40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Gyenge, de nekem mivel sok más legendary-m nincs...
Amúgy igen, mindig late gameben szoktam kitolni, mert ne a kicsiket verjék bele, hanem ha 1 nagyot leszed, akkor már örülünk Vincent van.
Más...
Összeszórtam egy rugót, amiben nem kevés pirate van... egészen pontosan az összes pirate-ot beletoltam amim van, meg persze olyan lapokat, melyek ebből/ezekből combót alkotnak.
1. próbán elvertem egy piros hátlapos, rengeteg aranykártyás ürgét :-D
Volt egy mozzanat, ami elég felejthetetlen! 8. kör körül jártunk, kitettem egy fos stealth-os miniont, ami azt tudja, hogy bárkit is megcsapok vele, annak lőttek. Nem volt már board clearje, ellőtte mind a kettőt. Elárulta magát hamar, amikor a 9. körben direkt szinte semmi érdemlegeset nem tett ki, majd nyomta a köv. kört. Azt gondolta beleverem valamelyikbe. Nem így tettem. 10. körben kitolt egy 4/4-es Drake-t. Tudtam, hogy ez a csali, de direkt belevertem a minionom. Reakció: Azonnal megköszönte.
És kitolta az arany(!) Ragnát! Amit a köv. körben el is tüntettem a Destroy Enemy-vel :-D
Nem mindig jó copy-paste-t tolni, mert olyan meglepetéseket tudsz okozni, amire álmukban nem gondolnának. Annyira tudtam, hogy vagy Ragna vagy valami más brutális lapnak készíti elő a terepet... az egész dekkje aköré épült, hogy azt kitehesse. Well failed :-P -
Persze 10. körig ki sem játszod? Ráadásul ott a zsugormester is :D Amúgy maexxna egy gyenge lap, nem véletlenül nem lehet csak nagyon ritkán találkozni vele.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.18. 14:48:52 -
Az enyémet le nem nyúlod (vagy kutyik, vagy houndmaster szokott kapcsiból mellé/rá menni)... na jó, mind controllal igen :-( -
Maexxnát szeretem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!átszedni a caballal :D -
Soha nem használok undertakert, másképp állítom össze a dekkem, mint a velem szembejövő hunterek. Van is meglepi, mert azt hiszik, hogy... aztán nem, nagyon nem :-D
A legtöbb hunter pl. nem használ Maexxna-t én azt is használok és pont ma egy hunter ellen szedtem le vele 2 felhúzott lényét, kb. ott meg is pecsételődött a sorsa. Ez csak az egyik amit másképp csinálok... nekem a hunterem egy fura control hunter, amiből még hiányzik 4-5 lap :-( -
Most meg a 4/3-as shredderre nyomja. Hát nekem ez magas. -
Azt hittem már nem tudnak meglepni a játékban, és mégis. polyt nyom a meccs elején a clericre. -
Zozo0122 #9496 Az előbb Tirion, aztán duplicate... -
Rankeden csinálják. -
csoszi87 #9494 Mondom húzz te is időt.
Ha casulaban vagytok, valószínűleg ő farmol, és az időhúzás is azért van, hogy lehet az ellenfél megunja és feladja.
Így viszont lehet, hogy pont te éred el, hogy feladja, mert annyi idő alatt mehetne még 1 meccset. -
Egyébként nagy fos a hunter, ha megszakad a lendület vége a dalnak. -
Facelessel másolni a charge-os 2/1-es murlocot, csak hogy nyerj: EPIC!
Nektek mi volt a legjobb faceless másolatotok? -
Már megint kifogtam egy ilyen nyomorék időhúzó huntert csak most el is vert 1 hp-ja maradt, vagyis pontosabban feladtam ,emrt úgyis nála volt ami kellett a győzelemhez de lett volna még legalább 10 perc mire kiszenvedi a hülyéje. -
Zozo0122 #9490 Ándörtékerkoinvebszpinerkingkrásvelpléjd
Vagy persze Malorne. A vibszpiner amúgy beteg, Naxxos hunter kihívásban volt a kezemben vagy 3 Gahzrilla, 3 Malorne meg 2 King Krush a végefelé...
-
És igen, az 5. winem egy hunter ellen szereztem meg, de annyira lazán, hogy a webspinner King Krush-t adott. Félelmetes ^^ -
Nekem is azt adta :) -
Hihetetlen ez a hunter... napi questben 5 win kell, úgy haladok vele, mint izzadt kés a sajtban 
Priest, control wari, ragna, mit érdekli ezt... azt a lapot kapom ami kell, még ha topdekkelek akkor is nyerek. Beteg... és akkor még messze nincs meg mindig lapom ahhoz, ami a hunteres elképzelésemhez kell ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.18. 10:04:56 -
Én is szoktam ezt alkalmazni de most nem volt kedvem hozzá -
én köszönés után squelchelek mindenkit -
csoszi87 #9484 Azokat kikapcsolják. -
Negritis #9483 unstable -> blingtron -> ellenfélnél doomhammer nálam meg light zsüsztisz :D -
Zozo0122 #9482 Ez bevett szokás náluk, amikor látják, hogy elveszítik a meccset. Sokszor tapasztaltam, szinte csak hunternél :( És akkor ne utáljam. Már szabályosan én is unom a hunter ócsárlását, pedig ez nagy szó
Innentől szükséges rosszként kezelem és megkíméllek titeket :D
-
Zozo0122 #9481 Ez is jó módszer, csak sajnos a saját időmből is vesztek vele, ami drága :D Szóval mostanság azt csinálom, hogy elbarmolom a körét, nyomom a well playedet, mistake, sorry,mistake, well met, well played orrba szájba. Próbáld ki, hogy MINDEN lerakott kártyája után: That was a mistake :DD 2 kör után már általában idegbetegek, visszaszólnak stb. ezzel persze a játékuk is romlik. Persze ezt csak azoknál, akik nyilvánvalóan végigvárnak minden kört. -
csoszi87 #9480 2 körig szoktam várni.
Aztán nyomok 1 sorry-t és én is megvárom amíg elég a zsinór.
2 kör múlva már normális tempóban játszik, de addigra mindegy. Szépen végigvárja amíg letelik minden köröm. -
Na levertem a kis hülyét, ráadásul a saját lényével :D -
Öcsém kifogtam valami időhúzós tetvet aki ráadásul még hunter is. Akik direkt az időt húzzák miért nem takarodnak el passziánszozni? -
Negritis #9477 nem tudom, egyszerűen hosszútávon idegesít :D
vannak ilyen arcok -
Zozo0122 #9476 Mi a baj Kolentoval? Én bírom Trumpot, főleg ha hibázik, olyankor jók a reakciók :D Amaz meg egy jós kb :DD -
Negritis #9475 Trumpnak épp rossz napja volt amúgy, egy mill dudu is beszivatta előtte (twitchen élőben néztem)
Kolentot valamiért nem szeretem, Trump játékstílusa messzebb van az enyémtől és tőle kéne többet tanulnom hogy jobb legyek
nameg a mentalitását bírom ezért szoktam őt nézni
a másik Amaz aki egy őrült makker :D -
Zozo0122 #9474 Én Kolentot szeretem nézni, ő jeges nyugalommal darálja be ezeket is, utána egy félmosollyal nyugtázza, hogy lealázta a francba :D Nem, egyébként nyilván Trump mindent megpróbált, de ilyen az aggro...ganéjság. Jó néha nézni őket, vagy legalább a vicces összeállításokba nézz bele, pl. Youtubeon Trolden csatornájába! -
Soha nem szoktam ilyen videókat megnézni, de éppen kajáltam megnéztem.
Ez a srác pl. egész szimpatikus, de a szokásos módon szívja 2 kézzel a Hunter által elé tolt lókolbászt. Kényszeredetten board clear-el, pedig ezek a hunter buildek soha nem gyógyítják magukat. Sajna mese nincs fel kell venni a kesztyűt, ütni vágni ahol éred az arcát és néha ignorálni a picike sebzésű lényeket, meg persze taunt sem lenne rossz...
1 dmg nem gáz, a hunternek amúgy sincs pl. Bloodlustja.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.17. 22:22:06 -
Zozo0122 #9472 Pfff...szegény Trump :( -
Negritis #9471 -
"... Eleve milyen időmegtakarításról beszélsz, amikor ez egy JÁTÉK!!! Minden játék időelbaxás, arról szól, hogy kikapcsolódj, szórakozz, de hogy hasznos időtöltés-e? Hát nem."
Így van. Hogy mégis időt takarít meg vele aki megveszi (és ha számolunk még pénzt is...) Végén leírom miért is, mert nehéz ez neked. Talán most utoljára.
"a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség."
Ezt én írtam és válaszod alapján erősen félreértetted. Úgy értendő, hogy a 2800 goldból vesz random paklit, ezért egyáltalán nem hülyeség a Naxx-ot megnyitni IRL-ért (annak aki megteheti)
"Esetleg csinálhatok mást helyette" - "Azt hittem szeretünk játszani és szórakozni a HS-al..."
Szeretünk, de van aki nem farmol a lapokért, hanem valóban a játszmákat élvezi és nem a booster randomját vagy hogy megkap egy-két lapot. Tudom közben jön a gold és Naxx nyitható ezért is. De később lesz meg a gold is és a lapjai is...
"Fogalmam sincs mi vagy, nem is érdekel, de mivel ez egy kártyagyűjtögetős játék, ezért nem árt, ha szórakozás közben céljaid is vannak és nem csak játszol bele a vakvilágba. Nem árt küzdeni a kártyákért is, mert ha nem érdekelnek a kártyák, nem célod őket beszerezni, akkor base dekkel nem lehet labdába rúgni, főleg hosszabb távon nem. "
Ismét alátámasztod, hogy te mazochista farmer vagy. Nem a kártyákért küzdenek a játékosok, hanem hogy jobb eredményt érjenek el és Te is. Magad írtad le itt a végén.... Ehhez valóban jobb kártyák kellenek. Azonban ez csak eszköz ahhoz, amiért küzdenek. És ehhez hozzájuthat a játékos többféle módon. Van aki elszar rá egy csomó időt és addig is lehetséges, hogy sokat anyázik, mert nem jut előrébb, sokszor olyan ellen játszik akinek jobb lapjai vannak stb.
Végül megpróbálom összefoglalni miért éri meg legalább a Naxx-ot megvenni (de egyébként annak aki úgy gondolja, még boostert is).
Én értem, hogy Neked miért jobb goldért megvenni, de aki megteheti annak miért jobb és összességében miért is jobb megpróbálom összefoglalni utoljára. Remélem megérted így. Eljut hozzád és az orrod hegye mögötti sötétség is fénybe borul.
Vannak akiknek az a 21 euro nem hiányzik sehonnan. Nem kell másra. Lehet, hogy sokszorosa (akár 10x-100x) sem hiányzik sehonnan. Számlából, ruhából, lakhatásból, egyéb szórakozásból stb. Őket nem érdekli ez. Van átmenet is: aki más (esetleg jobb) helyre költse, de megteheti, hogy választ hova teszi és elgondolkodik rajta.
Tehát legyen a Naxx-nál. Példádnál maradva 30x 35-60 perc = átlagosan 23,75 óra csak azért, hogy a fix - tehát nem a random, kiszámíthatatlan booster lapjaidat megszerzésének lehetőségéhez hozzájuss, melyek ahogy magad is írtad kifejezetten jók.
Aki megveszi annak nem kell várni X órát/hetet, hónapot rá és használhatja szinte azonnal a fix ismert lapokat a pénzéért.
Azt a 2800 goldot pedig amit a már jobb paklikkal minden bizonnyal rövidebb idő alatt, könnyebben megszerez költheti a random boosterekre és kap érte hanem 140 lapot, ami (hiába random) mégsem 32.
Továbbá a paklik árazása alapján a goldot és így a rászánt idődet is be lehet árazni. Azt a 23,75 órát is. Van aki annál jóval többet keres, ha mondjuk keresésre tölt abból a 23,75-ből 1-2-t már nem jobban megérte? Ha csak ezt nézed már akkor is!
Ráadásul bármilyen hihetetlen van aki mondjuk nem csak Hearthstone-ozik. Nem ez az élete és szabadidejét beosztja sok mindenre. Én pl. szeretek futni, filmet nézni, zenét hallgatni, olvasni és más játékokkal is játszani, egyéb szórakozásrt nem is említve. Ezek sem jövedelmezőek, de változatosságot adnak és több igényét kielégíthetik az embernek.
Mikor pedig leül picit HS-ezni, nem a Naxx fix ismert lapjaira akarja a szórakozási idő alatt jött goldot költeni, és nem is akar szenvedni a rossz (mint magad is írtad) paklikkal.
Akinek meg van a magához való esze tudja és látja, hogy érdemesebb lenni megvenni.
Van aki választhat szerint megveszi-e vagy nem, van aki sajnos nem. Bár mindenki megtehetné. :(
Tudom, hogy sokan (itthon aztán még többen) sajnos nem engedhetik meg maguknak, hogy költsenek rá ha van ingyen lehetőség is, de emiatt azt mondani, hogy nem jobb megvásárolni az picit szűklátókörűségre utal.
Igyekeztem elég egybefüggően leírni az összefüggéseket, hogy átlátható legyen miért is jobb megvenni. Aki érti annak tiszteltem és mély főhajtásom.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.17. 20:58:18 -
csoszi87 #9469 Ha valakit érdekelne:
Az épített druidám. (aztán lehet valami híres streamer már 1000 éve játszik hasonlóval, csak én nem tudom)
+8-0 mielőtt elkezdtem volna használni a Deck Trackert. Volt 3 Deathrattle dudu, 3 Mechrugó, 1 Hunter, 1 Controlwarrior.
Aggro ellen elég jó statok. Vereségek jókora része onnan jön, hogy nem tudok számolni, és rosszul használom Savage Roar kombót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
imikszde00 #9468 Instant win ! -
csoszi87 #9467 Jó a szinergiája a mech-ekkel.
Erős spellek, fagyasztani tud.
7. körös board clear.
Mi kell még? -
Zozo0122 #9466 Végül 6 lett, a packban persze semmi értelmes nem volt. És igen, a 9 ellenfélből kb. 5 mage volt :D -
imikszde00 #9465 Neken is ritkan dob be fireballt meg flamestrike-ot, de altalaban 5 gyozelem megvan. :)
Az viszont durva hogy mindenki mageval tolja -
Zozo0122 #9464 Kezdtem egy mage arénát...0 flamestrike, 1 fireball, 1 flamecannon, 1 frostbolt meg egy counterspell. Ennyi varázslatot ajánlott fel, meg egy arcane missiles-t :D Tipp: 1-3