Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #9956 Szerintem mindig kivárnak, hogy elmozdul-e a meta. Legalábbis én az eleje óta játszom és ezt látom:
- a nép elkezd lázongani, hogy egy lap túl erős
- a Blizz szól, hogy calm the f*ck down
- eltelik 2-3 hónap
- a Blizz megnerfeli az adott lapot
Szerintem most arra várnak, hogy mindenki kezdjen BGH-t játszani, emiatt Dr. Boom kikopjon, ha ez nem valósul meg, nerfelik. De szerintem ez sose fog megtörténni. Ragnát is rengetegen játsszák, pedig azt teljesen hatástalanítja a BGH, Boom után viszont még akkor is ottmarad a 2 bomba, szerintem megéri vállalni vele a kockázatot, mert ha nincs BGH vagy más hard removal, akkor turn7ben kijátszva eldöntheti a meccset.
Sima midrange/control lapot amúgy emlékeim szerint még sose nerfeltek, lehet, ezért is tovább tart majd egy picit. :)
Eddig úgy rémlik, hogy minden nerf vagy aggro deckre, vagy valamilyen speciális mechanizmusra (Nat Pagle, Leeroyos lock/rugó OTK, satöbbi) ment ki.
Amúgy a játék megjelenése előtt nagyon következetesen mondták, hogy ők csakazértse fognak változtatni soha a lapokon, hanem inkább új lapokkal oldják meg a balansz problémákat és emiatt is nehezen szánják rá magukat a változtatásra, de ez szerintem hiba, ponthogy ki kéne használni ezt az előnyt a hagyományos kártyákhoz képest és szerintem simán minden szezon vagy max minden második szezon közepén/végén lehetne egy balance patch. Amíg engedik, hogy max áron elbontsd a lapot addig szerintem csak jót tesz a játéknak.
Belchert is nagyon sokat szokás emlegetni, hogy nerfelni kéne, de ő például szerintem jó úgy, ahogy van, erős lap, de nem túl erős, úgyse lehet minden lap teljesen egyforma.