Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dreadshade #8842 Hát ez ember/deck függő, szerintem a Warlock Zoo az iszonyat unalmas, csak pakolni kell kifele (Bár a Sea Giantes, Imp-losion félét még nem próbáltam mivel nincs egy darab Sea Giantem se), vagy ott van a Hunter aggro én azt is untam de nagyon, épp ezért nem is tolom hunterral egyáltalán. Egyedüli aggro deck, amit kicsit élveztem is az a Mechmages csoda, ami mostanában jött be, de ezt is csak azért bírom mert ebben legalább ott van Antonidas meg a Goblin Blastmaget jó érzés kitolni :D De a controll deckek tuti nem unalmasok, lehet elhúzódik a match, ha 2 ilyen deck összecsap, de én például élvezem, hogy előre kell jóval gondolkodni az ilyen matchekben, de ahogy azt elején is írtam ez ember függő is kinek mi jön be. Amúgy ma mentem 15 matchet rankedon és ebből 13-ban aggro deck volt, ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy nincs valami rendben. Nem az a baj, hogy létezik aggro deck, hanem az, hogy ennyivel erősebb/hatékonyabb mint a többi fajta. Szóval vannak itt gondok a balance-al véleményen szerint, de hát ez van :D