Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem jön be az a könyv animáció.
BattleTag: kabel15#2672
Battletag: Muhee#2716
Na ezért nem merek még arénázni. Kéne gyûjteni infokat a kártyákról.
Az a bajom, minél többet kártyázok, annál nagyobb kedvem támad vissza térni a WoW ba 😄. DE NEM!!! NEM FOGOK MEGINT BEKOCKULNI 😄
Bár szerencsére nekem még nem találkoztam ezzel a "döggel" 😄
Kumiho #2179
http://www.arenamastery.com/
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
egyébként olyan lehet, hogy egy lapból mondjuk van 10db om? Csak mert akkor abból 8 at lehetne disenchantolni.
ezt mosz jól elcseszte 😊
Hát igen, ez elég idegesitö tud lenni. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Írták, hogy ilyen saját magát szívató cast. Ebben van is valami. Viszont a Hellfire meg ez a sok sebzõ spell iszonyat erõssé teszi. Lerak az ellen egy erõs kártyát én pedig simán kivégzem a spellekkel. És közben jó esetben még healelõdik is a hõsöm.
sorry
a legtöbb epic lapja használható, ellentében sok heroval (rugo, lock, hunter)
sámán is nagyon jó tud lenni hozzáértõ kezekben.
druid sztem inkább egy megbizható class ott, érdemes vele játszani de nem azzal lesz a legtöbb sokwines játékod.
nekem speciel a paladin a favoritom vmiért az hozza a legjobb átlagot.
Valószínûleg a mage lesz a fõ, aztán talán sámi a 2. bár az meg sokkban függ a totemtõl, hogy mi jön le, szóval elég random. Lehet warriort kéne játszani. Na mind1, egyenlõre csak ismerkedek a játékkal.
Ahogy nézem az elsõ aréna ingyenes, de jó lenne azon is szerezni valamit, nem csak tapasztalatot 😄
2. We won't consider adding non-WoW elements to HS.
3. We will observe and decide the duration of the open beta.
4. The new adventure mode might appear during open beta, new quests, several game stages and 10 to 20 new cards.
5. We will adjust the duration of monthly ladder according to open beta conditions.
6. More rewards will be added for the ladder, like the new card backs.
7. There will be Achievements!
8. Observer mode will be implemented once the game is stable.
9. 2v2 isn't in development currently because we're focusing on perfecting 1v1.
10. The PC client is already pretty stable and the iPad version will be released soon.
11. All cards are obtainable without paying. This is not going to change.
12. Cards balancing will be less frequent after open beta.
13. We are currently developing death knight and monk but we can't reveal too much.
14. An expansion pack is planned. There will be between 100 and 200 new cards.
15. We will not follow the Magic the gathering way of releasing new cards.
16. There is no plan for a skill points system.
17. Hamilton Chu's favorite class is Warlock.
18. I hope everyone can get legendary!
- We are not currently working on death knight and monk heroes. We have heard a lot from the community on their desire to see these classes, but right now the focus is on getting the game ready for PC and iPad launch.
- The first Adventure will not appear during the open beta. We will be releasing it later this year, after PC and iPad have launched.
- We know the community is interested in Observer mode, but we haven’t been working on the Observer mode actively.
- We are keeping an eye on feedback regarding the length of the seasons, but we haven’t determined whether or not we will be adjusting the duration yet.
We appreciate everyone’s excitement about Hearthstone as we conclude our first week in the open beta!
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/11422722276
A pap elég gyenge lett most a sok rush deckek miatt, mert ugye pappal inkább csak lassút lehet összerakni ami ér is valamit.
Arénában meg szerintem egyértelmûen a druid a legjobb, mert nem kell neki sok rare meg epic lap, hogy erõs paklit tudj összerakni vele.
De persze ez csak az én véleményem 😄
Én eddig alap kártyákkal játszottam, amiket meg lehet szerezni gép elleni harcokban. Mage, Priest, Sámi hõsökkel voltam. Eddig így látom az erõsséget:
Mage>Sámi>Priest.
Érdekes mert eddig azt olvastam, hogy a pap milyen OP. Lehet csak én játszok rosszul a pappal, de valahogy nem fekszik. WoW ben imba voltam vele 😄 De ez nem az a játék :/
pld. a mostani metában az aggro hunter erös lett.
amugy ez a lentebb feltett warrior dekk elég nagy eséllyel veri huntereket.
Computer games
Recently the term metagame has come to be used
kb ez írja legjobban, de én se biztos hogy mindig jól használom 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mi az a META? Sok helyen olvastam már, de nem jövök rá. 😞
viszont látszik az hogy minél késõbb akarnak nerfhez nyúlni, pl a protossok hisztiztek nem nagoyn volt változás csak rájöttek az MC használatára és OP lett kb
hasonló várható itt is azért, nyílván a mage elég könnyen erõs , de nincs olyan h esélytelen ellene, és simán lehet hogy kialakul valami olyan meta ami ver mindent ld molten
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873