Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Elhiszem csak amit írtál abból nagyon nem ez jön le. Sőt éppen az ellenkezője:
"Tőlem aztán mindenki azt csinál, ami neki tetszik, de nekem ez is egy jó cél volt ebben a játékban, egy jó kihívás és tényleg kisebb boldogság fogott el, mikor az összeNYERT goldból 1-1 szárnyat nyitottam :-)
Fogalmam sincs aki pénzért nyitja mit érez... ugyan ezt? BIZTOS? "
Ugyanazt csinálom én is amit utóbb írtál: quest, gold és abból paklivásárlás.
Itt a Naxx megnyitásáról volt szó, ami semmit nem ad és ha utánajársz azt nagyon megéri megvenni.
Szóval még mindig nem értem miért is hülye aki megveszi és milyen érzéstől esne el... Inkább nyer: időt, ami alatt sokszorosát keresi annak mint amennyibe megvenni kerül. Időt, ami alatt bármi mást is csinálhat és megmarad a gold ami questekből összejött. Szóval sokkal jobban jár aki megveszi a Naxx megnyitását, mint aki nem. Aki megteheti jobban jár vele. Éppen azért teszi ezt, mert nem hülye.
De szerintem az sem esik el sok mindentől aki esetleg paklit vesz pénzért amíg nem jön össze neki amire vágyik. Éppen azért, mert a szórakozást a játék maga adja, nem a lapok megszerzése. Aki szerint nem így van az vagy irigy vagy függő, vagy mazochista.
Szóval aki vesz paklikat az sem hülye szerintem. Ha megteheti főleg nem az ugye, sőt... Persze van, aki nem tehetné meg. Lehet, hogy valóban "hülye" (függő).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:45:15