Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a UPC😄

Aradebil2
elég nagy geba lehet blizznél, kiváncsi vagyok mi okozta a teljes lehalást

ProGabe
Launcher breaking news-a nem dísznek van ám! 😊
Tudnak és dolgoznak rajta.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem se tölt a játék. Belép a kezdöképernyöre, ahol a Hearthstone felirat van, várom, hogy továbblépjen, de egyszerüen becraschel és ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

probáltam irni a supportnak de ilyen szekciojuk nincs ahova ez a bug beférne ezért igazán nem tudtam megirni a ticketet 😄
Aradebil2
el van cseszõdve vmi, dio3 is le van halva állítólag

rendben köszi a választ 😊 csak megijedtem, hogy nálam van a gond, mert tegnap semmi baja nem volt még. Remélem ma megcsinálják legalább estére 😄
Nálam se tölt be biztos csinálnak valamit.

Másnak se tölt be a játék? vagy az én gépemben van a hiba?
Nem a gépedben van a hiba. Írnod kell a supportnak.
sziasztok egy olyan problemam lenne , hogy a lejjebb is lathato reward screenre beragadt az arena modeom. Akarhanyszor megprobalok arenaba lepni mindig a dobozt dobja fel , kinyithatom megmutatja a rewardokat ( amit mar megkaptam ugye ) es nem enged tovabb.

reinstallt probaltam , esetleg masvalakinek otlet?

koszi
Szerintem egyetlen aréna menet sem gyenge, ami hozza a 150 goldot.
MEdievil
A mai Aréna nagyon gyenge lett 😞 7-3
Warlock
155 + 25 gold
1 pakli
Fõ gond szerintem a spellek hiánya volt. Volt egy Demonfire és egy Bane of Doom, amik inkább summon/buff mint remove.

F

sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne 1 fölösleges kulcsa jelentkeznék szerényen 😊) Köszi! 😄
nah ezzel kéne valamit ma összehoznom....kalózos kislényes buffolósnak indult,de se kalózokat se buffokat se normális lényeketmspelleket nem kaptam😄

milyen early dmg nerfrõl beszélnek ezek?

saját kis finomságos pap dekkemmel 5-6 kör alatt leamortizálom a 30 HP-t😛

oneal1
hali!

be lehet állítani a játékban, hogy ne a teljes nevemet írja ki hanem a battletag-et vagy valami mást?

!Forza Ferrari!

Igen jó lenne
Systore
kell még a kulcs?
Ha valakinek akadna esetleg még majd felesleges kulcs, mert sajnos lemaradtam az elõzõrõl akkor azt szívesen fogadnám! thx
Elkelt.

Hali, Nekem nagyon jól jönne! kérlek írj rám
Na kaptam egy extra kulcsot én is ha valaki kéri szívesen elküldöm.

Anthrax
Buzzardot én is sajnálom, imp az pont jó így

Ti nem érzitek úgy, hogy a Starving Buzzard és a Flame Imp nerfje túl sok?
A 3 sebzés lockként nagyon sok, az indoklás szerint le akarják húzni a lock early game elõnyét, de hát nem pont ez lenne a lényege annak a classnek? Semmi, de semmi esélyed lockként a direkt sebzõ lapok ellen késõbb, muszáj vagy korán nyerni ebbe nem fér bele 3 sebzés t1-ben, szerintem.
A Buzzard-nek indoklása, hogy a Hunter túl erõs volt a Mage, Druid és Shaman ellen. Nem tudok errõl nyilatkozni, mert nem játszom ezeket, de megint csak azt tudom mondani, hogy ahelyett, hogy a direkt sebzõ paklikat nerfelnék, ellehetetlenítik a többit. 1 HP-t egy mage laphasználat nélkül, 2 manáért bármikor kiszed, arról nem is beszélve, hogy milyen erõs sweeperek vannak ott (Blizzard, Flamestrike). Hasonlítsuk már össze ezt a draw engine-t a Priest-ével, aki eleve olcsóbban játszik ki, egy kártyahasználatot nem igénylõ 1/3-ast...

Aréna Paladin deck: kaptam 1db attackot növelõ spellt a 3ast azt hali...szánalom

tudom.
,a sem nyomtam sokat, 100 goldos napi q-t befejeztem , aréna aztán még pár meccs. 😊
MEdievil
Kicsit másként hangzik egybõl 😊
De sokáig már nem fogod tudni tartani ezt a napi 1 szintet az biztos.

F

a main dekk lvl 15-t a ranked szintre értettem.
azt hiszem mást nem kell kijavitanom 😊
na persze main 15 😊)
lehet hogy tuloztam kicsit szóval pontositok.
Majdnem mindegyik herommal játszom minden nap amig szintet nem lép.
most 28-30-32 szinten van mind
MEdievil
Na második Aréna 12 win lett.

5 Pack:

330 gold (230+75+25)
Sense Demons (golden)
1 Pakli

Szintén Paladin egyedül a kevés 2 dropp (1 db fairy dragon + 1 raptor) volt zavaró de összességében jól ment 😊

F

TBTPumpa
Jövök:

<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MEdievil
Igen én még pont emlékszem a D3 startra. Gyönyörûen bírták a szerverek.
Amúgy meg semmi logika nincs abban amit mondasz biztos a saját pénztárcájuk ellenségei és nem engedik játszani azt aki költene.

F

Ugyan, a dinamikus felhõ, szerver rendszer, amibe fut a wow, az sc2, dio3 nem bírna el egy turn based kártyajátékot? Mese habbal.
MEdievil
Nem az a baj hogy mennyire van kész. A szerverek nem bírnák el ha open béta lenne és mindenki egyszerre szabadulna rá.

F

Fehercsoki
Illetve elvileg még a szerverek nem bírnák a terhelést.

Closed jelenleg.

Kiadhatnák akár most ha akarnák, mert 1 hónap alatt lefejlesztené azt a Blizzard, ami hiányzik. Lehet már rég kész, amit terveztek bele. Amiért nem teszik, mert hatalmas reklám értéke van a mézesmadzag húzogatásnak.
TBTPumpa
Köszi a gyors választ.
Csak azért kérdem, mert a Blizz most küldött bétakulcsot és azt hittem, hogy most mindenki, aki eddig kimaradt a bétából - az most kapott hozzáférést, de ezek szerint még nem.

MEdievil
Kérdezni akartam hogy játszol az összes heroval napi 1-2 szintet de aztán láttam, hogy a main 15 😊
44 -> 45 Félelmetesen lassú volt Paladinnal 😊

F

Fehercsoki
Még nem, de nagy valószínûséggel nem lesz elõre bejelentve a pontos dátum, és mivel "biztos", hogy ebben a hónapban jön szerintem még karácsony elõtt open beta lesz a játék, tehát nagyon közel van.

TBTPumpa
Már elindult a public béta vagy még mindig csak "kiválasztottak" bétázhatnak?

Epikek tényleg érdekesek sok rare lap jobb náluk. Én nem török be egyetlen lapot sem (max ha három van belõle), mert bármikor javíthatnak rajta, inkább gyûjtöm õket.
Annyira nem jó játék ez, inkább szórakoztató. Nem bírnék teljes napokat játszani vele. Ahogy susarc írta kis idõtöltésre reggeli kávé mellé megfelelõ. Soha nem fogja elérni egy akármi, mit mondjak, MtG valódi játék élményét. Ha el is érné egyszer a komplikáltsága, akkor azért nem mert az egész rendszer szórakoztatási volta mesterséges illúzión alapul.
én mindennap játszom mindegyik herommal, 1-2 szintet. ranked nem igazán izgat. main dekkemmel felkusztam lvl15-re aztán jött egymás után 6 mage...

aréna néha bejön néha akadozik most olyan 4/5 win az átlagom (kezdetben kb 2 volt😄) legutolso 4win - 75 gold 1 pakli, benne egy feral spirit.

az any OP rareim már mind megvannak, a hero rareknek ami használhato jobban örülök mint vmi gagyi epicnek amit lazán beörlök 😊
MEdievil
Aréna tényleg fárasztó nekem 1-2 fér bele a napba de ha edzés van akkor pont kimarad így fõleg 2 naponta játszom.
Azért irigylem azokat akik egész nap ezt nyomatják stream-en és még meg is élnek belõle.

F

Nem nagyon fecsérlem az idõt ranked-re. Napi 1-2 aréna, ahogy sikerül. Elég idõzabáló dolog. Nem fogok nagyon rankedet nyomni amíg nem open a játék, gyûljenek inkább a lapok. Abban a minutumban ahogy open lesz a játék elözönlik a casual porondot a topdeckek, így a napi küldi sem lesz szvsz egyszerû. Lehet jobban megéri majd visszaesni mindig pár csillagot rankeden és úgy harvesztálni a napi goldot.
MEdievil
Persze értelek. Meg kell találnod a saját stílusod mert szerintem nem lehet azt mondani egyikre sem, hogy az a tökéletes. Hiába erõs a druida ha halálra unom magam vele és ez rányomja a bélyeget az egész játékra.

Más:

Aréna 9-3 (2 nyert játékot buktam el csúnya hiba miatt. Persze sírhatnék itt mint a többiek hogy az rng de az igazság az hogy simán 12 win ha nem nézem el.)
Paladin átlag alatti deck csak 1 truesilver + conc

4 csomag:
85 + 155 arany
1 pakli
1 Eye for an Eye (nem gold) kártya

F

Ja, én is megcsinálok bármit bármelyik hössel, csak nem mindegy, hogy 3 gyözelemre 15 vereség jut vagy fordítva. Nyilván utóbbi azért picit jobb. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hát nem tudom, nekem valahogy bajaim vannak a kasztokkal, eddig a sámán volt a main kasztom, de aztán valahogy egyre rosszabbodott a statisztikám vele, majd átpártoltam a warriorra, kialakítottam vele egy jó decket, amivel elég szépen aratok (a Ranked-en is azóta megy ilyen jól, mióta átváltottam warriorra).
Lehet, hogy azért, mert a legtöbb kaszttal csak basic kártyáim vannak és magasabb Ranked szinten már nem mindig elég, oda azért sokszor már több kell.