Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Belegondoltam, de nem tudok egyet érteni veled. Hunterként nem annyira egyszerű a játék, ahogy azt elképzeled. Tudom, szerinted csak annyi, hogy kiteszi a hunti az undertakert, ami pár kör múlva már 5/6-os és agyonver bárkit. Meg ész sem kell hozzá, mert csak rakni kell a lényeket.
Mondom, ezek sztereotípiák. Rengetegszer látom, hogy az ellenfél tudna nyerni, csak béna. Nem összpontosít, nem ismeri a secreteket, nem tudja felmérni, hogy melyik lényemet kell leszedni. Ugyanakkor én meg vagyok olyan hülye, hogy minden heroval játszok, nézek folyamatosan versenyközvetítéseket, képes vagyok rá, hogy kitaláljam, hogy az addig látott lapokból neki milyen deckje lehet. Az már csak hab a tortán, hogy nem a most a metában látható huntert játszom. A legszebb az egészben, hogy ma 5-ből 5 meccset hoztam, és simán meglett a napi küldim úgy, hogy az 5 meccsből 3 mech volt, egy facehunter. (Most olyanokat kellene írnom, hogy "remélem a mech lapokat nerfelik, stb, stb") Könnyű volt a győzelem, de egyszer sem éreztem azt, hogy azért nyertem volna, mert túl op deckkel játszanék.