Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battletag: Muhee#2716
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Minden buffol mindent.
BattleTag: kabel15#2672
Forrest Tomee: Nem játszom. A Monopoly-t szoktam játszani. Csak itt kicsit más a felállás. Nem egy a két játék. Mikor kiesel vagy nyersz a Monopoly-ban akkor felállsz és örülsz, vagy szomorú vagy, de minden esetre szórakoztál egy jót az ismerõseiddel, családoddal vagy akárkivel. Itt viszont, hogy van célja ( arena, pakli farmolás, crafting ) a játéknak már nem hasonló. Azért az ember ( legalább is én ilyen vagyok ), ha játszik egy ilyen játékkal akkor szeretne eredményt elérni és nem akarja, hogy a ráfordított 1 óra arról szóljon, hogy a pakli leosztása miatt nem nyert semmit és felesleges volt az idõ. Mert ez nekem nem móka. 😊 Viszont él az az igazság amit Zickler mondott. 😊
Utolsó 2 körbe úgy húzta az 1-1 lapját, hogy az elsõ 4 sebzés az összes lényemnek, a következõ pedig 6 sebzés a hõsömnek :/.
De mind1 bele fér. Néha én is felhúzom pont azt amire szükségem van. Csak hát így nyer, mikor nekem lent van 5 lényem a placcon neki meg csak 1 kártyája van :/
Malac nyert nekem 😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
1 baj van vele. Ami miatt mondjuk szerintem abba is fogom hagyni rövid idõn belül. Az a szerencse faktor.
Az egész azon múlik, hogy bedobja-e a megfelelõ lapot kezdésre vagy sem. Teli van a paklim alacsony szintû lapokkal. ( 1-3 ) És a poén az, hogy 5-6 körig max látok belõlük egyet vagy kettõt. Kösz. Ez nekem nem kell. Jobban fekszik az a játék ahol tudom, hogy nyomi vagyok és azért bukom. Az már nem móka mikor azért nem tudok nyerni, mert a 15 taunt lapból nem látok 4 körig 1-et sem.
Amúgy meg egy nagyon tuti kis játék.
Ezek akár a megjelenéskor is benne lehetnének már, mert valljuk be, nem túl nagy munka rajzolni pár új hátlapot, meg pár kamuanimációt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
havonta lesz v mi? 😄 valamint vmi "jutalom" is jöhetne érte
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Miért lehet az, hogy telepíteném a játékot, és ezt a hibát dobja ki:
"Whoops! Looks like something broke. Please try again."
Mit tegyek, hogy mûködésre bírjam?😊
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Lehet volt már, vagy tudtok róla, de ha nem, hát itt van 😄
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Innen lehet letölteni.
A következõket tudja:
- Aréna kártya értékelés (Trump készítette)
- Kártya jellemzok (mana, támadás, életero) a játékban található 392 kártyához (ebben benne van a 110 nem gyutheto kártya is, mint például Ysera álom kártyái)
- Az összes mezo sorrendezheto
- Kártya képének mutatása ha a kártyanév fölé viszed a kurzort
- Folyamatosan látható kereso mezo
- A kártyanévre kattintva a www.wowhead.com oldalra visz, ahol még több információt tudhatsz meg a kartyáról
- Folyamatosan frissítem a listát így mindig naprakészek a kártya információk
A következõ jellemzõk alapján filterezhetõ a lista:
- Kártyanevek
- Karakter osztályok (Mage, Priest, Shaman, stb)
- Kártya effektek (Taunt, Charge, stb)
Ha bármilyen ötletetek van amivel tovább tudnám fejleszteni akkor szóljatok 😊
Remélem hasznotokra fog válni!
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
szal esélyes hogy a szerverek sc2-n már mûxenek rendesen (grubby is streamel) a HS-t nem vágom
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Blizzard Blizzard! Ez nem vall rád 😄