• Tinman #9503
    Gyenge, de nekem mivel sok más legendary-m nincs...

Amúgy igen, mindig late gameben szoktam kitolni, mert ne a kicsiket verjék bele, hanem ha 1 nagyot leszed, akkor már örülünk Vincent van.

Más...

Összeszórtam egy rugót, amiben nem kevés pirate van... egészen pontosan az összes pirate-ot beletoltam amim van, meg persze olyan lapokat, melyek ebből/ezekből combót alkotnak.

1. próbán elvertem egy piros hátlapos, rengeteg aranykártyás ürgét :-D

Volt egy mozzanat, ami elég felejthetetlen! 8. kör körül jártunk, kitettem egy fos stealth-os miniont, ami azt tudja, hogy bárkit is megcsapok vele, annak lőttek. Nem volt már board clearje, ellőtte mind a kettőt. Elárulta magát hamar, amikor a 9. körben direkt szinte semmi érdemlegeset nem tett ki, majd nyomta a köv. kört. Azt gondolta beleverem valamelyikbe. Nem így tettem. 10. körben kitolt egy 4/4-es Drake-t. Tudtam, hogy ez a csali, de direkt belevertem a minionom. Reakció: Azonnal megköszönte.

És kitolta az arany(!) Ragnát! Amit a köv. körben el is tüntettem a Destroy Enemy-vel :-D

Nem mindig jó copy-paste-t tolni, mert olyan meglepetéseket tudsz okozni, amire álmukban nem gondolnának. Annyira tudtam, hogy vagy Ragna vagy valami más brutális lapnak készíti elő a terepet... az egész dekkje aköré épült, hogy azt kitehesse. Well failed :-P