Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na ezért is szeretem ezt a játékot. Palával voltam, elég ritkán szoktam vele menni, de most egyik quest miatt is kellett.
Minden ma játszott meccsem nyertem :-D
A 2. volt a legérdekesebb. Warlock-mech-zoo ellen. Hogy nekem milyen palám van? Vegyes felvágott. Nem szeretem a csak zoo, csak aggro, csak control megoldásokat, inkább bátran kísérletezek mindennel, szeretem, ha majdnem minden helyzetben megállja a helyét a build, de ugye abból főzök amim van és az nem sok...
A tag nagyon jól játszott, a 3. körre már azt hittem akkora fölénye van a mech-ek miatt, hogy nem fogom tudni ledolgozni. A 9. körben 2 minionom volt kint, neki legendary is és már nem igazán tudta hova kirakni az újabbakat, 2 db. 6-ot sebző minionja is volt kint... na mondom itt a vége. Darkbomb, Shadowflame, Siphon Soul, Troggzor, nyomott rám szinte base dekkel játszó palára, minden földi jót... nekem persze AOE szokás szerint sehol, de lassan megtanulom már, hogy azok nélkül boldoguljak, soha nem számítsak rájuk. (Bezzeg az első meccsemnél mage-már qrta is ki 7. körben, mikor kint volt 3 db. 4/4-es lényem.)
Szóval, 2 secrettel, 2 Belcherrel, egy yetivel és egy defender of argussal (2 környi adag) megfogtam a tempóját. Igyekezett sokat arcra támadni, 4HP-nál álltam meg... aztán végre a jó öreg Kel'Thuzad rendbe tette a dolgokat, pedig kvázi végig 30HP-n volt a hőse.
Sokat agyalok ezen a meccsen és nagyon úgy láttam, hogy a Fel Cannon-t hiba volt akkor kijátszania, amikor neki volt kint több lénye... igaz akkor tette ki, amikor még csak 3 minionja volt, kint, de aztán jött egy komplett sornyi döggel és a Fel Cannon mit csinált? 70%-ban a saját oldal lényeit lőtte ^^