40521
  • Zozo0122 #8583
    Nagy kár, hogy nincs ilyen emote: "mássz vissza anyádba te aggro szar" :D Ha már idegeskedünk. Nagyon durva mi megy még ranked 20 környékén is :D Csináltam egy érdekes warlock paklit, az elején ilyenekkel mint imp master meg blood imp meg stb, később meg nagy démonokkal, hát azt lassan jobban élvezem mint a druidámat, pedig abban jó lapok vannak. Áhh, kéne egy Jarraxus...bár mirror meccsben az para, múltkor kirakták ez ellen az új warlockom ellen, és van is a pakliban sacrificial pact...hát akkorát topdeckeltem mint a ház :D
  • Tinman #8582
    Múltkor akkor mentem jó kört priest-el rankeden, amikor TÉVEDÉSBŐL a 2 AOE-t lecseréltem 2db. 3/4-es mechre... be is akartam ide írni, hogy bmeg, nem igaz, hogy 5. meccset nyomom és nincs AOE, amikor a nagy eszemmel rájöttem, hogy egy múltkori próba miatt nem tettem őket vissza :-D

Azért ezen jól elmorfondírozom azóta is ^^
  • Negritis
    engem viszont handlockal a mage és a priest ami idegesít :D
  • Shep
    Hát kész, megint a semmivel nem tudok nyerni nap van. Utálom az ilyet. Mondjuk legalább mindjárt 20-on leszek :D

Mi van a meccsekkel, mindenki elfelejtette?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 13:16:57
  • Shep
    2. meccs, egy szar lény nem jött fel, ja de egy shrinkmaister ami magában marha sokat ér, meg egy pyro amivel leszedtem egy pár lényét és utána csak néztem ahogy ledarál. Na ezért fos a priest meg az rng. Kezdem kicsit úgy érzeni ,hogy aki komolyabb sikereket ér el a priesttel azt kicsit jobban kedveli az rng.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.04. 13:03:47
  • Shep
    Kipróbáltam. első meccs, gyakorlatilag 4. körben már végem volt csak nem szó szerint. hiába volt nálam a pyro ha más nem jött mellé, ja de egy másik pyro :d
  • Negritis
    4 mana 5/4 alapból jó de a 'combo' ütős :D
    főleg ha van rá returnod is :P
  • Shep
    Ez a 4-et sebző mágus goblin mekkora egy mocskos lap.
  • Tinman #8575
    Na ezért is szeretem ezt a játékot. Palával voltam, elég ritkán szoktam vele menni, de most egyik quest miatt is kellett.

Minden ma játszott meccsem nyertem :-D

A 2. volt a legérdekesebb. Warlock-mech-zoo ellen. Hogy nekem milyen palám van? Vegyes felvágott. Nem szeretem a csak zoo, csak aggro, csak control megoldásokat, inkább bátran kísérletezek mindennel, szeretem, ha majdnem minden helyzetben megállja a helyét a build, de ugye abból főzök amim van és az nem sok...

A tag nagyon jól játszott, a 3. körre már azt hittem akkora fölénye van a mech-ek miatt, hogy nem fogom tudni ledolgozni. A 9. körben 2 minionom volt kint, neki legendary is és már nem igazán tudta hova kirakni az újabbakat, 2 db. 6-ot sebző minionja is volt kint... na mondom itt a vége. Darkbomb, Shadowflame, Siphon Soul, Troggzor, nyomott rám szinte base dekkel játszó palára, minden földi jót... nekem persze AOE szokás szerint sehol, de lassan megtanulom már, hogy azok nélkül boldoguljak, soha nem számítsak rájuk. (Bezzeg az első meccsemnél mage-már qrta is ki 7. körben, mikor kint volt 3 db. 4/4-es lényem.)

Szóval, 2 secrettel, 2 Belcherrel, egy yetivel és egy defender of argussal (2 környi adag) megfogtam a tempóját. Igyekezett sokat arcra támadni, 4HP-nál álltam meg... aztán végre a jó öreg Kel'Thuzad rendbe tette a dolgokat, pedig kvázi végig 30HP-n volt a hőse.

Sokat agyalok ezen a meccsen és nagyon úgy láttam, hogy a Fel Cannon-t hiba volt akkor kijátszania, amikor neki volt kint több lénye... igaz akkor tette ki, amikor még csak 3 minionja volt, kint, de aztán jött egy komplett sornyi döggel és a Fel Cannon mit csinált? 70%-ban a saját oldal lényeit lőtte ^^
  • Shep
    Az egyik paklim nekem is hasonló csak ugye nekem nincsen Bk.
  • karmacoma
    Épp egy Control Priestet próbálgattam. Eléggé különbözik az eddigi paklimtól(Abban csak SW: Death volt, Pain egyáltalán nem). 6/5 győzelem, de nem akarom elkiabálni, mert a Priest ugye elég swinges. Agrot iszonyatosan meggyalázta(kombó/nova nélkül). Igazából a Pyro-t lehet sokkal jobban használni benne, és a nem kombózott leszedések is jól jönnek. Deck Ez már az én szájízemnek/lehetőségeimnek megfelelően átalakított változat. Az eredetiben dupla Cabal, Harrison és Vojin van Lotheb, Light of the naaru és Black Knight helyett. Szerintem amúgy nem halott a Priest, de rankedre embertelenül vontatott grindelni(Pedig amúgy nekem a legélvezetesebb classok egyike).
  • kabel15
    Nem teljesen volt az freez mage, valami csoda lehetett.
  • Negritis
    esltv-n ismétlés megy vagy vmi konkrét verseny? :D
    mindenestre a freezemage vs hunter eredménynek örültem :D
  • kabel15
    Már menni akartam aludni mikor megtaláltam ezt: Xixo vs FlyBird
    Olyan meccset toltak a végén. Nem akarom lelőni a végét, ha fent lesz youtobe on majd keressetek rá :)
  • dave9004
    én most egy rampdruiddal próbálom az aggrokat megtörni.
    van benne 2 mctech, 2 chow, kétkét ancient, kelthuzad, senjin, druid of claw, 1 panda, boom ofc, swipeok, wrathok, innervate-ek, growth-ok, keeperek.
    ctrlok ellen kiveszek pandát, brewmastert esetleg senjint és lehet más nagyot belerakni v golemet. (ekoptól lestem ma el)
  • antiatom
    Control hunter szerintem gyengébb. Tegnap és ma is próbálgattam egy trap/controll verziót elég vegyes eredményekkel. Aggro ellen lassú volt, a hagyományos controll deckek pedig általában lenyomtak a heal miatt. Nekem a sámán a kedvenc kasztom de nem mondanám túl erősnek, az overload nagyon le tudja lassítani, egy kör alatt pedig a zoo/hunter simán visszaépíti a boardot.
  • dave9004
    én is nézem :D mi ez a mage zoo :D echoval
  • Shep
    Lightbomb túl lassú, mire oda jutnál az aggro már elintézett.
  • Devv
    Aha néztem, végén a gnome-ba a lövés.
  • Zozo0122 #8564
    Nézed még?:D Mekkora jelenetek vannak most :D Ez a wari vs mage meccs nagyon üt :)
  • Negritis
    trump megint "agymenés"be van :D
  • dave9004
    egyszer a nagyja a face meg a zoo ellen fordul és ki fog derülni, hogy létezik a ctrl hunter ami sokkal jobb lesz és jön a ctrl sámán ami szintén megindul.
    Baron Geddon ismét sztár lesz egyre több helyen fog feltűnni (sztem priestben is. lightbomb pristnek van még értelme de az nincs meg)
  • Devv
    Én is épp a mestert nézem.
  • Zozo0122 #8560
    Na Kolento szinte csak huntereket kap :D A chaten szakadok éppen, folyamatos oltogatás, huck funters stb :D Hát van egy általános nemzetközi hunter gyűlölet, az biztos.
  • Shep
    Eszméletlen brutális paklik vannak. Most belefutottam valami démonosba, hát mondanom sem kell ,hogy 3. körben már lent volt neki Malginos, meg puszta véletlenségből 4-et sebzett az implosion így eltt egyből 4 db 3/3-as impje, plusz még a bagoly is nála volt hogy nehogy sylvanas érjen valamit.
  • Shep
    Control hunter durvább, mint a face. Ragna, Boom, snipe, meg Baron Geddon. Hát asszem a priestnek vége, esélytelen lesz már lassan minden ellen.
  • Nirz
    Minden második játékba dobálják a boomot. Ahogy előbb mondtad slyvanas és ragnaros amit még használnak,nem is láttam más lapokat azokon kivül esetleg a handlocknál ha addig túlélem jaraxus, vagy volt egy freeze mage ahol ugye alextraxa kellett xD
  • Shep
    Haha a mindgames-es priesttemmel hosszú de viszonylag könnyű csatában vertem a Trump féle handlockot
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.03. 21:59:03
  • Nirz
    Elég nehéz most a ranked,épphogy 50% felett tudja hozni az ember.
  • Devv
    Nekem sincs, de le is fosom. :)
  • dave9004
    csak annyiból van baja az embernek vele, hogy plusz egy nagy leszedés.
    hunter ellen most két innervate-tel toltam ki Dr Boomot 3. körben :D össze is csomagolt mindenkit
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.03. 21:39:51
  • Shep
    Az a baj, hogy nekem nem :)
  • Devv
    Kurva érdekes, hogy hirtelen mindenkinek megvan.
  • Devv
    *muszáj
  • Negritis
    boom elég erős lett, de a bgh miatt kevésbé zavarja a handlockomat
    mondjuk nme vagyok formában csak kb 50% a winratem idén
  • Shep
    Boom-tól már nekem is égnek áll a hajam
  • Devv
    A mostani sztárok: sylvanas, ragnaros, dr. búm meg az éppen játszott kaszt legendje. Belepakolják minden ötlettelen dekkbe (mert muszály) aztán hajrá. Nekem ettől van hányingerem...
  • Dreadshade
    Értem, hát amúgyse copyzok le egy az egyben deckeket, mindig szoktam is magamnak alakítgatni rajta, mert úgy sokkal jobban éreztem, hogy működik, meg hát ötlet szerzésnek is jó ez az oldal. Amúgy végül egy Shield slamet craftoltam le mert úgy éreztem kell az a 2. warrior deckbe leszedéshez, a másik meg egy 2. recombulator lett mert az a Giantes lock deck tetszik + Priestbe is jó. Most az a célom hogy a Priest deckbe egy 2. cabal shadowpriestet szerezzek aztán meg egy Vol'jin-t :D Mondjuk az utóbbi nem bánnám ha packből kinyitódna :D
  • Shep
    Na igen, mint Amaz poén deckjei :)
  • csoszi87
    JAA!
    Én most azt csinálom, hogy régi lapokat craftolok, újakat nyitok.
    Hearhpwn nagyon jó oldal, de vigyázni kell a deckekkel, mert nem 1 olyan van amit több százan like-olnak, mert valami streames gyereknek a neve van deck mellett, de csak 1 hulladék.