40521
  • Shep
    Akkor még mindig ott a hunter :D
  • dave9004
    kár h én ki nem állhatom a warriorral együtt :D
  • Shep
    Na igen a pala nagyon megerősödött szerintem.
  • karmacoma
    Paladin. Equality+Pyro+Con+Truesilver+Follow The rules. Iszonyatosan jó control eszközök. Adott szituban/matchupban át lehet menni vele tempoba, ezt nem nagyon lehet megtenni Priestel vagy Warriorral. Sokan lenézik, de az új metaban nagyon jól megállja a helyét. A hosszú meccseket gyakran hozzák a dude-ok, és a játék minden szakaszára vannak nagyon jó minionjai.
  • Shep
    Priest :) De abban mi a vicces, hogy 5 kör alatt nyersz egy hordával? Nem értem. Eleinte az amíg nem ismered annyira a játékod de mégis sikereid vannak na de hónapok múlva is ugyanaz? Ok jött x új lap amikből bekerült ezekbe a paklikba vagy 4 de a többi ugyanaz.
  • Nirz
    nem tudom,mondjál olyan controlt ami valóban fun és nem túl rng-s

A handlock személy szerint nem nyerő mert nagyon könnyen burstolható és úgy érzem mindig boratvaélen táncolok olyan kellemtlenül idegesítő érzés

A ctrl warriort se mert a gondolattól is rosszul vagyok hogy mirrorben egy másikkal a világ legunalmasabb meccsei!!!!

• Zozo0122 #8977
    Azért az kemény, hogy senki nem számít a második force of nature combora :D Ha kijátszok egyet, akkor utána már nyugalomban vannak, hogy úgysem tud egyszerre sok sebet okozni
  • Shep
    Dehogy, az elején 1-2 hónapig játszottam csak de ahogy elkezdtek jobb lapjaim lenni rájöttem ,hogy van élet az aggro fosokon túl is és menyivel érdekesebb a játék. Igazából aki az aggrot nyomja csak az egy csomó jó dologból kimarad és ezt egy stream sem adhatja vissza.
  • Nirz
    aha szóval vagy fél évig aggro játékos voltál face hunterrel meg zooval és most meguntad és azért kritizálod őket xD
    gondolj bele hogy te is voltál kezdő és nagyon is élvezted őket szóval másnak is joga kell hogy legyen ez :P

A huntert én személy szerint nem szeretem mert nincs drawja és az úgy elég uncsi
    Viszont zoo örök kedvenc 90% játékomnak csak zoo deck:D
  • Shep
    A mostani priestem nekem is szétkapja őket elég jó %-ban de ettől még undorítóak.
  • karmacoma
    Btw, szerintem itt akik facehuntert írnak, azok többnyire a Buzzard nerf utáni DR hunterről beszélnek(Pedig nem ugyan az. A klasszik face nagyon buta, és könnyen verhető). Amúgy nekem hunter ellen nagyon jó %-om van, és valszeg azért mert nem rankedezek sokat, és a low rank hunter játékosok 90%-a segghülye. Amúgy a dr huntert nem(csak) azért utálja mindenki, mert primitív, hanem azért, mert ha első 7 lapjába behúz 4-5 bizonyos lapot(Olyan 10-14ből), akkor 80%, hogy nyer face nyomkodással. (Undertaker+ olcsó dr, Bow, Mad S, Mark), mert a Highmane, Kill command topdeck elég lesz a 6-7. körös winhez.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.09. 18:22:06
  • dave9004
    engem elkerülnek :/ pedig a druidom annyira szeretné őket
  • Shep
    Játék legelején hónapokig csak hunterrel játszottam és most is szoktam ha a küldetés az, tudom miről beszélek, össze sem hasonlítható a játék egy control paklival. Azt egyébként meg sosem mondtam ,hogy a hunter agyatlan és nem igényel tudást, csak azt, hogy marha erős és rohadt unalmas, mindig ugyanazt látni. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan hunter meccsem amikor nem tudtam előre, hogy mit fog hívni. Ja, de mikor vártam a kill commandot de nem jött mert nem volt nála :) Mondjuk az azért az meglepő lett volna ,ha egy vér hunteres azt mondja ,hogy igazam van, akkor már tényleg nagy lenne a baj :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 18:17:58
  • Mephike
    Belegondoltam, de nem tudok egyet érteni veled. Hunterként nem annyira egyszerű a játék, ahogy azt elképzeled. Tudom, szerinted csak annyi, hogy kiteszi a hunti az undertakert, ami pár kör múlva már 5/6-os és agyonver bárkit. Meg ész sem kell hozzá, mert csak rakni kell a lényeket.
    Mondom, ezek sztereotípiák. Rengetegszer látom, hogy az ellenfél tudna nyerni, csak béna. Nem összpontosít, nem ismeri a secreteket, nem tudja felmérni, hogy melyik lényemet kell leszedni. Ugyanakkor én meg vagyok olyan hülye, hogy minden heroval játszok, nézek folyamatosan versenyközvetítéseket, képes vagyok rá, hogy kitaláljam, hogy az addig látott lapokból neki milyen deckje lehet. Az már csak hab a tortán, hogy nem a most a metában látható huntert játszom. A legszebb az egészben, hogy ma 5-ből 5 meccset hoztam, és simán meglett a napi küldim úgy, hogy az 5 meccsből 3 mech volt, egy facehunter. (Most olyanokat kellene írnom, hogy "remélem a mech lapokat nerfelik, stb, stb") Könnyű volt a győzelem, de egyszer sem éreztem azt, hogy azért nyertem volna, mert túl op deckkel játszanék.
  • Shep
    Zavar, mert megöli a játékot, én elhiszem, hogy van aki ezt élvezi de hosszú távon nem tesz jót a HS-nak, nem kell ezzel egyet érteni de ettől még aki kicsit belegondol beláthatja, hogy van benne valami.
  • Shep
    Nagyon mák és időszak függő is amúgy. Esténként én úgy vettem észre ,hogy könnyebb, délutánonként már húzósabb. Meg van amikor mindent ad, van amikor nem, úgyhogy 6-7 meccsből nem igazán lehet komoly következtetést levonni.
  • Zozo0122 #8967
    A full gold kártyások mindig nagyon kemények. ott azért tényleg megvan minden lap :D Mikor látod, hogy golden verzió a coin, akkor ott már baj van...de legalább mindig jó meccsek, egy ilyen játékos nem fog belemenni a képedbe full aggroval.
  • Shep
    Van belőle vagy 7 :D
  • dave9004
    haverom szedett vedett priest-jével lementem r16-ig neki questelés gyanánt. és azért jöttek olyanok mint full gold kártyás pala, stb
    lehet azért nyerni de nem egyszerű.
  • Mephike
    Azért értem én, hogy ideges vagy, de továbbra sem tudok egyet érteni veled. De persze megértem, hogy Téged zavar a hunter (és pár másik játékost), de nekem ettől még továbbra is az egyik kedvencem marad. :)
    (Kétségtelen, hogy pl a facehunterért én magam sem rajongok, de azokat szerintem könnyű leverni.)
  • Zozo0122 #8963
    Nekem meg egy Malorne kellene, ha bárkinek van, az elérhetőségem [email protected], ide jöhet
  • Negritis
    wisp for mhm? :D
  • Shep
    Na az kell nekem, adok érte egy Millhouse-t :)
  • Zozo0122 #8960
    Van piloted sky golemem, de nem adom :D
  • dave9004
    újszerű dark wisperst piloted sky golem-re cserélnék
    ugyanitt bojler eladó
  • Zozo0122 #8958
    Én sajátot csináltam , de így megnézve kb. a lapok fele hasonló :D Visszább be is tettem képet :) Bár azóta kisebb változtatások voltak benne.
  • Devv
    Az jöhetne nekem is!

Van itt egy Beast Druid. Vagy ti is ezt raktátok össze?
  • Zozo0122 #8956
    Hát ezaz, nekem is csak egy van még...mit megadnék egy dark whispersért...:D Amúgy viccen kívül kéne egy, arénában egyszer kisegített :D
  • Zozo0122 #8955
    Nincs itt egy SolidSnake nevű srác? Valahonnan ismerős, az előbb verte agyon a Juggernautos control warimat drudiddal...már készen állt a csapda, alig volt lapja, 2 mine a deckjében, következő körben kapta volna a 3-at, utána a negyediket, tank meg hasonlók a boardomon, amikor is egy 13 attackra buffolt Young Dragonhawk-al vert meg egy kör alatt :DDDD
  • Devv
    Hülye lennék! Mindig ilyen lehúzós vagy? Tudod mi meló wispet nyitni? Szökő évente jön egy...
  • Zozo0122 #8953
    Jó figyi, mivel csak egy Wispem van, ezért egy Wispért adok egy Yserát. Benne vagy?
  • Shep
    Az hol érné meg a Blizzardnak? :)

Amúgy meg a rohadás jönne minden hunterre! Undorító, hogy mindig ugyanazt a fost nyomatják. Tényleg nem értem ,hogy nem tudják megunni azt a szart. Nincs benne semmi változatosság. Az lenne a jó ha lenne egy ranked az ilyen aggro fosoknak, meg egy a normális pakliknak, aztán a sok aggro fos üsse egymást. Véleményem szerint az aggrok csak ártanak a játéknak, ugyanis mivel ők uralják a létrát szinte mindenhol, a többiek kénytelenek ellenük készült paklikkal operálni, ezzel megakadályozva azt, hogy több, érdekesebb pakli születhessen, mert még ha meg is születik eredménytelen lesz a sok agresszív vacak miatt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 14:27:19
  • Devv
    Nem jó, mert nekem meg van egy golden mech bear cat-em, ami kettőt ér. :)
  • Zozo0122 #8950
    Akkor van egy darab fölös rare druid lapom, az a mech bear cat medvedisznóember :D Arra cserélhetnénk, mert csak egy Knife Jugglerem van, de az golden, szóval kettőt ér :D Amúgy nem is lenne rossz dolog a cserélgetés, de csak raret rarere, legendet legendre lehetne stb.
  • Shep
    Akkor te lopkodod el a nekem szánt lapokat :)
  • karmacoma
    3 mini mage, 2 Gazlowe. Nyertem? :D
  • Shep
    Mondom, mindig az 1/1-es fos tokent hozza át.
  • Devv
    De az common.
  • Zozo0122 #8945
    Adok helyette egy gilblin stalkert, van belőle vagy 7
  • Devv
    Van egy Knife Juggler cserém. Kell valakinek?