Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Inkább te fejtsd már ki, hogy ki és hogyan tud úgy tenni egy játékfejlesztõ cégért, hogy nem is veszi meg a játékait? Illetve ha eleget teszel értük (tudom is én, reklámozod õket), akkor meg úgyis elég közel kerülsz hozzájuk, hogy kapjál egy kulcsot. Ez utóbbit már végre alkalmazza a Blizzard a HS esetében, sok streamer kapott tõlük bétát, hiszen így promótálják a játékot. Persze ezek olyan emberek voltak, akik valamilyen Blizzard játékot játszottak és osztották meg a videókat.
Amúgy:
"To be eligible to participate in the Diablo III beta test, you need an active Battle.net account with any Blizzard game title attached to it."
WoW trial ha jól emlékszem az elején még belefért a fentibe, késõbb ezt megváltoztatták. HS meg ugye F2P lesz, ezért is a nyílt béta, ill. ezért nincs ilyen feltétel.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#600: blizzcon-on mondták, hogy a master3-at elérõ játékosok 44%!-a nem költött egy fillért sem a játékra... én sem költöttem egy forintot és jelenleg master2-ben vagyok 60+%-os gyõzelmi mutatóval Hunter-ként, lassan meg kell lennie a master3-nak is.
Errõl mit lehet, mire gondolsz? Genyóbb lesz? 😄
Fontos megcsinálni a plusz dolgokat, amik pénzt adnak:
Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hõst - 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet - 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban - 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban - 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t - 100 arany
Törj szét egy kártyát - 95 arcane dust
Lépj be az arénába - az elsõ alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát - Captain's Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain's Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát - Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hõssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany
Én pl. most nyomtam le az összes expert AI-t, összesen 3x, vagy 4x kaptam ki, pedig csalnak rendesen.
A 100 meccses nyerés tegnap volt meg, abból vettem két szettet és indultam az arénában. Visszagondolva nem kellett volna szettet venni, csak tartalékolni arénára. Azt már nem említem, hogy a napi questeket mindig meg kell csinálni!
Amúgy tényleg nagyon kegyetlen tud lenni a random dolog, én a 2. arénámhoz teljesen használhatatlan lapokat kaptam, 0-3 lett, de nyitottam egy legendaryt (Illidant).
Szóval arénára érdemes gyûjteni, ha minden fenti pluszt megcsinált, úgy összejöhet egy csomó pénz, és ha eleget gyakorolsz play-ben, ill. expert AI ellen, akkor haladhatsz az arénában és jöhet a többi lóvé. Ha meg a fentiek elfogynak, meg a pénzed is, akkor meg a napik miatt úgyis csak 3-4 naponta jön össze a 150 pénz. A '3 win - 10 gold' elég genyóság, azzal csak kiegészít az ember.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
asszem az elején maradok a mage-nél
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kiraktam Core Houndot rá divine shieldet, következõ körben kapott egy blessing of kings-t erre meg egy blessed championt....Ennek ellenére nem ragequitelt az ellenfél. respect neki.
Csak sokan elcsábulnak és pakolják befele a 10. 6+ manás lényt hogy az jó erõs biztos kelleni fog 😊
F
Priest és Mage jó lenne pár erõsebb vacakkal is, csak jelenleg hiányos a készletem.
F
"Sok kicsi olcsó hordás lény."
Trump is azzal csinál 9-es streakeket. Ha összejön neki a random draftból, mindig a legerõsebb/legtrükkösebb 2-3 manás lapokból van neki a legtöbb.
Nem bírok belépni a játékba. Muteréknál voltunk a hétvégén és gondoltam játszok egy kicsit. A hegyekben laknak így nagyon gyér a net. Valami fél mb-os. Elõször nem sikerült játszanom mert hibát írt ki. Töröltem a b.net mappát úgy jó lett. Azóta ez sem segít, egyfolytában hibaüzit dobál.
Failed to connect to battle.net patch service
Please check your internet connection and try again.
Valakinek valami ötlet mi lehet a baj? Próbáltam mindent, ahova blizz link küld, ott sem segitett semmi. (driverek, virusirto, stb...)
Egyszerûen nem tudom mi lehet a baja. A rossz internet lenne ?
Volt nálam 2 secret amit fel akartam rakni de úgy voltam vele hogy inkább még egy minion legyen kint és következõ körben. Hunter erre ellõtte mind a 2 flare-t csak a card draw miatt! 😄 Valamit nagyon kereshetett mert kártyája így is volt bõven (gondolom UH hiányzott)
F
Mind ketten kb 10 hp környékén de patt helyzet topdeck megy. Várom, hogy végre egy Fireball vagy Pyro beessen végre erre a rohadék Thoughtstealel pont a Pyrot szerzi meg 😛
F
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc