40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Belcher helyett a Senjin tökéletes. Én is azt használtam régen. Bár én tegnap megvertem egy divine shield palát, igaz nehezen és tényleg op. :) -
Rankeden is lehet mivel tök mindegy hol végzel hó végén ha az nem legend nem jár érte plusz. -
Zozo0122 #8861 Na az új paladinom elég jónak tűnik, most vertem szét egy control warriort vele, pedig ott aztán volt minden legendary szép sorban:D Megint megy a winstreak 18 óta már 15nél vagyok, gondolom amíg nem jön egy face hunter...továbbra is azt mondom, hogy a divine shield képesség OP :D Belcher is kéne lassan, szóval farmolom a goldot Naxxra, addig is Senjineket tettem be és bevált, legalábbis eddig. Belcherre nem is igazán van más alternatíva... -
Igen, mert rankeden valódi pénznyeremény, lakás és autó várható. 
A napi questeket mindig casual-ban tolom (ha olyan akkor arénában), cserébe nem tépem ki minden száll hajam, mint Shep, ellenben lehet próbálgatni, mindenféle őrült ötletet... -
Kipróbáltam, pont egy sámánt fogtam ki, na megyek vele még egyet, Hát ez egy fos, még viccnek is rossz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 20:32:22 -
Tudom, de a poén kedvéért. -
az egy fos :D -
Persze de ha a szárjátékos kihullik a kispadról kell valakit bevinni :) -
Negritis #8855 az a baj hogy a decken sokat dob ha van benne, ugyanúgy mint az is sokat segítene ha lenne Jaraxusom meg az új legendem :D -
Nekem most 2 hellfire van meg 1 shadow jobb híján, de volt mikor a hell helyett a birkát raktam be és nem volt egyáltalán rossz, sőt. Molten helyett sea meg clockwork, vagy csak 2 sea mikor mit vélek jobbnak de hát ugye egyik sem egy molten. -
Kipróbálom ezt a mágus paklit már csak a poén kedvéért is. -
Negritis #8852 2xhellfire-2xshadowflameből 3at szoktak futtatni (nálam 2 van)
a molten viszont alap sajnos -
Egyik olcsóbb, mint a másik. Igaz a lockhoz nekem csak a két molten hiányzik meg egy szifon és egy shadowflame de ez utóbbi 2 lényegében el is hagyható ha olyan variációt nyomat az ember. -
karmacoma #8850 Ahogy mostanában próbálgattam, olcsóbb pakliból 3 fogja meg jól az agrot és hozza jó %-ban a controlosabb matchupokat:
Shámán: Ezt kitárgyaltátok. Én kicsit mást futtatok, de a healbot nagyon kell bele. Én Sylvanast és Black Knightot használok benne legóból és Doomhammert epicből. TBK helyett valszeg Bomb lobbert pakolnék, ha nem lenne meg.
Ramp Druid: Vele sajnos kell a wild grow+keeper az elején aggrok ellen, és nekem van benne a 4/4-es ogre is, hogy agro ellen minél hamarabb legyen boardom(Mulligannél csak wg-re megyek, semmit nem tartok meg, ha nincs). Ha eljutsz a Blecher, War, Druid of the claw szakaszba, általában már nehezen nyer az agro. Control ellen meg pont te rusholsz. Drágább lap nekem benne TBK, Sylvanas, Cairne(Helyette mehet sunwalker), 2* Lore, 1 Force of Nature, 1 War.
Paladin: A mustárral gyorsan tudod fogni a boardot bárki ellen. Korábban már linkeltem. Ebben epic nincs is. Lego jó pár, de Sylvanason kívül mind pótolható.
Ezek elég univerzális és élvezetes paklik, de meg kell tanulni őket. A druiddal nagyon sokáig missplayeltem kb minden második körben, a Paladint meg múlt hónapban hoztam fel level 10-re. Mostanra az egyik legjobb paklim lett. -
Negritis #8849 mikor amazt rank3on a miracle wari veri annak van egy feelingje :D -
Nirz #8848 nah igen xD
4 god tier deck van miből válogatni kinek tetszése szerint mind2 stilusból xD -
Negritis #8847 vagy handlock vagy control wari :D -
Mech mage pontosan úgy van ahogy mondod, tipikusan a mindenre jó egy kicsit de igazán semmire deck, persze lehet vele ügyeskedni, mert tűrhetően szerepelni de a végén mindig csak oda jutunk ,hogy zoo, vagy hunter, ami elég kiábrándító. -
Nirz #8845 Sea Giant az nem jó:
1, A controlnak van válasza rá azonnal bgh hiszen ugye te zoo vagy és más célpontja nem volt
2, Nem illik össze a doomguarddal legtöbb esetben discard a vége
3, Eldugítja a játék nagyrészében a kezed ahelyett lehetne vmi hasznos lap is a kezedben amit kitudsz játszani hanem ez akkor a 2-es hogy discard
4, Rossz taktikai megközelítésre tanít sosem jó az hogy túl terjeszkedsz a boardon
5, Ha az ellenfeled nem tudta eltakarítani az impjeidet akkor már az a sea giant ide vagy oda nagy valszinűséggel nyerésre állsz
6, Még maga a deck kitalálója is kivette deckjéből mert nem teljesített eléggé mivel szinte azonnal counterölik lásd 1 es pont
7, Még egy aggro mirror sem elég mondjuk hogy ellenfeled impjeire le tudod rakni, igen ám de zoo tradelni fogja impjeivel.
Összeségében nem ajánlható,talán majd ha handlock kevésbé npészerű lesz nem lesz annyi bgh de igy ebben a formában teljes bukó a lap. Zooban nem jó jelenleg
A mechmagéval kapcsolatban meg úgy érzem hogy egy mindenes deck van késői győzelmi kondiciója antionadassal és ugye aggro is az elején a gond az hogy egyikben sem kiváló, a zoo és face hunter sokkal gyorsabb
Ami nagy előnye hogy handlock ellen viszont antionadassal igen esélyes,de mondom egy gyenge zoo vagy hunter deckre hajaz sajnos , könnyen kifogy a lapból is
Zoot élvezem a legjobban adja egy igazi control érzést a hearthstoneban,írányitod a boardot és folyamatosan viszed be a fölös sebzést az arcba. Szóval kiváló keveréke az aggronak és controlnak ,tempo.
A face huntert viszont én is utálom túl száraz és érdektelen
-
Esetleg mert leszarják az unrankedet? -
Megtaláltam a decket amiről tegnap beszéltem, annyi ,hogy a tegnapi gyereknek volt benne 2 duplicate szerintem a két echo helyett.
http://www.hearthpwn.com/decks/147892-spell-damage-plus -
Dreadshade #8842 Hát ez ember/deck függő, szerintem a Warlock Zoo az iszonyat unalmas, csak pakolni kell kifele (Bár a Sea Giantes, Imp-losion félét még nem próbáltam mivel nincs egy darab Sea Giantem se), vagy ott van a Hunter aggro én azt is untam de nagyon, épp ezért nem is tolom hunterral egyáltalán. Egyedüli aggro deck, amit kicsit élveztem is az a Mechmages csoda, ami mostanában jött be, de ezt is csak azért bírom mert ebben legalább ott van Antonidas meg a Goblin Blastmaget jó érzés kitolni :D De a controll deckek tuti nem unalmasok, lehet elhúzódik a match, ha 2 ilyen deck összecsap, de én például élvezem, hogy előre kell jóval gondolkodni az ilyen matchekben, de ahogy azt elején is írtam ez ember függő is kinek mi jön be. Amúgy ma mentem 15 matchet rankedon és ebből 13-ban aggro deck volt, ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy nincs valami rendben. Nem az a baj, hogy létezik aggro deck, hanem az, hogy ennyivel erősebb/hatékonyabb mint a többi fajta. Szóval vannak itt gondok a balance-al véleményen szerint, de hát ez van :D -
Nirz #8841 win more card :P -
Nekem eddig mindig giantet adott többnyire ugyanazt, mint ami volt. -
Zozo0122 #8839 Igaz :D De nekem nagyon beválik a force tanknál :) Előbb Foe Reaper, következő meccsen Ragnaros :D Nézzétek meg a 8-as minionokat, kivétel nélkül mind jó, vagy nagyon jó, de legalábbis jobb mint a tank, pedig az is jó lap. -
Kapsz belőle egy másik healbotot :) esetleg egy abominationt, úgy hogy pont az a 2 hp-s seb kell az ellennek :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 15:49:10 -
Ja ahelyett ok. -
Negritis #8836 sztem egy 5 manás healbotra rádobva sem kapunk rosszabbat mint 3/3 :D -
Zozo0122 #8835 A recombobulator akkor nagyon jó, ha van force tank maxod. Ugyanis vagy 8-as nagyfa, vagy másik tank, vagy kb 10 féléből valami legendary lesz belőle ha átváltoztatod, csak jól jöhetsz ki vele, mert mindegyik jobb még a tanknál is. Ha túléli a tank az első körét akkor támadsz vele, utána átváltoztatod, szinte biztos, hogy még jobb miniont kapsz, ragna, grommash, tyrion vagy akármi :D -
Negritis #8834 2 healbot van bent, a 2 far seer helyett van bent 1 deathlord és 1 bgh most
nah a DL helyére raknám be :D -
Nem akkora + amúgy, szerintem +1 healbot jobb.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 15:33:52 -
Negritis #8832 tudom, a handlockomban bent is van 2 és jól is működnek :D
mondjuk a recombot szivesen betenném a handlockba ha lenne :D -
antiatom #8831 Akkor addig valamit nem jol csinalsz :D midgameben meg kell szerezni a boardot az ovet meg letakaritani. Tauntokat meg kulonosen nem szeretik, a senjin vagy a belcher tipikusan kihuzzak a kill commandokat.
Negritis: nem aggrora gondoltam, hanem olyan kontroll paklikra amik nem akarnak meghalni aggro ellen :) -
Negritis #8830 én a mechmage-be nem tettem healt (bár nem ártana) de ugye ez is elég aggro szóval nem is lételem -
Hát én 8-9 körig mindig eljutok és olyankor szokott jönni a 2 kill command és vége is a mesének. Egyébiránt most van egy jó anti aggro paklim de ez meg control ellen szar. Ördögi ez az egész, vagy ez ellen jó vagy az ellen, esetleg ilyen vegyes vágott ami igazán semmit nem üt de minden ellen lehet mákolni. :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 15:07:43 -
antiatom #8828 Nem a 8-10 sebzessel nyer amit hero powerbol eltol. Ha azt nyomja az azt jelenti altalabann h kimerult a keze, onnan tudsz boardot epiteni/forditani a jatek meneten. Ahogy én észrevettem, ha a 8-10. korig eljutottal facehunter ellen 90% h nyertel. Ha meg nem teszel healt a paklidba ebben a metaban csak magadra vess :D Egy healbotnyi heal és nyertél a hunter ellen. -
Nirz #8827 Zooval játszani fun
Control viszont nem
Ez a különbség,meg az egyik 15-30 perc a másik 5 perc altt hozza a győzelmet
Vajon melyik a jobb gold gyűjtésre?Vagy ladderezésre?
Ha még szar is lenne az aggro akkor is jól menne mert a játék úgy van felépítve hogy aggrot jutalmazza és a hirdetése is arra megy hogy egyszerű meg gyors.
-
Hát ehhez képest gyakorlatilag azzal nyer mindig, 8-10-et simán beléd sebez meccsenként és a meccsek legtöbbjében ha az a +8 hp-d meglenne te nyernél ellenük de legalábbis szorosabb lenne. -
antiatom #8825 Szerintem pont hogy az egyik leggyengebb hero power. Nem huz lapoz, nem befolyasolja a boardot és amig azt nyomkodja addig se jatszik ki lapokat vagyis nem hasznalja optimalisan a manat. -
Akkor legyen úgy, mint a mage. 2 mana és bárkit lőhet de csak 1-et sebez. Na de tudok jobbat 30% esély legyen arra, hogy magán sebez 2-t mert véletlenül lábon lövi magát :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 14:33:44