Call of Duty: Ghosts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imádom az olyan hozzászólásokat, akik meg sem vették, csak lewarezolták és oltják, hogy mennyire fostalicska játék. Nekem tetszik ez a lényeg. 😊 Eddig csak a kampányt toltam végig, az nagyon bejött, szokásos jó codos pörgõs hangulat. Olyan mint egy film csak ezt végigjátszod egérrel meg bill-el. Most jön a multi móka.. 😊
lac coo
Telefonnal volt a legegyszerûbb lekapnom és feldobni netre, a lényeg látszik :

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nekem pl Stalker egy unalmas kalap szar 😊))) Ízlések és pofonok ! 😉

Mindenkinek aki még nem próbálta, ajánlanám e helyett a fos helyett a STALKER call of Pripyat-ot! Csak, hogy lássák micsoda különbség van egy igazán eredeti és hangulatos, többször végigjátszható, szép de mégis kis gépigényû remek JÁTÉK és egy kalap SZAR között!

Krisztiam
micsoda szar ez a játék 😄D
nevetek rajta 😄D kár volt letölteni is 😄D
grafika az nem rossz, de a többi...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kastil
már ha egyáltalán hozzányúl, de amugy jah, már elõre látom az idegbeteg ordibálását

Csak vettem + 4Gb ramot 😊 Egész jó áron jutottam hozzá, így végre játszhatok az eredetivel! 😊
DarkSector
Ja oks

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
A pc az all-gen. Mi is a jobb változatot kaptuk... már akinek bírja a gépe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nekem ez érdekes:

"Az Activison új lövöldéje november 5-én jelent meg PC, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokon. A next-gen változat az új konzolokkal egy idõben lát majd napvilágot."

Vagyis a nextgen változat? Azt úgy értik hogy amit pc-re kiadtak az is még egy csökkentett minõség, mint konzolokra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ócska gameszar jó beszopta.

Call of Duty: Ghosts ships over $1 billion at retail stores worldwide as of day one
Ami nem egyenlõ az eladással, csak ennyit szállítottak ki.

kill3r21
Nem kell nekünk megvenni, van elég pistike aki megveszi 😊
1milliárt dollár 1 nap alatt 😊
Hát de ha nyûg meg leszarják, akkor nem mindegy lenne nekik hogy szerencsétlen játékos hogy próbál segíteni magán?
Ráadásul valaki megveszi a nyomorult játékukat és akkor csak annyit akar hogy játszhasson vele a 4 giga ramjával, amivel láthatóan lehet. ás akkor bannolják? Hát elmennek az anyjukba...
Én meg akartam venni, de ezek után lehet elõbb veszem meg a BF4-et.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

cylonflatus
Angry Joera leszek kíváncsi 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Muttley
limited edition

Just do it :)

lac coo
Multi nem erdekel, de a friss BF4 utan azert ez fenyevekkel jobb......Grafikaval sincs bajom, aki szering ez ronda annak ugy kell, fut is szepen a gepen..........

Nem akarok nagyon offolni, de szerintem ha a kisebb nem ismert csapatok odafigyelnek, akkor a mostani copy + paste színvonalt kenterbe verhetik, mert már van tapasztalatuk. Lásd pl.: 4A Games vagy a City Interactive - de utóbbinak azért kell még idõ.
<#eljen>
Fpocok
Hát az elég indie nek tûnik, de én pl NAGYON VÁROM 😄

Nordic Games. Játékuk: Deadfall Adventures és kb. ennyi FPS-bõl egy ideig.

Viszont Call of Duty: Béke poraidra!
Ahogy írod is Jason West, Vince Zampella letett valamit az asztalra, de még úgy tudom legalább 40 ember távozott a régiek közül 2009/2010 körül, az mind Respawn-ba vannak vajon?
ProGabe
Melyik az a nem nagy csapat?

Számomra meg egyértelmû, mi fog hozni egy kis változatosságot ebbe a haldokló ágazatba: Titanfall. Remélem nem kell majd csalódnom, azért a Jason West, Vince Zampella páros letett egyet, s mást az asztalra.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát az idei év nem sült el annyira amennyire vártuk FPS-ek terén, de még van 1 utolsó láncszem.
Nem nagy csapat, nagyjából bevált stílust követnek, de bõven esélyes. Ezek után fõleg.
Kivéve: BioShock Infinite.
😄 az igen!

Ja vagy úgy, okés...😄DD
kastil
Már végigjátszottad az elõzõ 3 részben.

Fpocok
spoiler.
LOL BMEG 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyáltalán érdemes végigjátszani vagy még azt sem? 😊
kastil
Hát ez egy nagy rakás szar. bár lehet az a baj, ami Mw3 kipróbálásánál volt.. bf3 és moh:w után rohadt kevés volt. ahogy most ez is bf4 után. azért az ember azt hinnné, hogy van egy minimum színvonal, amit én mondjuk úgy a cod2 környékére tennék, de ez még azt sem üti meg.

alma2
Lehet, hogy nincs eleg videomemoriad, aztan visszaveszi, de csak egy tipp.

szerintem

Szasza20
valakinek nem tetszett a hozzászólásom, aztán törölte! na mindegy! megkérdezném mégegyszer hogy a textúra beállítás hogy marad extrán, mert visszaugrik normálra

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

alma2
Picit megkerdojelezem en is ezt, hogy a fovra van fogva. Ket ismerosom is, ugy "ánblokk" nem birja az fps jatekokat, mert szedul tole, foleg,ha nagyon szep folyamatosan fut. Tok mindegy milyen a fov. Foleg, hogy a FOV a jatekbeli latoteret noveli meg, amin belul meg csak viszonyitasi alapod sincs a valo elethez. Nem azt a latoszoget, amit te es a monitorod es kornyeken van, hiszen az nem valtozik.

De mondhatni elso kezbol is beszamolhatok rola, mint ahogy pl az ARMAban, ha be van kapcsolva, hogy "bologasson az ember", vagy eleg csak ezt a reszt nezni, a jatek elso 10 perce, amikor fegyver nelkul maszkalunk es szinten idetlenul szimulaljak a fej mozgasat, na ott nekem is felfordul a gyomrom. Persze embere valogatja.

szerintem

Fõleg akkor észrevehetõ, mikor a fegyver már a nyakadban van. Battlefield: Bad Company 2 szindróma, ha volt szerencséd hozzá.
Bence94
Elég hamar<#idiota><#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Idõhiány miatt eladó Cod ghosts account olcsón.Érd pm.
lac coo
Mi idonkben ez siman csalas volt 😊)))

Fpocok
"Fejfajas szedules a fov miatt ???"

Pedig van ilyen, akármennyire is hülyeségnek tartod. Ez komoly probléma.

lac coo
Fejfajas szedules a fov miatt ???!!! Lol...Milyen hurka cikk ez ? 😊 Az meg hogy nem hasznal 2 giganal tobbet, netto baromsag !

grebber
Elég jóféle hogy így írta ki mivel csak egy szóköz - (kötõjel) és szóköz volt a weboldal nevek után. De ahogy nézem most már ez is nagy feladat az SG-nek 😞

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Egyre szimpatikusabb az iw-activision páros...

Fpocok
A fórummotor monnyon le!

grebber
Games.ch – 90/100
IGN – 8.8/10
Lazygamer.net – 8.3/10
Gamestar Hungary – 8.5/10
OXM – 8/10
OPM – 8/10
Eurogamer.de – 8/10
Gamespot – 8/10
NowGamer – 7.5/10
Gamefront – 74/100
Eurogamer – 7/10
GameTrailers – 7/10
Joystiq – 3.5/5
Videogamer – 7/10
CVG – 7/10
DigitalSpy – 4/5
USGamer – 3/5
GiantBomb – 3/5
Kotaku – ‘Not Yet’
Polygon – 6.5/10
Push Square – 6/10
Destructoid – 5/10

grebber
Kb nyüg nekik a pc nem is értem miért adják még mindig ki a codokat rá ha ennyire leszarják.

Xbox 360, Xbox One, PS3,PS4 elég eladást hoz majd nekik.

Ez már vicc.
Fpocok

kill3r21
ez ám a hozzáállás öcsém, menjenek az anyjukba
Jaja, csak a megérzésem teljesen szubjektív az a helyzet, tévedni viszont tévedhetek. Majd PH-n körülnézek valamikor és küldök ha van ilyen.
kill3r21
Egyébként én tök osztanám a véleményed, csak mutass (linkelj) ezzel kapcsolatos cikkeket teszteket....elolvasgatnék 😊
Thx az infókért <#pias>
kill3r21
A prociknak 150% os hajtást is birniuk kellene bizonyos ideig, 100% on meg beton keményen stabilnak kell maradnia, igy vannak tervezve, akkor lenne veszélyben a téma ha 150%on hajtanád....szerintem ki van ez találva, maxot birniuk kell minõség romlás nélkül...