• karmacoma
    Mad bomber baromi jó aréna lap. A Madder már inkább szituációs, így azt nem szoktam pickelni. A Mad bomber funkciója, hogy 3/2 2 dropként van esélye lekapni az ellenfél minionját kezdésnek, illetve később jó arra, hogy leszedegessen dude-okat, divine shieldeket, illetve rage-eljen erre hajlamos saját minionokat. Persze néha halott kártya, mert nem éri meg kockáztatni vele, de sztem 10/1 az ilyen szitu. A madder már nem tetszik, mert midgame-ben már arra törekszem nekem legyen erősebb boardom, ha meg hátrányban vagyok nem egy random effektre akarok alapozni.

Fel Reavert nem érzem ennyire szarnak, de mikor nálam volt én is vonakodtam kirakni. Paladin ellen alapból hiba(Follow the rules), egy forst elemental meg az ellenfélnél megpecsételi a paklid sorsát. Ellenben ha szar a kezed, akkor kirakod 5 dropként és hatalmas előny, megnyerhet egy vesztes meccset. Én még akkor pakoltam ki, amikor volt a kezemben 5-6 olyan lap, amivel tudtam, hogy be tudom fejezni a játékot. Ettől függetlenül nem pickelném ha van mellette valami átlagos lap, mert arénában nem lehet betartani lapokat különböző szitukra.