Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Azért a Hunterhez és a Lock hoz is kell skill, nem mondom , hogy rettentő sok, de kell.
És az emberek nem feltétlenűl azért választják a Huntert rankedezni, mert egyszerű lenne mint a kő, csak ott kb 7 kör alatt vége van a mecsnek, ha nyer ha veszít, míg mondjuk pappal vagy duduval 9-15 kör, ha azt veszed akkor Hunterrel 2 kört mész mire a többi class al csak 1 et. És a legándá válásban nem is annyira a skill inkább az idő számít. Ha azt veszed hogy mondjuk minden 5 mecsből csak 3 at nyersz meg, úgy is meg lehet a legend, csak azt jelenti hogy mondjuk óránként lépsz előre 1 csillagot.
Egyébként én mióta kijött a játék tolom (Bétában nem voltam benne) előtte nem sok közöm volt kártya játékokhoz, inkább csak poker, az is haverokkal. Az alap készletből van pár legendary-m naxx is végig feloldva, de a jelentősebb Legendary-k még hiányoznak a classic set ből (Sylvanas, Rag,....) Inkább csak ilyen közepesnek mondható (DK,Leeroy) lapok vannak meg, Most abban bízok hogy hátha karácsony miatt 1 napig teljes áron lehet majd betörni lapokat, és akkor le tudom craftolni azt a pár hiányzó lapot.