Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnak és dolgoznak rajta.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
reinstallt probaltam , esetleg masvalakinek otlet?
koszi
Warlock
155 + 25 gold
1 pakli
Fõ gond szerintem a spellek hiánya volt. Volt egy Demonfire és egy Bane of Doom, amik inkább summon/buff mint remove.
F
Ha esetleg valakinek lenne 1 fölösleges kulcsa jelentkeznék szerényen 😊) Köszi! 😄

saját kis finomságos pap dekkemmel 5-6 kör alatt leamortizálom a 30 HP-t😛
be lehet állítani a játékban, hogy ne a teljes nevemet írja ki hanem a battletag-et vagy valami mást?
!Forza Ferrari!
A 3 sebzés lockként nagyon sok, az indoklás szerint le akarják húzni a lock early game elõnyét, de hát nem pont ez lenne a lényege annak a classnek? Semmi, de semmi esélyed lockként a direkt sebzõ lapok ellen késõbb, muszáj vagy korán nyerni ebbe nem fér bele 3 sebzés t1-ben, szerintem.
A Buzzard-nek indoklása, hogy a Hunter túl erõs volt a Mage, Druid és Shaman ellen. Nem tudok errõl nyilatkozni, mert nem játszom ezeket, de megint csak azt tudom mondani, hogy ahelyett, hogy a direkt sebzõ paklikat nerfelnék, ellehetetlenítik a többit. 1 HP-t egy mage laphasználat nélkül, 2 manáért bármikor kiszed, arról nem is beszélve, hogy milyen erõs sweeperek vannak ott (Blizzard, Flamestrike). Hasonlítsuk már össze ezt a draw engine-t a Priest-ével, aki eleve olcsóbban játszik ki, egy kártyahasználatot nem igénylõ 1/3-ast...
,a sem nyomtam sokat, 100 goldos napi q-t befejeztem , aréna aztán még pár meccs. 😊
De sokáig már nem fogod tudni tartani ezt a napi 1 szintet az biztos.
F
azt hiszem mást nem kell kijavitanom 😊
lehet hogy tuloztam kicsit szóval pontositok.
Majdnem mindegyik herommal játszom minden nap amig szintet nem lép.
most 28-30-32 szinten van mind
5 Pack:
330 gold (230+75+25)
Sense Demons (golden)
1 Pakli
Szintén Paladin egyedül a kevés 2 dropp (1 db fairy dragon + 1 raptor) volt zavaró de összességében jól ment 😊
F
<#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy meg semmi logika nincs abban amit mondasz biztos a saját pénztárcájuk ellenségei és nem engedik játszani azt aki költene.
F
F
Kiadhatnák akár most ha akarnák, mert 1 hónap alatt lefejlesztené azt a Blizzard, ami hiányzik. Lehet már rég kész, amit terveztek bele. Amiért nem teszik, mert hatalmas reklám értéke van a mézesmadzag húzogatásnak.
Csak azért kérdem, mert a Blizz most küldött bétakulcsot és azt hittem, hogy most mindenki, aki eddig kimaradt a bétából - az most kapott hozzáférést, de ezek szerint még nem.
44 -> 45 Félelmetesen lassú volt Paladinnal 😊
F
aréna néha bejön néha akadozik most olyan 4/5 win az átlagom (kezdetben kb 2 volt😄) legutolso 4win - 75 gold 1 pakli, benne egy feral spirit.
az any OP rareim már mind megvannak, a hero rareknek ami használhato jobban örülök mint vmi gagyi epicnek amit lazán beörlök 😊
Azért irigylem azokat akik egész nap ezt nyomatják stream-en és még meg is élnek belõle.
F
Más:
Aréna 9-3 (2 nyert játékot buktam el csúnya hiba miatt. Persze sírhatnék itt mint a többiek hogy az rng de az igazság az hogy simán 12 win ha nem nézem el.)
Paladin átlag alatti deck csak 1 truesilver + conc
4 csomag:
85 + 155 arany
1 pakli
1 Eye for an Eye (nem gold) kártya
F
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lehet, hogy azért, mert a legtöbb kaszttal csak basic kártyáim vannak és magasabb Ranked szinten már nem mindig elég, oda azért sokszor már több kell.