Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
"Szerintem én sokkal boldogabb voltam, hiszen nem szívtam érte egy hónapot :)"
Milyen szívás, nem tudom értelmezni. Játékkal, szórakozva kaptam ingame goldot amiből nyitottam. Semmiféle szívás nem volt.
"Te kevered a plusz kontentet magával a játékkal."
Te meg 180 centi szőke bombázó vagy. Honnan szedsz ilyeneket? :-D
"Kicsit, mintha úgy éreznéd, hogy aki megvette, nem végigment a pályán, hanem fizetett, hogy a végén legyen, pedig tévedsz - te ugrottad át az első szakadékot egy hónapon át :D"
Szövegértelmezési gondjaim lehetnek , mert ezt sem értem. Mit ugrottam? Hová? MI? :-D
Annyit tettem, hogy beléptem játszani, mint mindig, elkezdtem hol rankeden, hol casualban napi questet teljesíteni játszva és szórakozva, közben meg figyeltem ahogy gyarapszik a lé. Aztán amikor meglett a 700G, akkor nyitottam egy szárnyat szinte remegő kezekkel, mert abban a 700G-ban ott volt 1 hétnyi játék izgalma, öröme/csalódása/veresége... olyan volt, mint egy beteljesülés és ez egészen pontosan 4x történt meg. Nyilván egyszerűbb lett volna utalni, abs. telt volna rá, de végre egy játék ahol az ügyességemért kapott jutalomból (gold a nyerésért) további jutalmat vehettem. Ez csodálatos érzés és emiatt mondom mindig, hogy qrva nagy respect a Blizznek, mert megtehették volna, hogy pakli és Naxx szárnyak nyitása is kizárólag pénzért megy... nem így tettek, le a kalappal!