Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Baromi jól néz ki, csak ennyi.

Battletag: Muhee#2716

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a common kártya ami már gold az miben más mint a sima változata?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

setuh
Nekem is mage-el sikerult,nem volt sok mit kezdjen az ellen 3 flamestrike-al a paklimban,de hogy en mennyire tudom gyulolni az ilyet ellenem 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zickler
Én pont az elõbb mentem egy 11/3-at Magel, majd mégegyet, szintúgy Magel, de abból valahogy csak 1/3 lett...

setuh
Ennek a segitsegevel, eloszor sikerult csinalni 8/3-at arenaba,koszi 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

attiGT
Hé Darton! Te még élsz? Melyik accoddal játszol? Régivel offline vagy több mint egy hónapja.

Akkor a huntert kellett volna választanod, kis szerencsével egész jó rush decket lehet összerakni.

kabel15
Egyébként lehet ezzel vannak a gondjaim. Hogy vegyítem a Rush és a nagy lapos deck eket. De mondjuk ha választanom kéne akkor inkább RSUH ban játszanék mivel ott gondolataim szerint kis manás lapokból van rengeteg. Viszont ha egy olyan deck el játszok ahol sok 5-6 os lény van, akkor nay eséllyel az elején se kapok normális kis lapokat. És 5-6 manáig csak ütnek.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Én szeretem. Fõleg mikor mondjuk a végén õ tele van nagy lényekkel, taunt, nekem meg van 1-2 gyengébb lényem mert a többit már lecsapta. Õ bíz abban hogy mondjuk a 10hp ja simán kitart és nem arra koncentrál. Én meg simán lerakok 2 blastot ugrott a 10hp és win. Warlock ellen is voltam. És ha nem cseszem el az elejét és nem nyomom el simán hoztam volna. Egyik kör végén maradt 2 manám mondom jó lesz az leviszem a HP ját 17 re. Kövi körben átváltozott jaraxxa és ugye úgy csak 15 HP ja maradt. Nekem a kezemben volt még 2 blast. Ha nem tolom el elõtt simán lerakom a 2 at és nyerek. Így viszont nem tudtam mit kezdeni. Simán szét szedett.

Zickler
5 Dream kártya van:
Dream
Emerald Drake
Laughing Sister
Nightmare
Ysera Awakens

Ezek közül véletlenszerûen ad egyet Ysera a kör végén.
Egyébként a 3 Mind Control tényleg sok, bõven elég lett volna 2 is, sõt talán inkább 1, a Mind Blastet meg messzirõl kerüld. Nem lenne rossz lap, ha nem a papnál lenne, hanem mundjuk a Hunternél, mert a Pap úgysem arra játszik hogy Earlygame-ben low costos lapokkal lerusholjon.

kabel15
Ysera nél mit takar az a Dream card? Azok milyen kártyák?

kabel15
Sajna úgy, alapból a hõs választás se tetszett. Hunter Pap Sámi. Gondoltam hátha egy papos össze jön sok lénnyel. Csak lesz valami.
Próbáltam de nem jött össze. Pedig még 3 blastot is beraktam, az ugye 15 hp az ellentõl. De ez se segített sokat. Lehet az a 3 MindControll nem kellet volna. Mondjuk egy sem jött fel. Vagy ha fel is jött akkor az elején de azt meg gyorsan eldobattam.

Zickler
3-0-át úgy érted, hogy 0 gyõzelem?
Valszeg rossz volt a paklid akkor, legközelebb próbálj meg innen puskázni.

kabel15
Mentem egy aréna kört. 3-0. lehet még gyakorolni kéne ezt a játékot. 😄
Vagy csak rettenet rossz deck et raktam össze. 😄

Lehet fizetni euróval is, nem csak golddal. Meg persze nem kötelezõ arénázni. Egyébként is ajánlott elõször play mode-ban megtanulni játszani, ami nem kevés idõ, és azalatt rengeteg gold összejön.

Zickler
Ezért kell azt csinálni, mit amit csinálok (vagyi szerintem jól csinálom). Csak arénát játszok. Legrosszabb esetben is összejön a 4-5 win. ami után csak kb. 10 play mode-s win meg a napi küldi kell a következõ erénához. Általában meg 7-3, 9-3-akat megyek, szóval az ára legtöbbször vissajön

Gyõzelmekbõl napi 100 gold a max., tehát 33 gyõzelem után már nem kapsz semmit.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Ti nem érzitek kevésnek a 3 meccs utáni 10 goldot a 40-60-100-as napi küldetések mellett? Szerintem borzasztóan lassan jön össze. Ha 40-es a napi küldi akkor 33 gyõzelmet kell játszani hozzá, hogy egy arénára való meg legyen. Na most ha 50%-os gyõzelmet nézünk akkor lehet ez 66 játék is...És az Arénában még nem garantált, hogy elér valamit is az ember.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Zickler
Ranked után is jár a 10 gold.

Ha rankedet játszol akkor is jár a 3 win utáni 10 gold? arenát nem kérdezem mert 3közül egyik se a kedvenc hösöm😊

dave9004
általában megoldja az ilyen gondot, ha ki és beléptek a játékba mégegyszer
Zickler
Megmarad tudomásom szerint. Ha pedig nem akkor visszakapod majd az árát.

Sziasztok! Lehet már kérdezte valaki, de ha most veszel pakkot az megmarad vagy mivel béta elfog tünni?

de mindketten a fõmenûben vagyunk és semmi ,nem világit a kard.Pedig ahogy Murmur is mondta az optionsban ki van pipálva az engedélyezés.
Továbbá az options-ben mindkét félnek engedélyezve kell lennie, hogy kihívhassák a barátai.

Zickler
Jól mondtad elõször, a kardra kell rákattintani, amikor világít. És akkor világot ha mind ketten a fõmenüben vagytok.

A beinvelés eleve mibõl áll?Mert ha rá kapcsolok akkor csak a chat menû nyílik meg ,akár jobb/bal egérrel.
Zickler
Mind a kettõtöknek a fõmenüben kell lennie, és akkor tudjátok invelni a másikat.

mostanában kezdtem el a játékot de egy vmire. nem találtam meg a választ.Ha a friend listában online az ,akivel játszanék akkor hogy tudok vele lenyomni egy pár mérkõzést.Gondolom a kereszt kardra kell kapcsolni ,de semmit nem reagál.nekem is és a társamnak is van kb. ugyanolyan lvl. (10. szint) karaktere.
köszi a válaszokat elõre is.
Ahogy írták, arénában nem számít sehova a döntetlen, play módban viszont vereségnek veszi.

MEdievil
Defeat van kiírva de a döntetlenért nem jár piros X arénában.
Mindenképp jobb a Döntetlen ha már nyerni nem lehet.

F

Elvileg mind a 2 félnek defeat.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

games4ever
Érdekes, ezt nem számolta bele az arena vereségeimbe. 😄 (bocs a dupláért)

games4ever
Ha mindketten meghalunk a végén, akkor mi dönt, hogy ki nyer? A végén már csak egy olyan kombót sikerült összehoznom, amibe én is belehaltam.

Összeesküvés-elmélet: azért vannak behatárolva, hogy minden class-szal "kötelezõ" legyen játszanod, amihez persze nem árt, ha értelmes decket rak össze az ember, ami azt jelenti, hogy vegyél még több lapot vagy játssz még többet. 😊
Valószínûbb magyarázat: próbáltak változatosságot vinni a küldikbe, egyelõre ennyire futotta.

kabel15
De nem is értem, miért jók ezek a behatárolt küldik. Nyerjek 5 kör Rogue vagy Hunter el. De ha én utálok ezekkel játszani? Jó még mindig van 2 lehetõség a választásra. De akkor is. Csak felhúzom magam a Dudu val is. A Mage Lock sokkal jobban bejön. Pedig csak alap deck ek. Saját össze rakás. Lehet full rosszak is. De rank 20 ig elmentem velük veretlenül.

unatkoztam😛

Dudu alapesetben lassú play, nagy hp-s tauntokkal. a magnek meg van pár ellenszere rá mint ahogy említetted is, poli/fireball.
kabel15
Azt kéne. De már felhúz hogy egyet se bírok megverni. Komolyan ennyire esélytelen dudu a mage ellen?

Casual mód, ha mage jön, auto concende.
Kérdés? 😊

kabel15
Nem hiszem el :/ Kaptam egy küldit 5 gyõzelem Druid/hunter el. És 5 bõl 4x maget kapok ami meg szét szed mint a fene. Eddig 4 gyõzelem és játszok 2 órája :/. Nem tudom megverni a maget. Bármilyen nagyobb lényt lerakok az mind bárány ként végzi. Vagy kapom a 6 sebzést rá. Esetleg lefagyasztást és 2 kõr alatt agyon ver :/

Azért ne becsüld le az AoE-t:
- +spell dmg lényekkel növelhetõ a spellek sebzése
- Wild pyromancer, Abomination: szintén bármelyik pakliba beletehetõek
- ha már a palát említetted: Wild pyromancer+Equality, Equality+Consecreation... lehet velük tarolni

Erõsnek tartom a murloc deckeket (és nem is olyan nehéz összerakni õket), de AoE-vel azért be lehet szívatni.

Rayden02
Nem semmi menet volt az elõbb.<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Nagyon is jó még mindig a murlock deck, ritkán van olyan nagy mázlija az ellenfélnek, mint ami neked is volt. Azt nem tudom, hogy mennyire könnyû vele eljutni legendary-ig, vannak már sokkal jobb rush deckek is erre a célra.

Én elõzõ szezonban rank12 körül mozogtam most még olyan rank 16 körül vagyok és rendszerint elverem a murlock deckeket háromból kétszer druiddal meg pappal is. Amikor bukok akkor általában azért mert szerencsétlenül nagy lapokkal indulok az elején. A murlock deck fun de túl magasra nem fogsz vele jutni mert murlock decknél kénytelen vagy a herora koncentrálni és ott már olyan deckek ellen kell menni ahol ha hagyod kibontakozni az ellenfelet pár kör alatt elég durva kombókat tud összehozni. Legutóbb mikor 4. körre összehoztam egy 20/20as lightwellt egy murlock deck ellen az ellenfél inkább felrobbantotta magát 😄

kabel15
Rank 20 on még szerencsére nem találkoztam ilyennel.
Viszont vettem 6 pakli kártyát. Legendary nem volt benne. csak Pala EPIC lapok :/. Még jó hogy nem játszok palával.
Holnap neki álok kicsit többet játszani. Bár az a bajom, hogy nem mindig van kedvem vele játszani. Szóval nagy eredményeket nem fogok elérni valószínûleg. De mikor kedvem van játszok kicsit 😄

Zickler
Igen, lehet 2 db.

Zickler
Tekintke hogy ott van a Life Tap-je laphúzásra, és a minionok legalább fele 1-dropos, nagyon nagyon el kell baltázni valamit hogy a 8. körig ne nyerd meg. A murloc tipikusan az, ami ellen nem ér sokat a legtöbb aoe, egyedül a warlock Hellfire-je, mert a Coldlight Seer felviszi minden murlock Hp-ját 3-ra, és az ellen a consecration vagy a Holy Nova se ér sokat

Zeboo
Sziasztok! Pyroblast-ból csak 1-et lehet craftolni? Egy pakliban lehet 2 db pyro?

Anthrax
nem rossz, de kb 8 körig nyerned kell, mert utána véged