Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
Thx!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Fehercsoki
Kártyákra.

setuh
Szoval akkor eleinte mire eri meg jobban kolteni,kartyakra vagy arenara?
Noob vagyok,szal nem hinnem, hogy osszetudnek dobni egy fasza decket arenaban<#beka3>

<#eljen> ty
Tény, hogy folyamatosan arénázni csak egy szûk (nagyon skilles) réteg tud fizetés nélkül. De minden lehetõség adott, hogy ügyes legyél. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Anthrax
100 normal win után 300g meg ilyenek, valaki össze szedte õket

rejtett quest? amegmi?😛

Anthrax
ha nyersz arénába több godlot kapsz,,meg ott a napi q és ott van 3 win utáni +10g plusz a hidden q is.

setuh
De az arena meg nem 150 goldba kerul?Annyit meg mindig osszegyujteni megint farm kerdese...

MEdievil
Jobb klikk az õ hõsére, squelch.

F

Ha röviden kéne válaszolni, akkor igennel szavaznék én is. A hosszabb verzióm: arénában mindenki egyenlõ esélyekkel indul (ha a skillt és a random erejét nem nézzük 😊). Constructednél (play mód) másabb a helyzet. Alap (basic) lapokból is lehet jó paklikat összerakni, de ha nem játszol rengeteget (ezt én már farmnak hívnám), akkor: 1. lassan gyûlnek majd a lapjaid, nem tudsz annyiféle paklit összerakni, hamarabb ráunsz, 2: mivel nem tudsz összerakni majd olyan paklikat, amikben ritkább lapok vannak, így nem juthatsz el a ladder legfelsõbb szintjeire (nyilván ez skill kérdése is).

Anthrax
igen

setuh
Amugy ebbe a jatekba lehet ervenyesulni ha egy fillert se akarok rakolteni?

Én eljutottam odáig, hogy már nem válaszolok a greetings-re se, mert néha csak az emote-okkal is fel tudnak b.szni. 😄

na rátapintottál a lényegre...nem értem miért nem lehet kommunikálni....pókerben is rohadt sokat számít! ha már nem látom az ellenfelem legalább írásban lehessen😛

btw minden kártyajáték ALAPJA a személyes kontakt megmerem kockáztatni,hogy a játékaim /illetve ellenfelem játéka/ fele totál másképp alakul ha egymással szemben ülünk az ellenféllel😛

Legbosszantóbb, mikor utána írogat (well played, thanks, that was a mistake). Azt kellene kikapcsolni valahogy, mert néha mérgembe földhöz vágnám az egeret, hogy nem tudok valami velõset vissza írni 😊)))))
Aréna: bukok kettõt majd nyerek 4-et erre az uccsó bukós meccsen a 12 DB! beast-embõl 9 kör alatt kijön EGY darab!!!!!!!!! a rohadtmocskoshétszentségit már neki!!!!!! csoda,hogy kibírtam azt a 9 kört az egész meccs egy szánalmas vergõdés volt amit lehoztam ki is nyírták,mert egyetlen kombóm sem mûködött így....

Egyébként pap kariról irtam most, ez kimaradt.
Nekem ez az aréna nem megy...
Sima playbe pappal 10/9 ment ma is, de arénán rögtön 3 kiesés, pedig bekaptam a papot, és kb 20 percig válogattam, hogy mi is kerüljön bele. Egyszerûen soha nem úgy dobta a lapokat, hogy tudtam volna bármit is kezdeni velük... Ez talán a 3. aréna ahol 3vereség rögtön. Igaz ad 3 pakkot az is de 150 golddal beljebb lennék. Így viszont soha nem bírok összeszedni elég pénzt kártyákra, napikból is 3 nap kb.
Arénából meg azért lehetne építkezni, de nem tudom mit kezdjek :S
Fehercsoki
Nem, reset már volt.

setuh
En is most kaptam kulcsot,pedig mar vagy 2 honapja napi szinten neztem a mailem e miatt <#vigyor>
Amugy open betanal reset lesz mindenkinek?

grat 😊
Ebben a pillanatban kaptam kulcsot a Blizz-tõl. Fehér-csoki kihúzhatsz a listáról! 😊 Akinek nincs még azoknak kitartás!!! 1 perccel ezelõtt még nekem is reménytelennek tûnt minden! 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

jaja ezzel meg is lenne oldva....

Egyetértek.

Minden (vagy majdnem minden) MC képes kártyának buff és spell breaker-nek kellene lennie. 10.-kör az nagyon nagy késleltetés a ló másik oldalára esnek vele.
hogyhogy sehol sincs a 4 körnél?
4 manáért auchenal soulpriest + circle of healing és pusztul a murlock 😊
mindennek van countere ne feledd! minden csak RNG kérdése😊

az oké,de ,hogy épp egy 10/10-es lényt szívsz át azért az nem jellemzõ😊
erõs lap,de nem annyira erõs! sokkal erõsebbek pl azok a lapok,hogy 4 kör alatt kinyírnak lásd tegnapi képem ahol a 4. körben elkaszáltak a murlokok😛 egy pap a 4. körnél még sehol sincs kb....

a beast-ek is tudják ugyanezt átlag 5-7 kör alatt kinyírnak szinte bárkit

mire te kijátszod az elsõ MC-det már eltelt 8 kör.....a játékok 75%-a ennyi idõ alatt már véget is ér😛

Anthrax
jó,de pyro sebez 1x , itt meg van egy 10/10 lap ami ott van és foglalkoznod kell vele,különben következõ körben megint ott lesz, olyan mintha egymás után 2 pyro plusz még van 10 coinod.

Pyroblast sokkal erõsebb....és az még többet is sebezhet sokkal kevesebb manáért mint 10.....

Anthrax
Mc-re az lenne legjobb,hogy ha buff ként jelenne meg és a silence leszedné,hogy lehessen valamit ellene tenni

A mind control komoly nerfet fog kapni (10 mana), egyebet viszont nem terveznek, mert összességében a priest nem erõsebb más class-oknál (blizzconon volt errõl diagram).

Na igen, de ez a lopkodás meg másolás és még mellé a selfheal azért elég mocskos dolog.
Az elöbb nyomtam egy meccset warriorral pap ellen, az, hogy majdnem minden körben ellop vagy lemásol egy spell-t vagy egy miniont, esetleg többet is, nem kicsit idegesített fel, rádadásul amit még sebzésként bekapott, azt meg kihealelte.
Szóval lehetne kicsit nerfelni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

miért? az ellenefelem is pap😊)

Anthrax
Papra el kellene egy jó kis nerf de tényleg 😄

elég erõsnek érzem😛
stílusosan az ellopott lightspawnjával öltem meg amit még felbuffoltam 20/20-ra😊

Köszi így már értem!

amik random mennek pld mad bomber, arc misilles, mennek stealthra, csak célzott cuccok nem
MEdievil
Stompy célpontját nem te választod ki az véletlenszerû így eltalálhatja. Arcane missle is eltalál stealth lényeket.
Lényeg, aminél te választod ki a célpontot ott számít aminél nem ott mintha nem is lenne. Flamestrike felgyújtja a fél erdõt persze, hogy megsül benne a kis stealth panther.

F

Ezt én is szeretném tudni, mert pl az aoe üti a stealthet. Az autospell viszont nekem is nyitott kérdés.
Igen azt tudom csak eddig azt hittem a Big Game Hunter képessége kinyírja a stealtheseket is de ezek szerint mégse. Gondolom akkor a Stampeding Kodo képessége se hat stealthes minionokra?

Tauntos lényre se nyomjatok stealth-ot, mert azonnal bármi átmegy rajta.
MEdievil
Stealth lényt nem tudsz direktben támadni csak a területre ható képességekkel.

F

Sziasztok!

Az hogy a Big Game Hunter nem nyírja ki a Ravenholdt Assassint bug lenne vagy a stealth miatt van?

Fehercsoki
Az elõbb elküldtem a kulcsot, jó játékot.

Nagyon szépen köszönöm, garantálom hogy ki lesz használva a kulcs teljes mértékben. 😊

hoy ehh

grat😊
Hát a Fehér-Csoki Mikulás nem hozott nekem kulcsot! 😊) Nem baj majd legközelebb. Grat a gyõztesnek!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.