40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nekem meg csak Sylvanas van hozzá, brawl meg hasonlókról már nem is szólva, ezért nem is foglalkozok vele.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 17:31:20 -
Zozo0122 #9422 Na ez az...shield slam nekem is kéne 2. De nem akar esni :D -
Negritis #9421 gromash,sylva,boom nekem is hiányzik abból sajnos
meg shield slam is :D -
Zozo0122 #9420 Nekem volt már 50 fölött a pajzsom, na az mi :D Jó dolog a control warrior, de sajnos nekem csak Juggernaut meg Ysera van benne, sokkal gyengébb az általános control warinál, de kegyetlen jó vele játszani. A juggernaut ki, majd vissza kézbe és mindezt 3-4x eljátszani sokadjára is nagyon vicces :) -
" fél tonnás pajzs" hehe!
-
Zozo0122 #9418 Dr. Ragna Szilvia, a AgyControl Csoport főorvosa. A különleges módszere a felszíni robbantásos kezelés, úgynevezett "Boombot"-okkal, amiket távolról szemlél egy fél tonnás pajzs mögül. De még mindig szívesebben küzdök ellene ( sőt, imádok), mint a Ándörékerkoinvebszpiner, vagy az unokatestvére, a Ándörtékerkoinlepörgnóm ellen
-
Néha jólesik :) -
Na végre megvertem egy - asszem ahogy Zozo nevezte - "ándörtékerkoinvebszpinner" huntert control palával! De nem is ez a lényeg, hanem hogy ugyancsak elvertem egy sylvanas-ragnaros-búm (ezeket is el kéne nevezni valahogy) warriort és megkaptam az 1000 win-es 300 aranyat. Még csak most, későbbre vártam... :) -
Negritis #9415 ezt nem vitatom, de pont ez a lényeg
a mostani kezdők tolják az aggro deckeket amik jók, DE nem igazán tudnak mint kezdeni egy korrekt kontrol deck ellen
viszont amíg a tapasztalat és lap készlet nem éri utol addig előnyben van a zoo/hunter
viszont ahogy közeledünk a 100%hoz ez az előny úgy csökken -
Zozo0122 #9414 Néha azért átváltasz troll üzemmódba
-
Zozo0122 #9413 Lehet, hogy igazad van. De egy olyan pakli, ami kordában tartja a huntert, minimum 5x olyan drága, mint az a szar :( -
Zozo0122 #9412 Jah és persze beast szinergia. Más classnak köze nincs ilyen szintű együttműködéshez a lapjai között. -
I will hunt you down! -
Negritis #9410 nem, egy pro játékos hunterrel nyer 6ot
handlock-control warival meg nyer 8at
ramp dudu - control priest - zoo is hoz neki 7et sztem
a hunter overrated, az elején sok gondot okoz de a lap+tapasztalat képes kordában tartani -
Zozo0122 #9409 Az, hogy túl erősek. Vegyük az összes hőst és egy pro játékos játszik 10 meccset minddel. Szerintem a hunter nyeri a legtöbbet, de legalábbis a top 3-ban lesz. Fegyverek, secretek, erős lények, erős hero power. Hiába nincs hatása a boardra, a face hunter nagyon erős. Főleg kezdők ellen és egyszerűen túl sok van belőlük. Azon kívül mit keres egy ilyen olcsó pakli akár legenden? Aki meg már egy éve játszik idegeskedhet, hogy egy ilyen megszakítja a winstreakjét. Utálom a huntert. Ez az indíttatás :D Olyan frusztrációt tud okozni, hogy hihetetlen és igazán nerfelhetnék pl. a skill commandot. Valószínűleg nincs teljesen igazam egyébként, de biztos mindenkinek volt már, hogy halálra idegesítette ez a class :) ÉS persze nyilván gyors játékra épül a game, meg kezdő játékos is magasra juthat, stb. De én pl. rosszul érzem magam ,ha azt hallom, hogy: I will hunt you down! :D -
"olyan paklit szeretnék csinálni, ami 90%-ban veri a huntereket"
Control priest / warrior.
Egyébként mi a baj a hunterekkel? Én kifejezetten szeretem, gyors meccseket lehet pörgetni, ha kell egy pár 10-es arénához. -
"ami 90%-ban veri a huntereket" - Ezt nehéz lesz. :) -
Zozo0122 #9406 Egyébként hosszú távú célom a játékkal az, hogy megalkossam az adott lapállomány legerősebb pakliját, valamint összeszedjek minden lapot goldenben :) Rövidebb távon egy olyan paklit szeretnék csinálni, ami 90%-ban veri a huntereket és amit lemásolhatnak a játékosok, ha túl sok a hunter a metában, ezzel kigyomlálva őket a francba. Szinte személyes bosszúhadjárat
De attól még nagyon erős motivációs erő :D
-
Ja nem balhézunk. Morgolódunk, elkönyveljük egymást hülyének aztán megnyugszunk és holnapra elfelejtjük. Később pedig egyetértünk valami másban... és kezdődik minden elölről. Van, hogy ilyen az élet maga is, nem csak a fórum. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:22:08 -
Ez az! :D:D:D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:14:31 -
Én teljesen egyetértek veled. Te is a játék miatt játszod mint pl. aréna, ranked stb. és nem a lapok, a gold miatt. Ez a lényeg. Szóval amit írtál az nagyon 
Amúgy ha utánaszámolsz sokkal jobban megéri költeni a Naxx megnyitására, mint paklit venni abból az IRL pénzből.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:17:59 -
Én azt is mondom, ha már ennyire élvezed, és ennyit játszol vele, valamilyen formában illik szembeköpni őket, és cserébe nem kis szívástól mentesülsz. -
Ha rám hallgattok azt csináltok amit akartok :D -
Zozo0122 #9400 Ne balhézzatok, inkább olvassátok el a #9387-et :) Ott vannak az indokaim. -
Nem azért tette bele, mert gáz. Ki mondta, hogy gáz nem megvenni? Arról van szó, hogy nem hülye aki megveszi. Sőt. Aki megteheti jobban jár. Sajnállak, hogy nem terjed idáig a kapacitásod, hogy felfogd.
Ilyen félrebeszélő Jánost rég hordott hátán a föld.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:07:19 -
Bocs ezt nem a megnyitása adja, hanem az ellenfelek legyőzése.
"Igen IRL pénzt fizetni valamiért, amit a kisujjad mozgatásával, játszi könnyedséggel szórakozva meg tudsz oldani... oooookkkkééééé ;-)"
Igen, ha megteheted, hogy megnyisd pénzért és időt takarítasz meg vele, a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség. Én megtehetem, mert több folyik be ugyanannyi idő alatt vagy bármi ok miatt. Esetleg csinálhatok mást helyette, illetve a goldot a random paklira költhetem és én valóban a SZÓRAKOZÁS miatt játszom, nem a kártyákért, jutalmakért. Lehet nem én vagyok a hülye vagy függő? :D:D:D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:08:17 -
Igen, nyilván azért tette bele a Blizz ezt a lehetőséget, mert annyira gáz. Tőlem abban a tudatállapotban élsz amiben akarsz, csak meg ne fertőzz :-D -
Olvass már vissza kinek és mire írtam... 700G-t írt, az 1 szárny, 1 szárny 1 hét játék. ;-) -
Sorry most jutottam idáig.
Utolsó bekezdés szintén azt támasztja alá, hogy Te nem a szórakozásért játszod, hanem a paklikért, lapok jutalmáért. Inkább függőséget mutat, mint szórakozást. Nem beszélve arról, hogy annyi ellentmondás és valótlanság van benne amit már túl sok lenne összeírni. :D -
"Itt a Naxx megnyitásáról volt szó, ami semmit nem ad"
Melyik játékról van szó? Én a Hearthstone-os Naxxramas-ról beszélek. Ott nincs olyan, hogy semmit nem kapsz... vagy ez neked semmi?
Haunted Creeper x 2
Maexxna
Nerub'ar Weblord x 2
Nerubian Egg x 2
Stoneskin Gargoyle x 2
Loatheb
Unstable Ghoul x 2
Sludge Belcher x 2
Dancing Swords x 2
Baron Rivendare
Spectral Knight x 2
Deathlord x 2
Undertaker x 2
Feugen
Stalagg
Mad Scientist x 2
Zombie Chow x 2
Wailing Soul x 2
Echoing Ooze x 2
Kel'Thuzad
Köztük: 6 db. legendary
Nálam ez már erősen valami, tekintve, hogy a Naxxra fordított gold lassan kétszeresét verem el paklinyitásra és eddig 1 legendary esett csak. Azt már nem is merem említeni, hogy maga a Naxx erősen funplay, heroicért meg ugye extra hátlap is dukál. Ez nem, hogy nem semmi, hanem PAZAR!
"Éppen azért teszi ezt, mert nem hülye."
Igen IRL pénzt fizetni valamiért, amit a kisujjad mozgatásával, játszi könnyedséggel szórakozva meg tudsz oldani... oooookkkkééééé ;-)
-
Paladinnal mentem eddigi legjobb arénáimat, a 12-est is. -
Megpróbálom hétköznapira lefordítani: Szarrágás, olcsójánoskodás..
Főleg Tőled.
Lehet, hogy örültél, amikor megnyitottad a szárnyat, de amennyi paklit nyithattál volna abból... -
Most esik le.
Hogyan lett a "Napi 35p-60p ráfordítással 1 hónap alatt szedtem össze 2800G-ot és nyitottam a szárnyakat." állításodból ilyen gyorsan "7 nap x 35-60 perc"?
Költői kérdés volt. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:55:25 -
Zozo0122 #9390 Ez az aréna is...mage ellen 90% hogy kikapsz. Tanulná már meg a Blizz, hogy mit jelent az, hogy balance... -
"Túl sok idő? 7 nap x 35-60 perc szórakozva :-)"
Csak azért hgoy végre játszhass vele? Az. Ennyi idő alatt bőven megkeresem az árát, szóval inkább megveszem a DLC-t pénzért és a szórakozásból jött goldért a random szart. Mert hülye azért nem vagyok. :D:D:D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:48:21 -
Elhiszem csak amit írtál abból nagyon nem ez jön le. Sőt éppen az ellenkezője:
"Tőlem aztán mindenki azt csinál, ami neki tetszik, de nekem ez is egy jó cél volt ebben a játékban, egy jó kihívás és tényleg kisebb boldogság fogott el, mikor az összeNYERT goldból 1-1 szárnyat nyitottam :-)
Fogalmam sincs aki pénzért nyitja mit érez... ugyan ezt? BIZTOS? "
Ugyanazt csinálom én is amit utóbb írtál: quest, gold és abból paklivásárlás.
Itt a Naxx megnyitásáról volt szó, ami semmit nem ad és ha utánajársz azt nagyon megéri megvenni.
Szóval még mindig nem értem miért is hülye aki megveszi és milyen érzéstől esne el... Inkább nyer: időt, ami alatt sokszorosát keresi annak mint amennyibe megvenni kerül. Időt, ami alatt bármi mást is csinálhat és megmarad a gold ami questekből összejött. Szóval sokkal jobban jár aki megveszi a Naxx megnyitását, mint aki nem. Aki megteheti jobban jár vele. Éppen azért teszi ezt, mert nem hülye.
De szerintem az sem esik el sok mindentől aki esetleg paklit vesz pénzért amíg nem jön össze neki amire vágyik. Éppen azért, mert a szórakozást a játék maga adja, nem a lapok megszerzése. Aki szerint nem így van az vagy irigy vagy függő, vagy mazochista.
Szóval aki vesz paklikat az sem hülye szerintem. Ha megteheti főleg nem az ugye, sőt... Persze van, aki nem tehetné meg. Lehet, hogy valóban "hülye" (függő).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:45:15 -
Zozo0122 #9387 Srácok, én arról beszélek, hogy szerintem nem éri meg a 700 játékbeli goldot egy szárny, viszont a pénzt lehet megéri. Ezen gondolkodom :) A 700 gold egy hét játék, esetleg csak 5 nap, de akkor is: sok. Ráadásul még 4 szárny kéne, ami 4x700, kb. egy hónap. Értem, amit Tinman mond, hogy a megérdemelt jutalom, de nekem nagyobb jutalom és izgalom a boosterek nyitása, vagy nagy győzelem arénában, mert ott nem tudom az eredményt, és egy legendnek vagy akár egy jó epicnek nagyon örülök. Ezenkívül van egy pár pakli ötletem, aminek alapelemei lennének ahiányzó Naxx lapok és addig nem tudom őket megcsinálni, amíg ki nem farmolom. Szerintem inkább megveszem, végigtolom, a játékbeli goldot meg költöm arénára, hogy abban legyek minél jobb minél előbb...így később állandó pénzforrás lehet a régi boosterek vételéhez. -
MasterCard :D -
Zozo0122 #9385 Igaz, meglehetne már, de mindig vagy arénára költöttem (amiben full szar vagyok) vagy régi packokra (amiből rengeteg lap hiányzik) :D -
"Szerintem én sokkal boldogabb voltam, hiszen nem szívtam érte egy hónapot :)"
Milyen szívás, nem tudom értelmezni. Játékkal, szórakozva kaptam ingame goldot amiből nyitottam. Semmiféle szívás nem volt.
"Te kevered a plusz kontentet magával a játékkal."
Te meg 180 centi szőke bombázó vagy. Honnan szedsz ilyeneket? :-D
"Kicsit, mintha úgy éreznéd, hogy aki megvette, nem végigment a pályán, hanem fizetett, hogy a végén legyen, pedig tévedsz - te ugrottad át az első szakadékot egy hónapon át :D"
Szövegértelmezési gondjaim lehetnek , mert ezt sem értem. Mit ugrottam? Hová? MI? :-D
Annyit tettem, hogy beléptem játszani, mint mindig, elkezdtem hol rankeden, hol casualban napi questet teljesíteni játszva és szórakozva, közben meg figyeltem ahogy gyarapszik a lé. Aztán amikor meglett a 700G, akkor nyitottam egy szárnyat szinte remegő kezekkel, mert abban a 700G-ban ott volt 1 hétnyi játék izgalma, öröme/csalódása/veresége... olyan volt, mint egy beteljesülés és ez egészen pontosan 4x történt meg. Nyilván egyszerűbb lett volna utalni, abs. telt volna rá, de végre egy játék ahol az ügyességemért kapott jutalomból (gold a nyerésért) további jutalmat vehettem. Ez csodálatos érzés és emiatt mondom mindig, hogy qrva nagy respect a Blizznek, mert megtehették volna, hogy pakli és Naxx szárnyak nyitása is kizárólag pénzért megy... nem így tettek, le a kalappal!