Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
"... Eleve milyen időmegtakarításról beszélsz, amikor ez egy JÁTÉK!!! Minden játék időelbaxás, arról szól, hogy kikapcsolódj, szórakozz, de hogy hasznos időtöltés-e? Hát nem."
Így van. Hogy mégis időt takarít meg vele aki megveszi (és ha számolunk még pénzt is...) Végén leírom miért is, mert nehéz ez neked. Talán most utoljára.
"a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség."
Ezt én írtam és válaszod alapján erősen félreértetted. Úgy értendő, hogy a 2800 goldból vesz random paklit, ezért egyáltalán nem hülyeség a Naxx-ot megnyitni IRL-ért (annak aki megteheti)
"Esetleg csinálhatok mást helyette" - "Azt hittem szeretünk játszani és szórakozni a HS-al..."
Szeretünk, de van aki nem farmol a lapokért, hanem valóban a játszmákat élvezi és nem a booster randomját vagy hogy megkap egy-két lapot. Tudom közben jön a gold és Naxx nyitható ezért is. De később lesz meg a gold is és a lapjai is...
"Fogalmam sincs mi vagy, nem is érdekel, de mivel ez egy kártyagyűjtögetős játék, ezért nem árt, ha szórakozás közben céljaid is vannak és nem csak játszol bele a vakvilágba. Nem árt küzdeni a kártyákért is, mert ha nem érdekelnek a kártyák, nem célod őket beszerezni, akkor base dekkel nem lehet labdába rúgni, főleg hosszabb távon nem. "
Ismét alátámasztod, hogy te mazochista farmer vagy. Nem a kártyákért küzdenek a játékosok, hanem hogy jobb eredményt érjenek el és Te is. Magad írtad le itt a végén.... Ehhez valóban jobb kártyák kellenek. Azonban ez csak eszköz ahhoz, amiért küzdenek. És ehhez hozzájuthat a játékos többféle módon. Van aki elszar rá egy csomó időt és addig is lehetséges, hogy sokat anyázik, mert nem jut előrébb, sokszor olyan ellen játszik akinek jobb lapjai vannak stb.
Végül megpróbálom összefoglalni miért éri meg legalább a Naxx-ot megvenni (de egyébként annak aki úgy gondolja, még boostert is).
Én értem, hogy Neked miért jobb goldért megvenni, de aki megteheti annak miért jobb és összességében miért is jobb megpróbálom összefoglalni utoljára. Remélem megérted így. Eljut hozzád és az orrod hegye mögötti sötétség is fénybe borul.
Vannak akiknek az a 21 euro nem hiányzik sehonnan. Nem kell másra. Lehet, hogy sokszorosa (akár 10x-100x) sem hiányzik sehonnan. Számlából, ruhából, lakhatásból, egyéb szórakozásból stb. Őket nem érdekli ez. Van átmenet is: aki más (esetleg jobb) helyre költse, de megteheti, hogy választ hova teszi és elgondolkodik rajta.
Tehát legyen a Naxx-nál. Példádnál maradva 30x 35-60 perc = átlagosan 23,75 óra csak azért, hogy a fix - tehát nem a random, kiszámíthatatlan booster lapjaidat megszerzésének lehetőségéhez hozzájuss, melyek ahogy magad is írtad kifejezetten jók.
Aki megveszi annak nem kell várni X órát/hetet, hónapot rá és használhatja szinte azonnal a fix ismert lapokat a pénzéért.
Azt a 2800 goldot pedig amit a már jobb paklikkal minden bizonnyal rövidebb idő alatt, könnyebben megszerez költheti a random boosterekre és kap érte hanem 140 lapot, ami (hiába random) mégsem 32.
Továbbá a paklik árazása alapján a goldot és így a rászánt idődet is be lehet árazni. Azt a 23,75 órát is. Van aki annál jóval többet keres, ha mondjuk keresésre tölt abból a 23,75-ből 1-2-t már nem jobban megérte? Ha csak ezt nézed már akkor is!
Ráadásul bármilyen hihetetlen van aki mondjuk nem csak Hearthstone-ozik. Nem ez az élete és szabadidejét beosztja sok mindenre. Én pl. szeretek futni, filmet nézni, zenét hallgatni, olvasni és más játékokkal is játszani, egyéb szórakozásrt nem is említve. Ezek sem jövedelmezőek, de változatosságot adnak és több igényét kielégíthetik az embernek.
Mikor pedig leül picit HS-ezni, nem a Naxx fix ismert lapjaira akarja a szórakozási idő alatt jött goldot költeni, és nem is akar szenvedni a rossz (mint magad is írtad) paklikkal.
Akinek meg van a magához való esze tudja és látja, hogy érdemesebb lenni megvenni.
Van aki választhat szerint megveszi-e vagy nem, van aki sajnos nem. Bár mindenki megtehetné. :(
Tudom, hogy sokan (itthon aztán még többen) sajnos nem engedhetik meg maguknak, hogy költsenek rá ha van ingyen lehetőség is, de emiatt azt mondani, hogy nem jobb megvásárolni az picit szűklátókörűségre utal.
Igyekeztem elég egybefüggően leírni az összefüggéseket, hogy átlátható legyen miért is jobb megvenni. Aki érti annak tiszteltem és mély főhajtásom.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.17. 20:58:18