Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hawkie22 #835 Susarc:
A hunteres képre --> valszeg Unleash the Hound-os deckje volt, aminek az egyszerre lerakott sok kicsi minion a lényege.
Aréna --> Nehogy már egy olyan játékos, aki naponta 1-2 órát tud csak játszani, minden nap mehessen arénába, ahol gyakorlatilag folyamatosan elpicsázzák, mert napi 1-2 óra játékkal nem ismered meg a lapok többségét, ami viszont arénához elengedhetetlen.
Warrior --> jelenleg a main deckem egy fegyver alapú basic warrior deck, amivel 8/10-es nyerési mutatóm van. Nem hinném, hogy olyan szar lenne a warrior, csak ki kell hozzá gondolni egy jó koncepciót. De ez így van a többi kaszttal is. (Egyébként remélem behozzák valamikor majd a Monkot meg a Death Knightot is. :))
AI --> Valszeg rosszul indultál neki a játéknak és rögtön ranked meccseket nyomtál tapasztalat és kártyák nélkül. A jó indulási koncepció az, hogy levered az összes normál AI-t plusz felhúzod Unranked meccseken az összes karid 10esre, hogy meglegyenek a basic cardok. Eddigre jóeséllyel már lesz egy kis goldod, amit vagy arénára fordítasz vagy paklira.
Legendary --> nem mindegyik legendary éri meg. Pl. Lorewalker Cho (ha egy spellt kijátszol, az ellenfél is megkapja azt a spellt). Egy Mind Control vagy egy Pyroblast kijátszása elött kétszer is meggondolod, hogy megéri-e. Vagy Leeroy Jenkins. És még sorolhatnám. Legendary nélkül is lehet nyerni, söt. És 8-10 legendaryval is lehet bukni, de még mekkorát.
Paklifejlesztés --> Az aréna nem az egyetlen módja a paklifejlesztésnek. Én pl. nem arénázom, majd csak akkor, ha minden karim 60-as szintü lesz, addig meg goldot gyüjtök. Pont most váltottam be 2200 goldot 22 paklira. Szóval vannak lehetöségek a játékra, a paklifejlesztésre, stb. (Elötte töredelmesen bevallom kb. 60-70 Eurot költöttem paklira, ami így utólag nézve semmilyen nagyobb elönyhöz nem juttatott hozzá. Nem volt felesleges, de nem is érte meg.)
Ami a te gondod, az az, hogy azt hittem, mivel már más játékban annyi tapasztalatra tettél szert, az itt is müködni fog, de nagyon úgy tünik, hogy nem.
És ahogy már mások is mondták elöttem, 1. ez még béta, nagyon sok minden fog még itt változni, lesz átdolgozott Ranked, lesz PvE-tartalom, stb., 2. ez nem a te játékod.
Bocsi a Wall of Text-ért.