• karmacoma
    Yserat már sztem szinte senki nem használja, Sylvanas az alap legend benne, Cairne használhatatlan környékén van Control Priestben. Pont a sok agro és Zoo miatt az összes lassabb legend jóformán kihalt a metaból.

Amúgy az eredeti témához kis adalék, ami szigorúan a saját véleményem. Szerintem nem kéne, hogy alapvetés legyen, hogy olcsó deckekkel el lehessen menni Rank 5+ra. Ha más Blizz játékot veszünk alapul, akkor Diabloban se MP10-en/torment 6-on kezded a farmolást, ha másik gyűjtögetős kártyajátékot nézünk, akkor meg pláne nem ez a helyzet. Annyi kéne, hogy lehessen banolni 1-1 classt play modeban, és akkor nem kéne minden lassú kártyát kiölni a deckedből. Mert lehet készülni agro ellen én is főleg azok ellen raktam össze a paklim, amikor rankeden játszogattam, de kurva unalmas, hogy döntened kell: az összes számodra érdekes meccsen rossz eséllyel indulsz, mert tele vagy anti agro kártyával, vagy vállalod a 30-40%os winrate-et a jó controlok ellen, csak hogy meglegyen a 60-65% környéki %-od az agresszív paklik ellen.(Mert annál sokkal jobb nem nagyon lesz, mert bármikor indulhat UT+dr nyitással, vagy simán nem jönnek a kulcslapok időben)