Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Én igazánól valami olyasmire gondoltam, hogy mivel picit lassú a gépem, lassabban tölti be a meccset. És akkor ezek szerint már töltötte, amikor én kiléptem :/

Battletag: Muhee#2716

Nem az, csak ha már megtalálta az ellenfelet.

Klemice
<#wilting>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zickler
Azért szólhatott volna valaki hogyha kilépek az ellenfél keresésbõl arénában, az instant lose. Rossz volt így bukni a 8. gyõzelem után :/

Viszont ha jön egy aoe, meghal minden. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

kabel15
rákerestem neten erre a Murlock Warlock ra 😄 Elég epic 😊
Minden buffol mindent.

BattleTag: kabel15#2672

Zickler
Srácok, létezik olyan pakli ami egyszerre jó a Murloc Warlock és a Priest ellen is?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A druida erõs class (legalábbis constructedben), csak sajnos (a paladinnal karöltve) nagyon drága deck kell hozzá.

Ebben van valami igazság. 😊 Csak tegnap a düh beszélt belõlem. 5 vesztett csata és ebbõl 4 mage volt. Kicsit sok volt. És nem vagyok nyomi. De lehet, hogy közrejátszik az is, hogy 3 napja játszom. 😊 Passz. Mondjuk amekkora mázlista vagyok itt is kifogtam a leggyengébb hõst. Dudu-val játszom és ilyen védõ felállásban. Van támadó is, de egy picit több a védõ kártyám. Azt vettem észre, hogy a pakli jól mûködik. Legalább is szerintem.

Forrest Tomee: Nem játszom. A Monopoly-t szoktam játszani. Csak itt kicsit más a felállás. Nem egy a két játék. Mikor kiesel vagy nyersz a Monopoly-ban akkor felállsz és örülsz, vagy szomorú vagy, de minden esetre szórakoztál egy jót az ismerõseiddel, családoddal vagy akárkivel. Itt viszont, hogy van célja ( arena, pakli farmolás, crafting ) a játéknak már nem hasonló. Azért az ember ( legalább is én ilyen vagyok ), ha játszik egy ilyen játékkal akkor szeretne eredményt elérni és nem akarja, hogy a ráfordított 1 óra arról szóljon, hogy a pakli leosztása miatt nem nyert semmit és felesleges volt az idõ. Mert ez nekem nem móka. 😊 Viszont él az az igazság amit Zickler mondott. 😊
Forrest Tomee
Szoktál társasjátékozni? Ilyen alapmûvek, hogy Ki nevet a végén és hasonlók. Még a Monopolyhoz is kell szerencse. Ezeknek a játékoknak a lényege a szerencse faktor (is). Ha csak a 'skill' számítana elég kevesen játszanának velük.

kabel15
Tegnap Mage VS Mage et szívtam meg.
Utolsó 2 körbe úgy húzta az 1-1 lapját, hogy az elsõ 4 sebzés az összes lényemnek, a következõ pedig 6 sebzés a hõsömnek :/.
De mind1 bele fér. Néha én is felhúzom pont azt amire szükségem van. Csak hát így nyer, mikor nekem lent van 5 lényem a placcon neki meg csak 1 kártyája van :/

Na meg aki 15 taunt-ban bízik ne csodálkozzon ha megzabálják...!
Azért a mázlinak is van szépsége😊
Malac nyert nekem 😄
Zickler
Én erre mindig azt mondom, hogy ebben rejlik a játék szépsége. Olyan paklit kell összerakni, ami minden helyzetben mûködik.

Különc
A következõn meg ott lesznek és nyersz, nem tudom mi ebben a probléma, vagy talán minden meccset meg akarsz nyerni? Melyik kártyajáték nem függ attól, hogy milyen lapokat húzol?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát nagyon jópofa játék.

1 baj van vele. Ami miatt mondjuk szerintem abba is fogom hagyni rövid idõn belül. Az a szerencse faktor.

Az egész azon múlik, hogy bedobja-e a megfelelõ lapot kezdésre vagy sem. Teli van a paklim alacsony szintû lapokkal. ( 1-3 ) És a poén az, hogy 5-6 körig max látok belõlük egyet vagy kettõt. Kösz. Ez nekem nem kell. Jobban fekszik az a játék ahol tudom, hogy nyomi vagyok és azért bukom. Az már nem móka mikor azért nem tudok nyerni, mert a 15 taunt lapból nem látok 4 körig 1-et sem.
Amúgy meg egy nagyon tuti kis játék.
Jelenleg ritkán használják, mert sok mana, és nincs olyan képessége, ami akkor is hasznosulna, ha egybõl kiiktatják. Én speciel betörtem, kellett a dust másra. 😊

Zickler
Ha mondjuk sikerül akkor kinyomnod amikor az ellenfelednek pl. csak 2 lap van a kezében (feltéve ha nem mage, nála ha nincs lap, akkor is megöli <#idiota> ) akkor baromi egyszerûen be tudod vele fejezni játékot

Ma nyitottam egy egész jó boostert. Gruul, Kidnapper, Earth Elemental, Golden Harvest Golem és egy Wisp 😄DD Gruul amúgy jó lap? Bár nekem csak egy nagy late game lénynek tûnik igaz folyamatosan növekszik, de hát kétlem hogy 2 körnél tovább hagyná az ellenfél élni 😄
Zickler
Valszeg benne is lesznek. De most úgy tudom hogy a grafikusok inkább az új kártyák megrajzolásával vannak elfogalalva.

Igen, ezt kihagytam.
Ezek akár a megjelenéskor is benne lehetnének már, mert valljuk be, nem túl nagy munka rajzolni pár új hátlapot, meg pár kamuanimációt.

ProGabe
Meg arany hõsök 500 win után. Mármint az adott hõssel kell nyerni ötszázat. Arany lesz a Pala 1/1-es katonája, a totemek, stb. Talán még idén elkészülnek ezek.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kártya hátlap jutalmak lesznek majd.

Szerintem havonta van

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Zickler
Hetente van. A jutalmak egyelõre még csak tervben vannak tudomásom szerint.

ahogy nézem ladder reset volt 😄
havonta lesz v mi? 😄 valamint vmi "jutalom" is jöhetne érte

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sziasztok! 😊
Miért lehet az, hogy telepíteném a játékot, és ezt a hibát dobja ki:
"Whoops! Looks like something broke. Please try again."
Mit tegyek, hogy mûködésre bírjam?😊
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Különc
Igen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ProGabe
Igen, folytathatod.

Ha belépek az arénába, mondjuk eljutok 3-4-5-6-x winig és mondjuk annyira volt idõm, kilépek a játékból, de a retire-re nem megyek rá, akkor folytathatom ott, ahol abbahagytam?Még nem tervezem az arénázást, de ez a része nem tiszta...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

kabel15
Van 500 aranyam. Lehet el kéne kezdeni költekezni 😄

Egy Core hound ma belefutott a missdirection-onba úgy ,hogy semmi más nem volt az asztalon. jaj. <#idiota>
kabel15
HS info
Lehet volt már, vagy tudtok róla, de ha nem, hát itt van 😄

Rayden02
We will be performing scheduled maintenance beginning on Friday, January 31, at 03:00 CET and we expect the service to be available again at approximately 09:00 CET. During this time the game will be unavailable for play.<#nezze>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

megjavult...

Csak én nem tudok beloginolni??Konkrétan a play gomb inaktív és semmi nem történik ha rákattintok...

Nem tudok róla...

dave9004
hello.
attól, hogy euba regeltem, ér vmi hátrány?
Zickler
Mindenképpen hasznos, köszönjük szépen. <#eljen>

Valentino
Készítettem egy Chrome kiegészítot, ami a játékban található összes kártyát listázza.

Innen lehet letölteni.

A következõket tudja:
- Aréna kártya értékelés (Trump készítette)
- Kártya jellemzok (mana, támadás, életero) a játékban található 392 kártyához (ebben benne van a 110 nem gyutheto kártya is, mint például Ysera álom kártyái)
- Az összes mezo sorrendezheto
- Kártya képének mutatása ha a kártyanév fölé viszed a kurzort
- Folyamatosan látható kereso mezo
- A kártyanévre kattintva a www.wowhead.com oldalra visz, ahol még több információt tudhatsz meg a kartyáról
- Folyamatosan frissítem a listát így mindig naprakészek a kártya információk

A következõ jellemzõk alapján filterezhetõ a lista:
- Kártyanevek
- Karakter osztályok (Mage, Priest, Shaman, stb)
- Kártya effektek (Taunt, Charge, stb)

Ha bármilyen ötletetek van amivel tovább tudnám fejleszteni akkor szóljatok 😊

Remélem hasznotokra fog válni!

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

ProGabe
ROFLMAO!

engem is beengedett, meg is csinálom a Q-kat mer megint megvan a 3 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sc2 wcs america challanger league 1 perc és indul
szal esélyes hogy a szerverek sc2-n már mûxenek rendesen (grubby is streamel) a HS-t nem vágom

én most ebben a pillanatban bejutottam... lehet hogy csak véletlen vagy átmeneti javulás 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

error 3003 say hi 😄

kabel15
Nálam se. Én is néztem már mindent próbáltam. De akkor megnyugodtam.
Blizzard Blizzard! Ez nem vall rád 😄

Király, márt azt hittem, hogy nálam van gond...ma nem lesz meg a daily...

ProGabe

ProGabe
Leálltak az autentikációs szerverek. Tehát belépni nem lehet, aki a kinyiffanásuk elõtt lépett be, azoknak jó.