• karmacoma
    Ahogy mostanában próbálgattam, olcsóbb pakliból 3 fogja meg jól az agrot és hozza jó %-ban a controlosabb matchupokat:
    Shámán: Ezt kitárgyaltátok. Én kicsit mást futtatok, de a healbot nagyon kell bele. Én Sylvanast és Black Knightot használok benne legóból és Doomhammert epicből. TBK helyett valszeg Bomb lobbert pakolnék, ha nem lenne meg.

Ramp Druid: Vele sajnos kell a wild grow+keeper az elején aggrok ellen, és nekem van benne a 4/4-es ogre is, hogy agro ellen minél hamarabb legyen boardom(Mulligannél csak wg-re megyek, semmit nem tartok meg, ha nincs). Ha eljutsz a Blecher, War, Druid of the claw szakaszba, általában már nehezen nyer az agro. Control ellen meg pont te rusholsz. Drágább lap nekem benne TBK, Sylvanas, Cairne(Helyette mehet sunwalker), 2* Lore, 1 Force of Nature, 1 War.

Paladin: A mustárral gyorsan tudod fogni a boardot bárki ellen. Korábban már linkeltem. Ebben epic nincs is. Lego jó pár, de Sylvanason kívül mind pótolható.

Ezek elég univerzális és élvezetes paklik, de meg kell tanulni őket. A druiddal nagyon sokáig missplayeltem kb minden második körben, a Paladint meg múlt hónapban hoztam fel level 10-re. Mostanra az egyik legjobb paklim lett.