40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
77 -
csoszi87 #9462 Természetesen mage. Pont 1 hete csináltam, de nem kezdtem el, mert mondom: ez a deck szar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+2 Flamestrike, Spiteful Smith, Boulderfist Ogre.
És még a kártyacsomagból is kaptam 1 Negyedmestert.
A csúcson kell abbahagyni. Eladó az acc!
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.17. 13:37:59 -
Deck? -
csoszi87 #9460 Megvan az első 12 winem arénában!
12-1
Kicsit sokat kellett várni rá.
-
Nem ertem ezt a hunter kozutalatot. Most eppen azert a hunter mert olcso es viszonylag jo eredmenyeket lehet elerni vele. Regen ugyan ez volt a zoo lock. Vagy a miracle rogue. Most eppen a hunter. Kesobb majd a pala vagy a warrior lesz. Jelenleg pedig senki sincs eltiltva a hosok valasztasatol, szoval mindenki probalja ki a huntert, menjen vele mondjuk 50 meccset rank5 kornyeken es utana alkosson velemenyt a hosrol. -
Zozo0122 #9458 Jó, azért kicsit túlzok amikor hunterekről van szó :D Nem vagyok azért annyira béna ellenük, de idegesítenek. -
Oh... murloc-os Shaman! Ezer éve nem láttam ilyet... az összes murloc-os lapja arany volt, ha nem priest-el vagyok lehet nem verem le, mák :-D -
Elemezd a lapjait, ha kell egyesével, majd alkoss meg egy anti hunter dekket. Nekem sámánnal, nagyon sok base lappal sikerült egy ilyet összehoznom teljesen saját kútfőből. Foghatók, verhetők és utána már csak röhögsz rajtuk. Amúgy ez a build egész korrekt még warlock, priest, rugó buildek ellen, de pala ellen kevésbé, másik sámán nagyon gyakran elver, és csak bizonyos mage buildek ellen használható. Ez van, ami specifikusabb egy kaszt irányába, az máshol kevésbé állja meg a helyét.
A Fel Reaver akkor rettentő kínos, ha nincs nálad silence, ha van akkor baromi jó tud lenni. Gondolj bele amikor kinyomsz a 8. körben coinnal, egy fel reaver + spellbreaker combot... 8/8 + 4/3.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.17. 08:41:35 -
Malornet eddig nem sokszor adott (talán ha kétszer kaptam és egyszer játszottam volna ki), a kis pókot nem azért szeretjük. Skill command 3ért sebez, és feltételhez kötött. Ha hármat sebezne a randomitás miatt beast esetén, kuka lenne ez a lap. Unleash kutyák szinte mindig meghalnak.Fegin death-et nerfelnéd? Eddig alig láttam kijátszani, ha meg kijátszották sem változtatott a helyzeten, veszített így is úgy is. Az explo az egyetlen AOE lapja a hunternek, tetejében körbejátszható, ha nerfeled, ez is kuka lesz. Hiéna nerf? Ezt nem is értem, akárcsak az aninal companiont. A hero power a hunternél a legrosszabb, és Te még tovább nerfelnéd?
Tényleg nem bántásból mondom, de verhető a hunter, játssz vele, hogy megtanuld a deckjei/lapjai működését, és legközelebb ha ellened az jön, már tudni fogod, hogy mire miképpen reagál, illetve rájössz, hogy miképpen alázható meg. Rengetegszer azért nyerek, mert az emberek nem gondolkoznak, nem játsszák körbe a csapdákat, nem jó lényemet ölik le, stb. -
1Darton1 #9454 Ennyire borzasztóan bénának lenni hunter ellen már szinte művészet. Lehet, hogy meg kellene tanulnod játszani vele, és akkor könnyeben vernéd el. -
Zozo0122 #9453 Ez a Fel Reaver mekkora szar lap :D A portál beadta mágussal, 2. körben 2 manáért kiraktam warrior ellen...hát MINDEN lapomat szép lassan elégette, szórakozott velem, pedig végig ott lapult az execute :D A végén ki voltam égetve, neki volt még 15 lapja
Ez a lap teljes kész :D
-
Zozo0122 #9452 Amúgy szerintem nem...de tényleg. Ha ezeknek a fele megtörténne, akkor ki lenne egyensúlyozva a többi classhoz képest. Gondolj a priestre...ahhoz is jó lapjárás meg kombók kellenek. Így már ehhez is az kéne. Talán még tetszene is. -
Egyszerűbb lett volna ha azt írod, hogy töröljék ki a játékból, mert ez amit felvázoltál kb. azzal egyenlő :) -
Zozo0122 #9450 Bocsi elrontottam, ezt akartam írni az elején: Nem mondom, hogy hát pedig kellett a nerf. -
Zozo0122 #9449 Nem mondom, hogy nem kellett a nerf. Szerintem még több kell. Ki is találtam szépen :) Innentől ne olvasd, ha szereted a huntert.
A vebszpiner ne adhasson Malornet...még inkább, a Malorne ne legyen beast. Ő inkább valami misztikus lény. Skill command sebezzen 2 és 4 között random, ha van beasted 3 és 5 között random. Unleash kutyák haljanak meg a kör végén. Feign death legyen 4 mana. Explo trap csak a támadót sebezze. Nevetséges, más AoE secret kb nincs is. Hiéna kapjon +1/+1-et inkább. Az animal companion lények legyenek: 3/2 a malac, a majom 1/3 a medve 3/3. A hero power pedig csak egyet sebezzen.
-
Hát igen, majdhogynem Magma Rager szintű lett. -
"Starving Buzzard
A Buzzard-ot mostanában nem igazán látjuk, de úgy éreztük, hogy módosítanunk kellet azon, ahogy működött, hiszen az egész paklidat felhúzhattad vele."
Segítek ezt az előző pár mondatot megérteni. Ha a kispók a kezembe adja, még akkor sem rakom ki, olyan rossz lett nerf után. Bezzeg amikor azt mondtam anno, hogy túl erős lett a nerf, a sok hunter utáló, még engem hülyézett le. Amúgy ennyi erővel ezt a lapot ki is égethetnénk a lutra albumból olyan szinten tönkre vágták. Jah és mielőtt valaki azt találná mondani, hogy "hááááát pedig kellett a nerf!" Azzal teljesen egyet értek, csak nem ilyen fokú. Fúúú mindig elsül az agyam ha ezt a lapot meglátom, és eszembe jut a sok vita róla.... -
hírek -
Hidd el nem volt szívás... miért lett volna? Azt a goldot u.o. könnyen megkerestem, mint most... igaz most könnyebb, mert ahhoz képest sokkal jobb lapjaim vannak.
A Blizz accom szépen hízik Blizz címekkel. Legutóbb WoW battle chestet vettem (5 játék), előtte SC1 full anthologyt-, most meg SC2-t várom angliából... nem érzem magam zavarban picit sem és egy szavam se lenne, ha kivennék az ingame goldért vásárlás lehetőségét. Nem is várTAM el tőlük, csodálkoztam is, hogy az Activision szárnyai alatt ilyen egyáltalán létezhet. -
Zozo0122 #9444 2. szárny elsőre végigverve, Loatheb alig bírt nem is tudom...7 kört?
Heroicon nyilván szét fog szaggatni :D De végre van 2 belcser meg lojateb :D
-
Nem állítottam, hogy hülye, aki megveszi, egy álláspontot írtam le, ami neked nem tetszett. Érthető, az ember amiért valódi pénzt ad szereti utána önigazolni a saját vásárlását... "há' nehogymá' rossz bótot' csináltam" :-D
"Aki megteheti jobban jár."
Nem. Jobban az jár, aki szórakozva full free kinyitja. Számszerűsíteni tudom mennyivel jár jobban. Egészen pontosan 21.99 euroval jár jobban.
"Sajnállak, hogy nem terjed idáig a kapacitásod, hogy felfogd. Ilyen félrebeszélő Jánost rég hordott hátán a föld."
Nah... se manád, se más kártyád, csak ez az 1/1-es Wisp így a végére? Meh... well played ;-) -
Hát aki megnyitja és nem tudja leverni a gép ellenfeleket, az székelje össze magát. Megnyitod, 20 percen belül végzel, sok agy nem kell hozzá... heroic az más, bár oda se agy kell, hanem base dekknél jobb lapok.
"időt takarítasz meg vele"
Ki a fenét érdekel az időmegtakarítás egy olyan játéknál, ami kb. 10 évre szól, mint a WoW? 1 hónap (napi max 1 óra játékkal) ebben a játékban az nem sok. Eleve milyen időmegtakarításról beszélsz, amikor ez egy JÁTÉK!!! Minden játék időelbaxás, arról szól, hogy kikapcsolódj, szórakozz, de hogy hasznos időtöltés-e? Hát nem.
"a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség."
Ki állította, hogy az? Nem arról volt szó, hogy boostert nyitni hülyeség, hanem arról, hogy 1 hónapnyi questelésért/arénáért járó goldot elkölteni 34 db. lapra, valamikor a HS karriered során teljesen oké! Nem mondtam soha, hogy pl. egy kezdő kezdjen el Naxx wingeket nyitogatni, ellenben egy kezdőnek is erősen jól jön a 2 db. zseniális Belcher, Nerubian Egg, Loatheb must have, Spectral Knight remek lap, Deathlord nekem nem szimpi, sokan még is szeretik, Undertaker egy időben annyi volt, mint a szemét rankeden is, Mad Scientist secret mage-nél alap, Kel' Thuzad rengeteg meccset nyert már nekem, Ooze-val is jól el lehet lenni. Egy kezdőnek ezek a lapok iszonyú nagy segítségek.
"Esetleg csinálhatok mást helyette"
Azt hittem szeretünk játszani és szórakozni a HS-al...
"és én valóban a SZÓRAKOZÁS miatt játszom, nem a kártyákért, jutalmakért. Lehet nem én vagyok a hülye vagy függő?"
Fogalmam sincs mi vagy, nem is érdekel, de mivel ez egy kártyagyűjtögetős játék, ezért nem árt, ha szórakozás közben céljaid is vannak és nem csak játszol bele a vakvilágba. Nem árt küzdeni a kártyákért is, mert ha nem érdekelnek a kártyák, nem célod őket beszerezni, akkor base dekkel nem lehet labdába rúgni, főleg hosszabb távon nem. -
Dreadshade #9441 Loatheb pedig nagyon jó, annyiszor volt már nekem legalábbis, hogy egyszerűen megakadályozta az ellenség kombóját, ezzel 1 néha 2 kört is nyert , hogy kihúzzam a megfelelő lapot a kombó ellen vagy ne végezzen még ki az ellenfél és emiatt sok match dölt már el a javamra. Jó persze a Hunter és egyéb zoo féleségek általában kinevetik és ugyanúgy mennek az arcra vagy letakarítják lénnyel :D De hidd el nagyon jó lap tud lenni bizonyos ellenfelekkel szemben. -
Zozo0122 #9440 Loathebet ki kell tapasztalnom, szerintem annyira nagyon nem jó...nyilván mage ellen 6. körben megnyerheti a meccset...:D Na de lassan bele is kezdek a 2. szárnyba, mert az első régebbről megvolt :) -
VanDaal #9439 Én karácsonyra leptem meg magamat a Naxx-szal :)
Annyi új lap szakadt vele a nyakamba, hogy még a mai napig sem sikerült mindegyiket megfelelően beintegrálnom a paklijaimba... de ez legyen a legnagyobb bajom :) -
karmacoma #9438 A Zombie chaw, Creeper páros is brutál, a Knight és a Shade is elég jó (főleg druidba). Loatheb meg a játék egyik legjobb lapja.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.16. 20:11:17 -
Zozo0122 #9437 Én meg megvettem a Naxxot. Ideje bekeményíteni :) És épp az előbb esett egy Faceless is, szóval öröm és bódottá van
Ez meg a belcherek bármelyik paklimat szépen megdobják majd :)
-
VanDaal #9436 Eljött a nap, amikor rászántam magam, és összeraktam egy zoolockot... Persze szigorúan csak kíváncsiságból 
Hát urak, ami ezután jött, attól már kb én szégyellem magamat :D
1. ellenfél: Hunter
--> 3. körben feladta
2. ellenfél: Priest --> 4. körben meghalt
3. ellenfél: Druid --> ő már egész jól játszott, de így is a 7. körben meghalt
Tudom, ez nem épp egy reprezentatív kísérlet, de akkor is meglepett, hogy ennyire nem tudnak reagálni rá az emberek. -
karmacoma #9435 Miért?
Messze a legjobb winrate-em van vele. 2 seasont csak vele toltam. Rank 10-re mindig feltoltam pár óra játékkal(Messzebb lusta vagyok menni). Most lesz pára nap szünetem, lehet most ranked megy majd aréna helyett. Ezért is nézegetem a legendeket. Kíváncsi vagyok meddig jutnék. Visszatérve a sámánra. Hunterek és Handlockok ellen baromi jó szokott lenni. Szerintem egész jól megél a mostani metaban. Ez most ilyen kísérletezgetős pakli, wee helyett megy majd bele valami ami segít zoo és priest ellen(Bár utóbbi mindig is undorító matchup volt).
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.16. 19:13:52 -
sámánnal ne erőlködj. -
Zozo0122 #9433 Igaz, bocsi :) -
csoszi87 #9432 22,2 ha kérhetném.
Ne nézzük le a winrátámat.
-
Zozo0122 #9431 Millhouse Manastorm :)
Lassan úgy érzem, hogy a palával vagyok a legjobb :) Egyre jobb a pala paklim, pedig nincs benne mustárosbattle meg negyedmester sem. Sőt Tirion sincs. Semmi...puritán self made control paladinnyó :D Ilyenek vannak mint pilótás éggólem meg tank+recombo kombók, egy ogre, 2 senjin a belcserek helyett stb. Jó kis kaszt ez a pala, főleg GvG után :) -
karmacoma #9430 Nekem is van 2 legendnyi dustom most. Nagyon agyalok miket craftoljak. Ez a három pakli amivel rankedre merészkedek: 1 2 3.
Dr. Boom kb mind a háromba illene, a druidba akkor mehetne Kel'Thusad is. Ragnaros nagyon jó lenne a Palaba és elég jó a Druidba, Sámánba sztem semmi értelme. Oda leginkább Alakir kéne, de még class legendekig nem jutottam el craftolásban. Az is gondom, hogy nem igazán akartam gvg lapot craftolni, de Boom most túl jó és annyira kicsi esélyem van megkapni, de tényleg basicre lenne logikus nyomni a dustot. -
Én a huntereket mostanában elég szépen verem de minden más ellen meg teljesen hullámzó a teljesítményem. Pl. rógot nem is tudom mikor vertem el utoljára. -
Zozo0122 #9428 Én meg hallgatom Trumpot ahogy énekli a Zoot...és közbe szarráverek egyet :D Hallom, hogy épp feladta szakadok
-
Negritis #9427 baron-ragna-tbk-jones-alexa megvan :D szóval nekem annyira nagy gondom nincs, de ugye a lényeg az gromash az meg hiányzik
Dr. Boomot lecraftoltam közbe és átvette a faceless helyét a handlockomban -
karmacoma #9426 Egyszer régen bezúztam egy Shieldslamet meg egy Brawl-t. Mára már nagyon bánom őket. Mondjuk a Barron craftra soha az életben nem bírnám rávenni magam. :D Szegény barátnőm meg kezdőként eddig egyedül Gromash-t kapta mint értelmes lapot. -
Zozo0122 #9425 22%, na ezaz
És szinte ingyen rakják ezt össze.
-
csoszi87 #9424 Nem értem mi a bajod hunterrel.
Szerintem egészen jól kezelhető ellenfél és nincs is belőlük sok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.16. 17:54:13