Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hát aki megnyitja és nem tudja leverni a gép ellenfeleket, az székelje össze magát. Megnyitod, 20 percen belül végzel, sok agy nem kell hozzá... heroic az más, bár oda se agy kell, hanem base dekknél jobb lapok.
"időt takarítasz meg vele"
Ki a fenét érdekel az időmegtakarítás egy olyan játéknál, ami kb. 10 évre szól, mint a WoW? 1 hónap (napi max 1 óra játékkal) ebben a játékban az nem sok. Eleve milyen időmegtakarításról beszélsz, amikor ez egy JÁTÉK!!! Minden játék időelbaxás, arról szól, hogy kikapcsolódj, szórakozz, de hogy hasznos időtöltés-e? Hát nem.
"a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség."
Ki állította, hogy az? Nem arról volt szó, hogy boostert nyitni hülyeség, hanem arról, hogy 1 hónapnyi questelésért/arénáért járó goldot elkölteni 34 db. lapra, valamikor a HS karriered során teljesen oké! Nem mondtam soha, hogy pl. egy kezdő kezdjen el Naxx wingeket nyitogatni, ellenben egy kezdőnek is erősen jól jön a 2 db. zseniális Belcher, Nerubian Egg, Loatheb must have, Spectral Knight remek lap, Deathlord nekem nem szimpi, sokan még is szeretik, Undertaker egy időben annyi volt, mint a szemét rankeden is, Mad Scientist secret mage-nél alap, Kel' Thuzad rengeteg meccset nyert már nekem, Ooze-val is jól el lehet lenni. Egy kezdőnek ezek a lapok iszonyú nagy segítségek.
"Esetleg csinálhatok mást helyette"
Azt hittem szeretünk játszani és szórakozni a HS-al...
"és én valóban a SZÓRAKOZÁS miatt játszom, nem a kártyákért, jutalmakért. Lehet nem én vagyok a hülye vagy függő?"
Fogalmam sincs mi vagy, nem is érdekel, de mivel ez egy kártyagyűjtögetős játék, ezért nem árt, ha szórakozás közben céljaid is vannak és nem csak játszol bele a vakvilágba. Nem árt küzdeni a kártyákért is, mert ha nem érdekelnek a kártyák, nem célod őket beszerezni, akkor base dekkel nem lehet labdába rúgni, főleg hosszabb távon nem.