Call of Duty: Ghosts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nevetek rajta 😄D kár volt letölteni is 😄D
grafika az nem rossz, de a többi...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Az Activison új lövöldéje november 5-én jelent meg PC, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokon. A next-gen változat az új konzolokkal egy idõben lát majd napvilágot."
Vagyis a nextgen változat? Azt úgy értik hogy amit pc-re kiadtak az is még egy csökkentett minõség, mint konzolokra?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Call of Duty: Ghosts ships over $1 billion at retail stores worldwide as of day one
Ami nem egyenlõ az eladással, csak ennyit szállítottak ki.
1milliárt dollár 1 nap alatt 😊
Ráadásul valaki megveszi a nyomorult játékukat és akkor csak annyit akar hogy játszhasson vele a 4 giga ramjával, amivel láthatóan lehet. ás akkor bannolják? Hát elmennek az anyjukba...
Én meg akartam venni, de ezek után lehet elõbb veszem meg a BF4-et.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont Call of Duty: Béke poraidra!
Ahogy írod is Jason West, Vince Zampella letett valamit az asztalra, de még úgy tudom legalább 40 ember távozott a régiek közül 2009/2010 körül, az mind Respawn-ba vannak vajon?
Számomra meg egyértelmû, mi fog hozni egy kis változatosságot ebbe a haldokló ágazatba: Titanfall. Remélem nem kell majd csalódnom, azért a Jason West, Vince Zampella páros letett egyet, s mást az asztalra.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem nagy csapat, nagyjából bevált stílust követnek, de bõven esélyes. Ezek után fõleg.
Kivéve: BioShock Infinite.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
De mondhatni elso kezbol is beszamolhatok rola, mint ahogy pl az ARMAban, ha be van kapcsolva, hogy "bologasson az ember", vagy eleg csak ezt a reszt nezni, a jatek elso 10 perce, amikor fegyver nelkul maszkalunk es szinten idetlenul szimulaljak a fej mozgasat, na ott nekem is felfordul a gyomrom. Persze embere valogatja.
szerintem
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Pedig van ilyen, akármennyire is hülyeségnek tartod. Ez komoly probléma.
Next PC upgrade: 2022
IGN – 8.8/10
Lazygamer.net – 8.3/10
Gamestar Hungary – 8.5/10
OXM – 8/10
OPM – 8/10
Eurogamer.de – 8/10
Gamespot – 8/10
NowGamer – 7.5/10
Gamefront – 74/100
Eurogamer – 7/10
GameTrailers – 7/10
Joystiq – 3.5/5
Videogamer – 7/10
CVG – 7/10
DigitalSpy – 4/5
USGamer – 3/5
GiantBomb – 3/5
Kotaku – ‘Not Yet’
Polygon – 6.5/10
Push Square – 6/10
Destructoid – 5/10
Xbox 360, Xbox One, PS3,PS4 elég eladást hoz majd nekik.