40521
  • Negritis
    mikor a rage wari kombója belém ver 33 sebzést akkor sztem a fon-sr kombó kutya füle
  • Shep
    Leírtam mi a gond. Amúgy játszottam már ellene közel sem olyan vészes.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.23. 16:43:29
  • karmacoma
    Ha a (az amúgy játékban talán legjobban balanceolt)druidán így tiltelsz, remélem soha nem futsz kombó warriorba. :D
  • Tinman #8060
    Sigh...

Ugye te is tudod, hogy ha valaki feltölti a saját tabletjéről a saját APK fájlát, amit saját maga szedett le a google play áruházból, akkor az hót ziher, hogy nem modolt?
  • Shep
    Sőt, ne is pusztuljanak meg kör végén.
  • Shep
    Igen? Akkor miért nyomják mindig a dupla savage-et? Az meg már marhára nem 14 sebzés. Továbbra is azt mondom ,hogy egy olyan játékban ahol az ellenfél körében nem tudsz reagálni semmire hiba olyan kombókat engedélyezni amik 1 kör alatt fél vagy 2/3-ad (teljes HP-t) esetleg még többet is tudnak sebezni. Magic, HKK stb. az ilyen kombóknak való játék, ahol tudsz reagálni az ilyen lapokra. Nem kell ezzel egyet érteni de sokkal jobb lenne a játék ha az ilyen kombók, meg meg OP lapok kikerülnének és netalántán még a hősöket is egy szintre balanszolnák.
  • icyshadow
    A Force of Nature + Savage Roar kombó összesen 14 HP-t vesz le, ha üres a board és 9 manába kerül. Ennél többet csak akkor sebez, ha van az ellenfélnél Innervate és Hero Power-t is elnyomja(15 HP), vagy még egy Savage Roar-t(22 HP), de ahhoz viszont 10 mana kell és nem csak 2 kártya, hanem 4, így erre elég kevés az esély. Pont ebből fakadóan a kombó nem is kivédhetetlen, csak nem szabad 15 HP alá esni, sem pedig a boardot átengedni, mivel a többi lény is kapja a buffot. Taunt lények elég könnyen megfogják a kombót, Sludge Belcher nagyon erős ellene. Emellett mérföldekről lehet látni előre, ha a Druid az elejétől a Hero sebzésére megy.

Ha valami undorító ilyen téren, az a Miracle Rogue, de szerencsére nerfelték Gadgetzan Auctioneert. A másik a Freeze Mage, de abból szintén nem látni már sokat a Blizzard ill. Frost Nova nerf óta.
  • Zozo0122 #8056
    Áhh most amit utálok az Pyroblast. Kicsit sunyi patkány megoldás :D KIpakolok szépen és pofánlő mikor van lenn 6 lény kb. ilyenek vannak, én meg reménykedek, hogy mivel epic csak nincs neki :D
  • Pio
    Ugye tudod, hogy attól még mert valaki újra feltölti külön Neked még mindig a reddit lesz az eredeti forrás? :)
    Mondjuk a királyoknak is voltak előkóstolóik... ;-)
  • Devv
    Pedig nem olyan erős kombó. Lehetne inkább 4 vagy 5 fa, hogy 20 feletti hp-t is le tudjak verni!
  • Negritis
    Hogyan telepítsünk Hearthstonet bármilyen Android készülékre?
  • Tinman #8052
    Új aréna runt kezdtem... a 3 szar felajánlott kaszt közül mondom legyen a hunter, mert soha nem játszok hunterrel.

Tarolok. Mindig nálam van minden kártya ami éppen kell.

Jah és ELSŐ random kártya pick: 3 legendary -> Ysera.
    Második random kártya pick: 3 legendary...

Ooookééééé ^^
  • Shep
    1 körös ölésben mi a korrekt? Kivárja amíg feljön és kész ennyi, nem tudsz ellene mit tenni lévén az ő körében te nem tudsz reagálni. A mágus Anti kombója pl. sokkal tisztább, mert ott nem lehet (na jó extrém esetben igen) 1 kör alatt bevinni a 100 milliós sebzést.
  • Tinman #8050
    Thx a leírást, de #8047

Egyébként elégé kezd felhízni Battlenet accom, szóval már nem szeretném bukni. Mikor a HS-t elkezdtem még csak a HS volt, azóta "kicsit" bővült.

• Shep
    Pontosan. Az álom kombó. A fura csak az, hogy mindig náluk van.
  • Devv
    Legjobb!
  • Tinman #8047
    Töltsd fel légyszi pls!

Nagyon nem bízom a redditre publicba kitolt APK fájlokban...
  • Negritis
    a fon-sr kombó sztem teljesen korrekt, de hát shepnek ez se tetszik
  • Zozo0122 #8045
    GOndolom Force of nature + Savage roar :D Vagy még jobb: FoN+SR+Innervate+SR :D
  • Pio
    Ez micsoda? Mostanában nem nagyon jutott időm játszani. :(
  • Shep
    Ezen az 1 körös trentes trógerságon még mindig nem tudom túltenni magamat. Nem értem miért kell ide ez? Akik ezt nyomják ráadásul még biztos kurva büszkék is magukra.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.23. 13:39:47
  • Yserac
    Én ma kaptam ajándékként egy HotS-ot :)
  • dave9004
    arénában még nem buktam vele.
    a gáz a fagyasztással, taunttal van, de utóbbit kevésbé pickeli a normálisabbja, max 1-2-t. De a nagyja ember ész nélkül kiüríti a kezét, csakhogy elégesse a lapjaimat, közben viszem be a 8dmg-eket és win. még nem buktam vele 1 meccset sem arénában
  • Devv
    Egyik aréna jutalmam egy Shieldmaiden. Még nem volt meg.
  • imikszde00
    Egy fel ora es gepnel leszek, akkor feltoltom neked. Ha addig raer.
    Nekem az a verzio van meg amibe mar at van irva. Nem kell hozza root.
  • Pio
    Nem kell ehhez okosnak lenni, az, hogy valaki látja a szobatársát játszani HS-sel telefonon nem jelenti azt, hogy pontosan tudja, hogy a szobatársa milyen forrásból tölötötte le/milyen guide-ot csinált végig előtte...

Amúgy itt a guide:

So I tested this on my Note 3, and should work on most rooted phones. It does run between 10-40 FPS, but much better than my Ipad 2. I expect its just bad optimizations like usual since the phone can run 3d games just fine.

Step 1: Download the APK and OBB Files from this post http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pestg/hearthstone_is_out_on_android_tablets/cmw1w2q

Step 2: Extract the OBB files to your SD card, make sure the paths are correct /sdcard/Android/obb/com.blizzard.wtcg.hearthstone/XXX.OBB

Step 3: Install Xposed then reboot as directed http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Step 4: install APP Settings and reboot as directed, search for it in the download section of xposed http://i.imgur.com/GG851l1.png and http://i.imgur.com/4G5z5vs.png

Step 5: install the hearthstone APK

Step 6: In app settings, Set DPI to 216 and resolution to 1600x1000, and check the xlarge res. box http://i.imgur.com/flmqorl.png

Step 7: Play hearthstone. Win! http://i.imgur.com/iFWW7G8.jpg
  • Shep
    Nem ad a Blizz valami karácsonyi ajándékot, pl. 1-2 boostert, vagy valami?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.23. 11:50:03
  • Tinman #8036
    Na akkor most legyek okos :-D
  • Pio
    Nem fog menni, át kell írni néhány rendszerfájlt ahhoz, hogy elhitesd vele, hogy tableted van.
    Viszont láttam már olyan HS-t APK-t a neten, ami fel volt okosítva azzal, hogy mindenféle beavatkozás nélkül is menjen telefonon, nem emlékszem, hogy hol, de valaki biztos be tudja linkelni vagy gúglizz utána..
  • Tinman #8034
    Jogos, az OBB is jó volna :-)
  • imikszde00
    Csak az apk vagy az obb is kell ?
  • Tinman #8032
    Valaki akinek droidos tabletje van feltölteni valahová a Hearthstone APK-t? Reménykedem benne, hogy hátha telón sikerülne működésre bírni... 2 GB ram, 4 mag, szóval miért ne menne?
  • Yserac
    Szintén zenész, én is azért raktam a pakliba mert jónak tűnt a végén pickelni. A Féreg-nek működött, én meg jól mexoptam :D
  • karmacoma
    Mad bomber baromi jó aréna lap. A Madder már inkább szituációs, így azt nem szoktam pickelni. A Mad bomber funkciója, hogy 3/2 2 dropként van esélye lekapni az ellenfél minionját kezdésnek, illetve később jó arra, hogy leszedegessen dude-okat, divine shieldeket, illetve rage-eljen erre hajlamos saját minionokat. Persze néha halott kártya, mert nem éri meg kockáztatni vele, de sztem 10/1 az ilyen szitu. A madder már nem tetszik, mert midgame-ben már arra törekszem nekem legyen erősebb boardom, ha meg hátrányban vagyok nem egy random effektre akarok alapozni.

Fel Reavert nem érzem ennyire szarnak, de mikor nálam volt én is vonakodtam kirakni. Paladin ellen alapból hiba(Follow the rules), egy forst elemental meg az ellenfélnél megpecsételi a paklid sorsát. Ellenben ha szar a kezed, akkor kirakod 5 dropként és hatalmas előny, megnyerhet egy vesztes meccset. Én még akkor pakoltam ki, amikor volt a kezemben 5-6 olyan lap, amivel tudtam, hogy be tudom fejezni a játékot. Ettől függetlenül nem pickelném ha van mellette valami átlagos lap, mert arénában nem lehet betartani lapokat különböző szitukra.
  • Pio
    Aki játszott a Burning Crusade-el, annak a Fel Reaver kijátszási hangja szívinfarktust okoz. Lehet sokan erre építenek.
  • kabel15
    Tsabi szerint az egy isten király lap
  • Tinman #8027
    A másik epic fail lap... a kistesóját is komolytalannak tartom és elég nagy %-ban kárt okoz a saját minionok vagy a saját hősnél is. Ez is szemét :-P
  • Tinman #8026
    Arénában 1x beletettem... akkora hátrányt csinál, hogy kb. a homlokomra tetováltattam volna azonnal, hogy "lúzer". Semmit nem ér, egy értéktelen szemét.
  • mkfdd
    Én nem hiszem el rank 5ön egy druida kirakott ellenem egy fel reavert és elveszítette miatta a meccset. Ki az az őrült aki belerakja a deckjébe?!
  • Negritis
    nah találtam egy aggro decket, kicsit átszabtam a laplistámhoz és nem vészes