetleg IW oldalról javításra. Remélem a hétvégén már lesz valami. Egyszerűen nem lehet normálisan célozni multiban. Szar így.
  • kastil
    win 8.1
  • Piko888
    Nekem az alábbi konfigom van, de maxon szaggat a multi.
    i5-2500k 3.30 Ghz, Asus P8 Z68, Gigabyte 687OC 1 giga, 8 giga RAM. win 8.1 64 bit
    Mi lehet a gond? Gyenge a kártyám?
  • mester1987
    Jöjjön, akkor a mai várva várt NAGY NAGY HÍR!!!

Activision: Jövőre is lesz Call of Duty
  • Baxo
    és neked milyen géped van?
  • mester1987
    Nem tudom, de a Metroba nem gáz, mivel az más kategória. ott a hangulat a lényegesebb, nem az intenzív harc.
  • Krisztiam #1056
    onnan lopták lehet :)
  • mester1987
    Az még hab a tortán, hogy egyes fegyver kezelése a Metro 2033/Metro: Last Light-hoz kisértetiesen hasonlít és még hasonlít is rá :D
  • Krisztiam #1054
    :DDD
  • lac coo
    Nekem pont úgy fut mint BF4 ( bár nem értem miért kell mindig ahhoz hasonlítani ...) néhány extra fölösleges effekt kikapcs többi maxon .... ebben még az élsímítás is lazán belefér ...Nem fagy, nem akad, stb ....
    Szerintem nincs nagy baj vele .....Igaz soha eszembe nem jutott, mindenféle báta alfa drivereket, meg a többi vackot felrakni a gépemre, és rommátuningolni a vasat.... :DDD
  • Gabe18
    "q6600 (2.4-->3.4Ghz). Most azzal ne gyere, hogy régi, mert egy felturbózott "quake 3as" motorról beszélünk. :)"

És lehet hogy pont ez a baj. Ha jól emlékszem már a Black Ops 1-nél kezdődött hogy annyit tákoltak ezen a régi szerencsétlen engine-en, hogy totál irreálissá vált a gépigény bizonyos részekben.
  • lac coo
    Bf4 az effektek kikapcsolasaval gyakorlatilag 90- es evek grafikaja, nezd csak meg milyen ugy, egyszeru mint a bot :)))))El is hiszem, hogy elmegy azok nelkul mindenen :)))))
  • Baxo
    q6600 (2.4-->3.4Ghz). Most azzal ne gyere, hogy régi, mert egy felturbózott "quake 3as" motorról beszélünk. :) Bf4et(single) vitt ultrán, minden effekt kikapcsolásával "tökejóól" (fps-t nem tudok neked mondani) de nem majmolt azon be. Most elértem úgy, hogy már kezd élvezhető lenni multiban. High minden textúra és így nem esik be az fps. Csak elején idegesítő egy két röccenés.
  • lac coo
    Hogy a picsaba , hogy sokunknal semmi bug, fagyas nincs ?! :) Ez miert rogton a jatek hibaja ???????
  • Árnyvadász
    Igen. Nálam is többször előfordul. Kampányban és többjátékos módban is. Steam fórumán is jelentették. 7750, 7770, 7790 kártyákon írták. Nekem 7790 van és 13.11 V1 beta driver, mert a legújabb V8 az kék halált okoz.

Megvárom az új whql drivert. Más játéknál nincs gond, szóval ez vagy a béta driver vagy a Ghost hibája. Szerintem utóbbi.

• Gabe18
    Azért a toronyházas pálya felvillantja miért is (volt?) jó ez a sorozat. Kár hogy az előtte lévő meg pl. szerintem teljesen sablonos ész nélküli darálás.
  • Fpocok